måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Silk'n Blue™ | Vuxenacne Behandling

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Silk'n Blue™ är en långsiktig och effektiv vuxenacne behandling som tack vare sin ljusterapi kan förhindra en upprepning av denna hudsjukdom på behandlade områden. Få ren och slät hud på hela kroppen igen!

 • Bevisat att minska vuxenacne i 9 av 10 fall
 • Förbättrar huden på lång sikt
 • Enkel behandling i hemmet
 • Revolutinerande ljusterapi teknik
 • 2 års garanti

Befria din hud från vuxenacne och blemmor och av ren och fräsch hy igen. Effekten av ljusterapi är vetenskapligt bevisat och med Silk'n Blue™ kan du nu dra nytta av den i ditt eget hem.

Läs mer

*Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten

Vad är Silk'n Blue?

Silk'n Blue är en vuxenacne behandling som hjälper dig att minska den allra vanligaste formen: acne vulgaris. Ljusterapi är en bevisad metod som ger långsiktiga resultat vid behandlingar av vuxenacne. Både män och kvinnor kan behandlas med Silk'n Blue - enkelt och bekvämt hemifrån. Därmed kan du spara både tid och pengar som du annars behöver ha i beräkning vid behandlingar på salonger eller hos läkare. Du kan även använda Silk'n Blue tillsammans med andra former av behandling (till exempel krämer och serum) för att uppnå ett ännu snabbare resultat.

Hur funkar Silk'n Blue?

Ljusterapin som Silk’n Blue använder sig av är vetenskapligt bevisad att bekämpa acnebakterier (Propionibacterium acnes) i huden. Den vuxenacne behandling använder sig av blått och rött ljus med specifika våglängder på huden. Detta gör att den både tar bort acnebakterier och samtidigt förhindra återfall av acne. Det blå ljuset (415nm) absorberas av porfyrinet molekylen och upplöser därigenom acnebakterier, samtidigt som den röda lampan (645nm) har en anti-inflammatorisk effekt och främjar produktionen av kollagen (ett endogent protein som håller huden elastisk).

Hur använder jag Silk’n Blue?

Silk'n Blue är mycket enkel och smidig att använda. Slå på enheten genom att trycka på "Power" -knappen. Vänta tills den gröna lampan slutar blinka. Håll sedan enheten på de acnedrabbade områdena under 3-4 minuter vardera. Du kan behandla flera områden under en session. En inbyggd temperatursensor ser till att enheten värms upp till högst 41 grader, så du behöver inte oroa dig för att den ska bli överhettad. Denna vuxenacne behandling kan också användas i kombination med andra acne behandlingar, så som krämer, vilket kan leda till ännu snabbare resultat.

*Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten

När kan jag förvänta mig de första resultaten?

Med denna vuxenacne behandling kan du se synliga resultat redan efter 3 veckor. Du bör dock fortsätta med behandlingen ytterligare en tid för att få bästa resultat och förhindra att acne utbrotten kommer tillbaka. I en klinisk studie konstaterades att Silk'n Blue kan ge en minskning av vuxenacne med upp till 67% efter 3 månaders användning. Som med all hudvård beror resultaten och hur lång tid behandling tar på en grundförutsättningar och kan därför variera från person till person.

Beställning och leverans

För ytterligare information om denna vuxenacne behandling eller andra produkter kan du kontakta vår trevliga och kompetenta kundtjänst på 08 44 68 51 35. Beställ Silk'n Blue innan klockan 17:00 måndag-torsdag och ditt paket kommer att skickas till redan idag! Varför vänta? Klicka på knappen i "Lägg i varukorg" och välj sedan det leveransalternativ som passar dig bäst.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (92% baserat på 5 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Hur jobbigt är inte akne...men jag har faktiskt blivit av med det mest med silkn blue :)
 • * Har bara använt den i 2 veckor än, men har sett en viss skillnad ändå, det har ialf inte kommit mer finnar efter att jag har börjat använda den.
 • * Absolut bästa jag har provat!!! 10 plus om möjligt!!!
 • * Snabb leverans, enkelt att använda och den har funkat bra. Mycket bra allt som allt.
 • * Funkar absolut om du är äldre och har akne
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden