• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

Övrig hårborttagning

Effektiv hårborttagning oavsett vilken kroppsdel du vill ta bort oönskat hår ifrån, vare sig det är benen, ansiktet, bikinlinjen, kvinnornas under armar, ryggen och mäns axlar. Det är alltid viktigt att ta hand om din hy.

Effektiv hårborttagning oavsett vilken kroppsdel du vill ta bort oönskat hår ifrån, vare sig det är benen, ansiktet, bikinlinjen, kvinnornas under armar, ryggen och mäns axlar, är det alltid viktigt att ta hand om din hy.

Hårborttagnings sprayer och krämer kan vara irriterande för huden, speciellt om man har känslig hy, och kan skapa inflammerade röda prickar. Det är därför att rekommendera att man använder något lugnande och återfuktande efter att du använt exemeplvis en spray eller kräm för effektiv hårborttagning för att du ska få ett så bra resultat som möjligt.

En del personer har problem med inåtväxta hårstrån som ett resultat av att man tagit bort hår, dessa kan leda till infektioner i form av röda prickar som kan bilda ärr om de inte tas om hand på rätt sätt.

Efter en effektiv hårborttagning är det idealiskt att använda sig av specialiserade före och efter produkter samt effektiviserande produkter som komplement till de hårborttagningsmetoderna som finns att tillgå.

Du kan få en bättre och en mer effektiv hårborttagning av de sprayer, krämer och andra hårborttagningsalternativ som finns att tillgå, samt göra att din eleminering av hår varar längre. Genom att använda en lotion som fördröjer återtillväxten av håret kan du vänta längre mellan behandlingarna, som gör att du är hårfri under en längre tid. Du kommer därför inte behöva använda dina produkter lika ofta. En del män och kvinnor lider av inåtväxta hårstrån och kan behöva använda produkter såsom Skin Doctors Ingrow Go som minskar risken för att dessa problem skall uppstå.För att uppnå ett så bra resultat som möjligt efter att du borttagit håren, kan du behöva använda specialiserade före och efter produkter. Vissa används för att förbereda din hud, och andra som efterbehandling. En del lugnar din hud, andra förlänger tiden det tar för ditt hår att växa tillbaka och andra motverkar inåtväxta hårstrån. Alla dessa produkter har utvecklats för att du skall få ett så bra resultat som möjligt av din hårborttagning och reducerar synligheten av utslag, röda prickar och minskar risken för en infektion i hårsäcken eller ärrbildning.