• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Remescar Eye Bags & Dark Circles

8ml Kräm | Periorbital Hudkräm
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Man säger ofta att ögonen är själens spegel - Så när deras gnista är skymd av en omgiven mörk och puffig hud, kan vi känna att vi blivit bestulna på en del av vår naturliga skönhet. För att hjälpa dig ta tillbaka självförtroendet från denna aspekt av ditt utseende, så har Remescar med sin kunnighet utformat Eye Bags & Dark Circles krämen, genom att använda sin egen innovativa EYESYL-teknik.

 • Verkar mot påsar under ögonen & mörka ringar
 • Stramar åt, ljusar upp och ger styrka
 • Med revolutionerande EYESYL- teknik
 • Lermineraler & ett Bi-Peptidkomplex
 • Applicering Een gång per dag
 • Används med eller utan makeup

Det finns några lösningar där ute för hudbesvär under ögonen, men många lokal behandlingar visar sig vara allt för dyra fuktkrämer. Och om vi ska vara ärliga, så ryggar många av oss tillbaka både för prislappen och kirurgiska ingrepp! För att erbjuda ett helt nytt sätt, som kan hjälpa dina besvär på bara tre minuter, så verkar Remescar Eye Bags & Dark Circles kräm för att ge dig en jämn, fräsch och ny lyster.

Den svullna, Mörka Hyn

Dessa fenomen kan tänkas vara kopplade till varandra, men påsar under ögonen och mörka ringar uppstår oftast av helt olika anledningar. Påsar under ögonen uppkommer av vätska som samlats under huden, oftast under ögat, men även runt omkring. Mörka ringar däremot kan uppstå av hudförtunning, då vener under huden blir synliga. Men eftersom båda faktorer är åldersrelaterade, så kan dom uppstå samtidigt, och den ena förvärrar utseendet av den andra. Man tar ofta till operation eller kraftig sminkning, men de ena kan vara kostsamt medans de andra kan se onaturligt ut. Vore inte en direkt, effektiv och lokal verkande behandling som du kan använda hemma och applicera med vilken makeup du vill, vara den fantastiska lösningen?

Remescar Eye Bags & Dark Circles

Med vetskap av hur många som längtar efter en nytt snabbt sätt att ta itu med oönskade påsar och ringar under ögonen, så har Remescar beslutat att skapa ett helt nytt tillvägagångssätt. The Eye Bags & Dark Circles krämen använder sig av sin innovativa EYESYL-teknologi, med hjälp av en briljant sammanslagning av lermineraler och ett bi-peptidkomplex. Med eftersträvan att reglera vätskeansamlingar och tunn hud med synliga vener, kommer denna kräm med största sannolikhet bli ett snabbt, kraftfullt och väsentligt tillägg till din dagliga rutin.

Stramar Åt

Stramar Åt
För att kunna återställa hyn len och jämn, är det viktigt att strama åt huden för att underlätta flödet där vätska samlats. EYESYL-blandningen eftersträvar att mjukgöra och göra huden mer fast samtidigt som den förbättrar under-hudens välbefinnande.

Ljusar Upp

Ljusar Upp
När det gäller mörka ringar, är det viktigt att ljusa upp huden. Lermineraler används i hög grad för sina utjämnande och, uppljusande faktorer. De anses vara oerhört viktiga för att återfinna en balans i hudens pigmentbildning.

Stärker

Stärker
För att hålla tillbaka vätskeflödet som orsakar påsar och mörka ringar runt ögonen, behöver huden bevara sin fasta struktur. Bi-peptider är ett populärt val när det gäller denna typ av hudvård, som används för att berika, stödja och stärka huden.

Full Inehållsförteckning

Vatten, Magnesium Aluminium Silikat, Natrium Silicat, Butylene Glykol, Phenoxyethanol, PEG-75 Shea Smör Glycerider, Xantangummi , Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glykol, Acetyl Tetrapeptid-5, Acetyl Octapeptid-3, CI 16035, CI 19140.

Instruktioner

Tvätta rent och torka försiktigt ansiktet. Applicera en fuktkräm eller ögonkräm (ej oljebaserad) och vänta i 1-2 minuter så att den absorberas in i huden. Pressa ut lite kräm på fingertoppen, ungefär i storleken med ett riskorn. Gnid krämen mellan pekfingrarna, ungefär 5-10 sekunder, tills den blir färglös men tillräckligt mycket kvar att du känner fukt. Applicera försiktigt krämen över hela området under ögat, utjämna inifrån och ut. Massera försiktigt in krämen genom att försiktigt dutta lätt på området. Slappna av i hela ansiktet i 2-3 minuter medan krämen torkar. Torka av eventuellt överflöd (vilket innebär att för mycket av krämen har använts). Du kan sedan applicera valfri makeup.

Rådgivning

Varje Remescar produkt är skapad med åtanke för känslig hud. Dock så är området under ögat speciellt känsligt, så du bör se över vissa saker. Var försiktig vid applicering och undvik att få i ögonen. Läs noggrant igenom hela innehållsförteckningen innan användning, om de innehåller något du är personligt allergisk mot. Om du har specifika hudproblem, kontakta läkare innan användning.