måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Nexus Vibro™ G-punktsstav

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Nexus Vibro Prostata Massage verkar effektivt med vibrationsteknik för att motverka prostataproblem, så som kronisk prostatit och infertilitet. Dess 5 vibrerande funktioner ger även maximal njutning under användning, samtidigt som den ökar blodcirkulationen till prostatan
 • Förbättra mäns hälsa
 • Intensifiera njutningen under masturbering och samlag
 • 5 kraftfulla vibrationsnivåer med microchip teknologi
 • Öka blodcirkulationen till prostatan och genetalierna
 • Stimulera perineum med varumärkesskyddat kullager
 • 1 års garanti

Komplett med ett 11 centimeter långt, ribbat skaft. Nexus Vibro har ett mindre äggformat huvud som tillåter dig att nå punkter som sitter långt upp vid prostatan och trigga till mer intensiva orgasmer, och förbättra din långsiktiga sexuella hälsa.

Läs mer

Vad är Nexus Vibro Prostata Massage?

Det är en av de första G-punkt massage produkter för män som använder microchip teknologi för att stimulera prostatakörteln. Dess rostfria, vattentäta kula passerar enkelt in i det stilfulla skaftet för att leverera vibrationer i 5 olika hastigeter. Nexus Vibro har även ett ribbat yttre får att till fullo stimulera analkanalen, såväl som G-punkten, för att maximera njutningen och komforten vid varje massagebehandling.

Hur kan Nexus Vibro förbättra min hälsa?

Genom att massera prostatan regelbundet kan körtelns hälsa och tillstånd förbättras, likaså kan användare få orgasmer lättare än tidigare. Mer frekvent ejakulering leder till att prostatan kan få frisk prostatavätska kontinuerligt, och syrerikt blod kan flöda till bäckenområdet. Denna process förbättrar din hälsa i överlag likaså de vita blodkropparna som är ansvariga för att boosta immunsystemet.

Vem kan använda produkten?

Nexus Vibro är en hälsosamt och lustfylld aktivitet som diskret kan inkluderas i din vardagliga rutin. Den kan användas av dig som vill bibehålla en frisk prostata, och få större njutning av sex. Män som är oroliga att utveckla problem med prostatan kan använda den för att motverka att problem uppkommer med körteln, som är belägen precis under blåsan.

Är den smärtsam att använda?

Utformningen av produkten har utvecklats efter tester, för att försäkra dig om att den kan föras in med lätthet ge maximal njutning, så komfortabelt som möjligt. För de som är nya till denna typ av massageartiklar, använd glidmedel på både skaftet och kring analomårdet där den skall föras in för att underlätta införandet och minska friktion.

Kan den användas av flera utövare?

Den kan användas regelbundet för både njutning och för att ge hälsofördelar. För att undivka att infektion uppkommer, är alla användare rekommenderade att rengöra massageprodukten med varmt vatten och tvål för att sterilisera den innan bruk. För en så hygienisk användning som möjligt, bör den inte delas mellan flera olika parter utan att först ha blivit rengjord ordentligt.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (96% baserat på 5 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Den fungerar precis som den ska ;)
 • * Använder denna som förebyggande.. skön.
 • * jag och min flickvän har båda testat denna faktiskt och det är riktigt bra.
 • * Asbra. Bra pris. Prisvärd!
 • * Bra produkt. Haft den en månad nu, inga problem. Bara bra.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden