• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

pH Balancing

100ml Cleanser | Ansiktsrengöring med avokado & mjölksyra

Skin Doctors

169Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Prismatch
Visa oss ett lägre pris på samma produkt så matchar vi det.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Registrerad medicinteknisk produkt
Compliant with European Medical Device Directive 93/42 EEC.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

pH 5.5: nyckeln till din huds styrka och lyster! pH Balancing Cleanser verkar uppfräschande, vårdande och föryngrande på ditt utseende tack vare sin unika kombination av mjölksyra och avokadoextrakt. Dessa samarbetar för att rengöra, behandla och återharmonisera. Ett dagligt användande av den här krämiga formulan kan hjälpa till att återskapa livfullheten, styrkan och den friska lystern i din hud.

 • Passar för att rena och återbalansera alla hudtyper
 • Ger din naturliga lyster en hälsosam kick
 • Härligt fyllig och krämig formula
 • Känns lugnande, kylande och uppfräschande
 • Stilfull, kompakt design

Skin Doctors tänkte på alla hudtyper när de med stor noggrannhet tog fram pH Balancing Cleanser; den här lyxiga produkten verkar för att möta många olika hudbehov, såsom oljighet och blemmor, och torrhet och rynkor. Oavsett var i detta problemspektrum som just din hud befinner sig så skulle användandet av pH Balancing Cleanser kunna visa sig vara svaret som du alltid letat efter.

Läs mer

Hemligheten bakom en hud med lyster

Potential Hydrogen, allmänt känt som ”pH”, anger syra/bas-balansen i din hud på en skala från 0 till 14, eller från mycket sur till mycket alkalisk/basisk. Din huds pH-balans har sin grund i dess syramantel. Detta är en tunn film som består av amino-, fett- och mjölksyror, samt naturliga oljor och fuktgivande komponenter. Manteln bibehåller fukt och utgör samtidigt en skyddsbarriär mot allergener, föroreningar och bakterier. Den optimala pH-nivån är en som är lätt sur, på 5,5, där 7 är neutralt. Olika miljöfaktorer, som luftföroreningar, torrt väder och extrem värme eller kyla, kan dock göra att nivån tippar över i för surt eller för basiskt.


Surt
Även om huden är som friskast när den är lätt sur så kan vissa produkter skada dess naturliga oljor och försvar, eftersom de gör att huden hamnar för långt åt det sura på skalan

Basiskt
Över tid försvagas din huds syramantel genom åldrande och stressfaktorer i omgivningen. Detta gör att dess skyddande kvaliteter minskar och det kan leda till ett förtida åldrande.

Actively Rebalancing Your Skin

Alfa-hydroxisyra (AHA) hämtas från mjölkprodukter och har varit en del av hudvårdsrutiner i århundraden. Kleopatras legendariska mjölkbad och ansiktsmasker med grädde använde sig av denna sammansättning för att återföra energi till hennes utseende, utan hennes vetskap. AHA vinner generellt sett allt mer popularitet hos hudexperter, skönhets- och hälsocenter och i produkter för hemanvändning. Till del beror detta på nyfunna samband mellan hudens naturliga föryngringsprocess och förbättringen i framträdandet av rynkor som kommer till följd. Genom pH Balancing Cleanser får du hjälp med att tackla den alkaliska obalansen i din hud, genom en lätt syrlig touch som återställer jämvikten.

Expertisen har adderat näringsrik avokado-fruktextrakt, för att balansera de naturligt exfolierande kvalitéerna hos mjölksyra. Avokadon är välkänd för sina återfuktande kvalitéer och den är även naturligt rik på vitamin E, som man förstått bidrar till cellernas skydd mot oxidativ stress. Dess olika stärkande egenskaper har också varit föremål för betydande forskning. Med dessa tilltalande faktorer i åtanke så har Skin Doctors inkluderat fruktextrakt från avokado för att lugna, återfukta och stärka, så att din hud blir härligt renad och rikt vårdad.

Blandningar som utvunnits från kokosolja och andra rengörande ämnen har också förts in i den här avslappnande krämen, för att förstärka mjölksyrans och avokadoextraktets hudvårdande effekter. Dessa värdefulla ingredienser harmoniserar och verkar tillsammans för att hjälpa till i din hudreningsrutin, genom att tvätta bort dagens miljömässiga stressfaktorer och lägga grunden för andra hudvårdsprodukter. Användning varje dag kan fräscha upp på morgonen och bygga upp på kvällen, så att din hud bibehåller sin balans hela dagen.

Full innehållsförteckning

Vatten (Aqua), dinatriumkokoamphodiacetat, kokamidopropylbetain, natriumlauretsulfat, kokamidopropylhydroxysultain, glykoldistearat, PEG-7 glycerylkokoat, mjölksyra, propylenglykol, etoxidiglykol, butylenglykol, Persea Gratissima (avokado) fruktextrakt, polykvaternium-10, pentylenglykol, glycerin, dinatrium EDTA, natriumlaktat, serin, karbamid, sorbitol, natriumklorid, allantoin, diazolidinylkarbamid, trietanolamin, metylparaben, propylparaben, aromämne (parfym).

Användning

Med varmt vatten fuktar du först ansiktet. Sedan klämmer du ut en generös mängd pH Balancing Cleanser i dina händer och arbetar försiktigt upp ett lödder. Med hjälp av fingertopparna applicerar du därefter rengöring i ansiktet och på halsen i cirkulära rörelser. Var noggrann med att undvika området kring ögonen. För att få ut maximalt av pH Balancing Cleanser så använd produkten morgon och kväll och följ upp med din favorit bland fuktighetskrämerna från Skin Doctors.

Råd

Vi rekommenderar att man läser medföljande instruktioner och innehållsförteckningen innan användning, av allergiskäl. Patch-testa gärna 24 timmar innan du använder produkten för första gången.