måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

WrinkleMD | Ögon HA Infusions-Plåster™

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Visste du att huden runt ögonen är 4 gånger mer tunn än i övriga ansiktet? Det är just därför ålderstecken först uppkommer runt ögonen. Ögon HA Infusions Plåster behandlar effektivt rynkor, linjer och ålderstecken på detta känsliga område, vilket får dig att både se piggare och yngre ut. Det är ergonomiskt utformade plåster med komfort och effektivitet i åtanke för att liva upp och återge lyster till ett åldrat ansikte för att framhäva din naturliga skönhet.

 • En refill innehåller 8st behandlings plåster
 • Användas med Ögon HA infusionssystem
 • Resultaten kan liknas med resultat av Botox injektioner
 • Minimal störning av känsliga huden runt ögonen
 • Behöver bara användas en gång i veckan, 30 minuter åt gången
 • Framhäver slät och ungdomlig hy
 • Speciellt designad för att minska kråksparkar och fina linjer
 • Bekväma plåster utan kladd

Ögon HA Infusions Plåster är unikt designade för att bekvämt passa alla ansiktsformer. De arbetar aktivt med mikroimpulser av hyaluronsyra på det känsliga ögonhuds-området. Behandlingen motverkar effektivt på djupet rynkor, linjer och ålderstecken som får dig att se trött och äldre ut. Ge dig själv en upplyftande åldersbehandling för att pigga till ditt utseende och återfå ungdomlig lyster. Placerar du din order innan kl.17.00 kan du få din beställning redan nästkommande vardag.

Läs mer

Vad är Ögon HA Infusions Plåster?

Det är en refill av 8st plåster till Ögon HA infusionssystem. Plåsterna möjliggör att den väsentliga sockermolekylen hyaluronsyra, HA att spridas specifikt till de fina linjerna, rynkor och kråkfötterrunt ögonen. Genom disponering av HA-syra djupt ned i huden och jämnt över det känsliga ögonområdet kan man reducera och eliminera ålderstecken som rynkor, tunga påsiga ögon et cetera. Ögon HA Infusions Plåster kombineras med mjuka mikroimpulser från jon-diffusions teknik för att uppnå effektiva resultat.

Varför borde jag använda dem?

För att effektivt och skonsamt minska ålderstecken, rynkor och linjer runt ögonen. Jämfört med krämer som appliceras med ryck och drag på det känsliga hudområdet kring ögonen, så slipper du både att köpa flera krämer med lite resultat och att smeta på krämer dagligen med Ögon HA Infusions Plåster behöver du endast behandla en gång i veckan och det ger synliga och effektiva resultat. Det är den ultimata rynkbehandlingen för den sköra huden runt ögonen. Ögon HA Infusions Plåster kan vara ett bra alternativ till Botox, utan biverkningar, nålar eller smärta. Alternativt kan detta innovativa system användas som komplement till Botox mellan behandlingarna.

När behöver jag för att använda mina Ögon HA Infusions Plåster?

Om du använder dem för första gången för att bli av med ålderstecken runt ögonen, är det tillrådligt att du använder dem två gånger under den första veckan, därefter en gång i veckan efter att behålla goda resultat. Detta kommer att få igång din spänst och fukt i huden. Eftersom en förpackning med 8 stycken plåster kan räcka i upp till 2 månader.

Hur använder man plåsterna?

Dem är utformade för att användas en gång i veckan under en 30 minuters behandling. Du rengöra din hy noggrant och torka väl före användning; använd gärna Infusion Skin Prep för bästa resultat. Om du vill använda Ögon HA Infusions Plåster mer än en gång i veckan så se till att du lämnar minst en två- fyra dagars mellanrum mellan användningarna. Använd Youth Serum HA direkt efter användning och två gånger dagligen mellan sessionerna för att främja bra resultat.

 • 1. Rengör huden ordentligt, (det är rekommenderat att använda Infusion Skin Prep). Smuts och Make-up rester kan påverka resultatet.
 • 2. Skala av den lilla tätningen från anslutnings knappar från din huvudenhet från Ögon HA infusionssystem.
 • 3. Öppna påsen och ta ut ögonlapparna(hålla den i fodret) och placera på en hård, plan yta. Snäpp på kontakt knappar aktiveringsenheten på varje lapp.
 • 4. Skala av skyddshöljet från plåsterna och tryck försiktigt på huden, upprepa med det andra plåstret. Använd en spegel för att se till att de är i linje och kanterna fäster på huden.
 • 5. VIKTIGT: Se till att du inte täcker det nedre ögonlocket eller placerar plåster närmare än ett lillfinger ifrån ögonen.
 • 6. För sladdarna bakom öronen för att få dem ur vägen. Impulserna börjar omedelbart och huvudenheten blickar svagt grönt.

Ingredienser:

Varje Ögon HA Infusions Plåster innehåller ett koncentrerat av peptider och medicinsk kvalitets hyaluronsyra, HA.

Hur köper Ögon HA infusions plåster?

Med ShytoBuy är det lätt att bli ålderstecken klicka endast på ”Lägg i varukorg” knappen nedan för att komma igång. Följ därefter betalnings- och leveransalternativ. Placerar du din order innan kl.17.00 så skickas din order ut redan samma dag.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (80% baserat på 1 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Var nästan lika bra som på salong. Definitivt värt priset
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden