måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Revivogen | Hårvårdserum mot Håravfall

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Revivogens hårvårdsserum mot håravfall hjälper dig att motverka håravfall och stimulera till hårväxt. Paketet innehåller tre serum som i kombination ger håret och hårbotten näring och styrka. Säg hejdå till skört hår som går av, Revivogen hårvårdsset mot håravfall stärker både hårsäckarna och hårstråna.

 • Stimulerar till hårväxt och motverkar håravfall
 • Revivogens produkter är utformade i samarbete med ledande dermatologer
 • Kliniskt testat för dess effektivitet
 • Stärker håret från hårsäckarna
 • Naturliga och skonsamma ingredienser
 • 3 Serum i ett set

Hårvårdssetet är utformat av ledande experter i USA och har redan hjälpt tiotusentals människor motverka håravfall och få starkare hår. Lägger du din order innan kl.17.00 en arbetsdag kan din beställning skickas ut redan samma dag.

Läs mer
Typ: Serum
Längd: 90 dagar
Size: 3x60 ml.

Vad är Revivogen Hårvårdsset mot Håravfall?

Det är ett set av 3 serum som alla stärker håret på olika sätt och stimulerar till hårväxt och motverkar håravfall. Kombinationen av alla tre produkter gör att du effektivt kan se resultat och få mjukt starkt hår. Samtliga produkter är framtagna efter flera års forskning av ledande experter på området och har fått stor framgång. Den patenterad formulan är unik och innehåller de mest potenta naturliga ingredienser som är kända för att bekämpa DHT, ett slags testosteronhormon som är den främsta orsaken bakom håravfall. Hårvårdssetet ger långsiktiga fördelar och motverkar effektivt håravfall till en bråkdel av kostnaden för salong behandlingar. Revivogen fungerar genom att bekämpa DHT i hårbotten och på samma gång skapa den perfekta miljön för att nytt hår ska växa ut tjockare, starkare och friskare.

Hur lång tid tar det innan jag kan se resultat?

Den initiala fördelen av Revivogens hårset är att det effektivt och skonsamt kan förhindra håravfall under loppet av endast ett par veckor. Många användare börjar se skillnad av ny hårväxt efter ett par månaders regelbunden användning. De fullständiga resultaten kan ses inom 4-12 månader. Observera dock att enskilda resultat kan variera från person till person.

Finns det några negativa biverkningar?

I de kliniska studierna som gjorts har det framkommit att en del av användarna har upplevt mindre irritation i hårbotten mindre än 2 %. Vi rekommenderar att du läser igenom ingredienslistan om du har känslig hy för att reservera dig för eventuella allergier.

Vad innehåller Revivogen Hårvårdsset mot håravfall?

Varje ingrediens i hela Revivogen serien är speciellt utvald av hudläkare för sin förmåga att bekämpa håravfall och stödja starkare, tjockare hårväxt. Dessa komponenter är: SD alkohol 40, renat vatten, linolensyra, oljesyra, sågpalmetto extrakt, etyllaurat, beta-Sisterol, koffein, oktyl gallate, dodecylgallat, pyridoxal-5-fosfat, vitamin E, procyanidin B2, azelainsyra, zinksulfat, Mentol , EDTA, parfym.

Hur kan jag beställa min Revivogen Hårvårdsset mot håravfall?

Att beställa från ShytoBuy.se är enkelt klicka endast på "Lägg i varukorgen" för att komma igång och följ därefter vår enkla trestegs check-ut. Vi erbjuder flera olika leveransalternativ och betalningsalternativ för att du ska finna ett alternativ som passar just dig. Upplever du svårigheter med att placera en orde online kan du även ringa och beställa.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (100% baserat på 1 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Wow, fantastiskt!!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden