måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

ProXeed Plus ™ Öka Sperma

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

ProXeed Plus är det ledande tillskottet för manlig fertilitet. Ingredienserna i varje tillskott har blivit kliniskt bevisade att öka din spermakvalitet. Tusentals par väljer ProXeed Plus varje år för att försöka öka sina chanser att bli gravida utan dyra procedurer.

 • Hjälper till att öka ditt sperma antal, deras rörlighet och din spermas hälsa i allmänhet.
 • Skyddar DNA:t i sperman genom att skydda mot oxidativ stress.
 • Resultat kan ses inom 3 månader, ibland till och med fortare.
 • Unik patenterad formula av näringsämnen och vitaminer.
 • Små, diskreta och lätta att svälja.
 • Tillgängliga i stor-pack för din bekvämlighet och för att spara pengar.

I genomsnitt tar det 74 dagar för en spermie att mogna och genom att ta ProXeed Plus kan du öka din spermas hälsa avsevärt. Vi har hjälpt våra kunder med detta kosttillskott i många år nu och vi har fått enormt mycket feedback från glada och nöjda par. Kom ihåg, din order kommer att levereras i en diskret, vanlig förpackning imorgon eftermiddag om du skickar in din order idag.

Läs mer

Vad är ProXeed Plus?

ProXeed Plus är ett kosttillskott som innehåller en blandning av ingredienser som verkar för att öka era chanser att bli gravida, genom att bidra till förbättrad hälsa hos dina spermier. Varje ProXeed Plus dospåse innehåller samma beprövade ingredienser som ProXeed, men den innehåller även en sammansättning antioxidanter för att skydda din sperma. Denna produkten ger dig också näringsämnen som ökar spermabildningen och spermiernas mognad. Varje förpackning innehåller 30 dospåsar som räcker till 15 dagars användning. ProXeed Plus för mer hälsosam och ökasd spermaproduktion rekommenderas som en fertilitetsbehandling av doktorer och nöjda par världen över.

Hur fungerar ProXeed Plus?

ProXeed Plus unika patenterade formula förser dig och dina spermier med precis rätt mängd och typ av vitaminer och näringsämnen som behövs för att spermierna ska må bra och ha som mest möjlighet att befrukta ett ägg. Ingredienserna i ProXeed har blivit noggrant utvalda för att kunna skydda sperman under dess utveckling för att se till att den färdiga sperman är så hälsosam och högpresterande som möjligt. ProXeed verkar även på spermans energimetabolism för att den inte bara ska vara riklig och hälsosam utan dessutom snabb när den är på väg mot sitt mål.

När kan jag förvänta mig att se ett resultat?

Den här produkten kommer i en pulverdos som löses upp i kallt vatten. Många kunder har märkt en tydligt positiv skillnad genom att ta en påse på morgonen och en på kvällen, varje dag, under en 6 månaders period. Eftersom detta är ett naturligt tillskott så händer det att resultaten skiljer sig från person till person, men det finns en möjlighet att se positiva resultat på så lite som 3 månader. Däremot tar det 74 dagar för en spermie att mogna och ytterligare upp till 20 dagar innan de kan befrukta ägget.

Kommer jag känna av några biverkningar?

Om du tar några receptbelagda mediciner eller om du går hos en läkare just nu bör du alltid rådfråga din läkare innan du använder ProXeed. Likadant om du redan använder en fertilitetsbehandling så bör du konsultera med en medicinskt kunnig innan du använder detta tillskott.

Hur kan jag beställa hem ProXeed Plus?

För att bli en del av de tusentals andra paren som har blivit gravida med ProXeed Plus kan du enkelt välja vilken förpackning som passar dig bäst och klicka på ”Lägg i varukorg”. Om du lägger din order hos ShytoBuy skickas din produkt i en vanlig, diskret förpackning utan att avslöja innehållet. Om du beställer idag kan du ha ditt paket hemma redan imorgon eftermiddag.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (93.33% baserat på 3 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Märks, flickvännen märkte det med.
 • * Min man har tagit detta ett per gånger och vi märker skillnad senaste veckan!
 • * Vad ska man säga.. det kommer mer.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden