måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

WrinkleMD ™ Rynkbehandling under Ögonen

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Lider du av rynkor runt ögonen som får dig att se trött och gammal ut? Vi har lösningen som effektivt kan hjälpa dig! Ögon HA Infusionssystem från Wrinkle MD utvecklad av erfarna dermatologer och forskare kan dramatiskt reducera och eliminera dina rynkor runt ögonen. Resultaten kan jämföras med resultaten av en Botox behandling, skillnaden är bara att du bekvämt utför behandlingen hemma, utan varken smärta eller nålar. Du sparar även mycket pengar.

 • Kan minska dina rynkor runt ögonen med upp till 73 %
 • Du kan uppleva dramatiska resultat efter bara 2 veckor
 • Kan skonsamt släta ut den känsliga huden runt om ögonen
 • 15 gånger mer effektivt än anti rynkserum
 • Använder sig av mikroimpulser och jon-diffusion för att injicera hyaluronsyra
 • Stärker effektivt upp den sköra ögonhuden
 • Två års garanti

Ögon HA Infusionssystem från Wrinkle MD använder en banbrytande och patenterad jon infusionsteknik för att distribuera peptider och naturligt återfuktande hyaluronsyra (HA) djupt i huden vilket effektivt motverkar rynkor och främjar spänst och elasticitet. Denna revolutionerande metod innebär framträdanden av rynkor kan minskas med upp till 15 gånger mer än antirynk serum. Vilket innebär att du kan minska kråksparkar, linjer och ålderstecken som får dig att se trött och gammal ut. Eftersom Wrinkle MD är en naturlig behandling kan resultaten och hur lång tid det tar att uppnå dem variera något från person till person.Placerar du din order innan kl. 17.00 skickas din produkt ut redan samma dag, vi erbjuder även Klarna delbetalning.

Läs mer

Varför ska jag använda mig av denna jon-diffusions teknik?

Så fungerar Ögon HA Infusionssystem från Wrinkle MD;

*Eftersom våra kroppar alla är olika så kan resultaten variera från person till person.

 1. Ögon HA infusionssystem tillämpar Hyaluronsyra, HA på ögonhuden
 2. Många små jon-molekyler överförs till huden via mikro-impulser.
 3. Ökar mängden Hyaluronsyra i hudcellerna och gör huden omedelbart återfuktad och mer fyllig.

De nanostora molekylerna går djupt in i hudens olika lager, vilket betyder att den kan bidra till att minska kråksparkar, ålderstecken och rynkor även om de är djupa och stora. Hyaluronsyra som används i denna produkt har en molekylstorlek på 100 gånger mindre än den som finns i majoriteten av de anti-rynkkrämer och serum som finns på marknaden på grund av den avancerade teknik som tillämpas. Du behöver endast använda Ögon HA infusionssystem en gång i veckan jämfört med när du behöver smeta på feta krämer dagligen som kan rubba hud-balansen.

Vad är hyaluronsyra (HA)?

Hyaluronsyra är en sockermolekyl som finns naturligt i vår hud och i många av våra celler, den är geléliknande och är vätskebindande och är en väsentlig molekyl för att kontrollera och reglera fuktbalansen i kroppen. När man blir äldre minskar kroppens förmåga att producera hyaluronsyra och således blir huden torrare och förlorar sin spänst och elasticitet. Vid 50 har man cirka 80 % mindre HA-syra i kroppen än en 20 åring. Ögon HA infusionssystem diffunderar framgångsrikt HA-syra i huden med hjälp av jon- teknik för att fylla på och återställa fuktbalansen som gått förlorad på grund av åldrande.

Lämplig för känsliga ögon huden

Området kring ögonen är ett av de tunnaste och mest känsliga hud-parti på kroppen. Det är också ett av de nyckelområden som kan avslöja din ålder då de första ålderstecknen syns just runt om ögonen. Att bli av med ingjutna linjer och fåror kan vara svårt med endast fuktkrämer och anti rynkkrämer eller serum når endast bara till det yttre hudlagret. Därför är Ögon HA Infusionssystem från wrinkle MD ett bra alternativ till dig som är trött på rynkor som tynger ner ögonen och får dig att se trött ut. Med hjälp av innovativ effektiv teknik kan Hyaluronsyran nå djupt in i hudens alla lager för att behandla även den djupaste rynkan.

Så här använder du Ögon HA infusionssystem:

Systemet är konstruerat för att användas en gång i veckan och varje behandling är 30 minuter lång. Den första veckan rekommenderas dock två behandlingar för att få extra fukt i början, dock bör det gå två dagar mellan behandlingarna. Därefter fortsätter du behandlingarna 1 gång i veckan. Använd Youth Serum HA efter varje behandling och emellan behandlingarna varje morgon och kväll för att ge ökad effekt av behandlingen samt tillföra huden extra fukt.

 1. Rengör huden ordentligt innan behandling och se till att den är helt torr, (det är rekommenderat att använda Wrinkle MD Infusion Skin Prep innan). Make-up rester och smuts på huden kan störa resultatet.
 2. Skala av den runda tätningen från anslutningsknapparna men släng dem ej då du ansluter dem igen efter behandlingen.
 3. Öppna påsen och ta ut ögonlapparna(hålla dem i fodret) och placera på en hård, plan yta. Knäpp på kontakt knapparna på varje lapp.
 4. Ta av skyddshöljet och tryck försiktigt på huden, upprepa med det andra plåstret. Använd en spegel för att se till att de är i linje och kanterna fäster på huden.
 5. VIKTIGT: Se till att du inte täcker de ögonlocken och placera ej plåstret närmare än ett lillfinger ifrån är ögonen.
 6. För sladdarna bakom öronen så dem är ur vägen. Ögon HA infusionssystem kommer att börja få arbeta nästan omedelbart.

När kommer jag att se resultat?

Resultat av Ögon HA infusionssystem kan nästan komma omedelbart ett par timmar efter behandling i form av reducering av rynkor. Kliniska studier har visat att framträdandet av linjer och rynkor kan signifikant minska på bara två veckor och ännu mer efter en månads regelbunden användning. Som med alla anti rynkbehandlingar, kan enskilda resultat variera från person till person beroende på utgångsläge och ålder. Denna enkla metod är revolutionerande på marknaden för att reducera och eliminera rynkor på den känsliga ögonhuden.

*Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten

Detta ingår i Ögon HA infusionssystem från Wrinkle MD:

 • Aktiverings knapp med tillhörande sladdar med två års garanti
 • 5 stycken HA Infusion Ögon Plåster
 • Youth Serum HA (30 ml)

Säker att använda

Det finns inga rapporterade biverkningar från Ögon HA infusionssystem från kvalitetstesterna. För att minska ålderstecken effektivt runt ögonhuden bör man följa instruktionerna. Var noga med att placera lapparna på korrekt sätt. Kontrollera alltid med din läkare innan användning om du är gravid, har en pacemaker (eller liknande), har epilepsi, bär metall tandställning eller har metall implantat. Det föreslås även att inte använda ögon HA infusionssystem över brustna blodkärl eller över inflammerade eller öppna sår.

Hur beställer jag Ögon HA infusionssystem från Wrinkle MD?

Att beställa från ShytoBuy är enkelt! Klicka bara på ”Lägg i varukorg” på produktsidan för att komma igång och följ därefter betalnings- och leveransalternativen.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (90% baserat på 2 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Åh vad lyxigt känns verkligen som att ha en salong hemma :) har haft många spa kvällar med tjejorna tack vare denna <3
 • * har använt denna nu i tre veckor och ser jätte stor skillnad. Har hjälp mig jätte mycket med självförtroendet
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden