måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Prostaze Kosttillskott mot förstoras prostata

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Prostaze™ Mot förstorad prostata är ett naturligt kosttillskott för att behandla prostatabesvär. Kapslarna ger din kropp viktiga antioxidanter, vitaminer och mineraler för att säkerställa att din prostata fungerar som den ska. Denna produkt jobbar även för att stärka urinröret och blåsfunktionen.

 • Prostaze kan förbättra funktionen av din prostata
 • Lämplig för behandling av en förstorad prostata
 • Kan bidra till att stärka urinröret
 • Gör så att du kan få sova gott på natten igen
 • 100 % naturligt kosttillskott

En förstorad prostata kan pressa urinröret, vilket gör att urinen stoppas och inte kan ta sig igenom när du kissar. Resultatet är en ständig känsla av tryck på blåsan som gör att många inte kan sova på natten. Med Prostaze™ kan de första symtomen av en prostataförstoring lindras.

Läs mer

Vad är Prostaze?

Tillhör du dem som dagligen behöver springa och kissa ofta, men trots att du precis varit på toaletten har du fortfarande ett tryck på blåsan? Detta kan vara ett tecken på prostataförstoring. Om du även måste springa på toaletten på natten, men det bara kommer några droppar, då bör du kontakta en läkare för att ta redan på om det är förstorad prostata som ligger bakom. Intag av Prostaze kosttillskott kan bidra till att upprätthålla funktionen hos prostatan. De växtbaserade kapslarna är 100 % och kan hjälpa din kropp att på ett naturligt sätt att hålla sig frisk och fri från prostatabesvär.

Vad är prostata?

Prostata är organ som är i samma storlek som en kastanj och den sitter under urinblåsan på män. Med åldern kan funktionen av prostatan minska och en förstoring av organet, så kallad förstorad prostata, kan utvecklas.

Mannens urinrör börjar vid blåsan och sträcker sig via prostatan till toppen av penis. Hos män i åldern 50 och uppåt ökar sannolikheten för en prostataförstoring. Prostaze är ett lämpligt naturligt kosttillskott för att behålla hälsan samt förebygga prostatabesvär.

Hur funkar Prostaze Mot förstorad prostata?

Kapslarna förser kroppen med bland annat beta-sitosterol, zink, koppar, mangan, krom, selen och vitamin D. Varje kapsel innehåller 250 mg Prostaze beta-sitosterol som har en förebyggande effekt på prostatacancerscreening. Genom regelbunden användning av detta växtbaserade kosttillskott mot förstorad prostata kan du se till att slippa prostatabesvär.

Hur tar jag Prostaze?

Ta två kapslar om dagen, en på morgonen och en på kvällen. Prostaze innehåller 120 kapslar och bör vara tillräckligt för två månaders användning. Detta kosttillskott mot förstorad prostata har testats noggrant och granskats för sin effekt. Det är ett helt naturligt kosttillskott och inga kemiska tillsatser finns därför i Prostaze, av denna anledning har produkten inte heller några kända biverkningar. Se ändå till att läsa innehållsförteckningen för att försäkra dig om att du inte är allergisk mot någon av ingredienserna.

Snabb och diskret beställning på ShytoBuy

När du beställer Prostaze mot förstorad prostata på ShytoBuy kan du vara säker på att det är enkelt och diskret. Klicka bara på ”Lägg i varukorg”-knappen här på sidan för att komma till vår utcheckning. Vill ta emot din produkt redan nästa dag? Se till att beställa innan klockan 17.00 en vardag och välj UPS Express leverans, så levererar vi ditt paket inom 24 timmar.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (86.67% baserat på 3 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Känns bra och tryggt att ta dem.
 • * Det bästa med de här tabletterna är att de har hjälpt och att de är naturliga så man behöver inte oroa sig för vad man stoppar i sig.
 • * Har haft lite småbesvär, inget allvarligt. Tar mest i förebyggande syfte och det funkar bra tycker jag
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden