måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Nexus Neo

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Baserad på den redan populära Nexus Glide, har Nexus Neo en ökad längd och en större omkrets för att kunna stimulera den manliga G-punkten ännu bättre samt för att främja en frisk prostata. Den har inte bara en snygg design utan är dessutom enkel att använda och har en stimulator i form av en rullande kula.

 • Nexus Neo kan förebygga prostataförknippade sjukdomar
 • Perfekt för mer erfarna användare som vill ha extra längd och omkrets
 • Har ett längre och bredare skaft för djupare njutning
 • Nexus Neo är gjord av högkvalitativa och tåliga material vilket gör den kostnadseffektiv
 • Stimulerar mellangården och intensiva orgasmer
 • 1 års garanti

Nexus Neo har en bredare topp och ett längre skaft jämfört med Nexus Glide, detta främjar en djupare penetration för mer erfarna användare. Användning av Nexus Neo kan hjälpa till och förbättra en frisk prostata och förebygga prostata förknippade sjukdomar. Kom ihåg att om du beställer innan kl 17 en vardag, kan du få din produkt levererad redan nästa dag.

Läs mer

Vad är Nexus Neo och vad kan den göra för mig?

Nexus Neo är en produkt som masserar prostatan och kan hjälpa män att uppnå kraftfullare orgasmer samtidigt som den förbättrar den allmänna hälsan och välmåendet av deras prostata. Nexus Neos skaft är längre och bredare än sin föregångare, Nexus Glide, och är perfekt för erfarna användare som vill ha mer penetration. Längden på Nexus Neo är 13,5cm och den har en omkrets på 3,5cm. Denna prostata massör kan öka blodtillförseln till bäckenområdena vilket i sin tur kan avlägsna alla vätskor och spillprodukter för att förbättra hälsan på prostatan. Nexus Neo kan också ge en direkt lindring av prostata relaterade problem och störningar och kan även ge en sexuell stimulation, oftast utan en direkt stimulering av penisen.

Hur använder jag Nexus Neo?

Det bästa med Nexus Neo är att den är så enkel att använda. För bara in den i anus och försök att vara helt avslappnad för ökad bekvämlighet. Nexus Neo ska rengöras med tvål och varmt vatten och av säkerhetsskäl bör du bara använda din egen produkt, dela inte med någon annan.

När börjar jag se resultat?

Om du använder Nexus Neo kan du se ett resultat redan efter första användningen och du borde uppleva en ökad och förbättrad prostata hälsa om du fortsätter att använda Nexus Neo.

Ytterligare information

Vi rekommenderar att du slutar att använda denna produkt om du upplever smärta och för att känna dig bekvämare och för lättare användning rekommenderar vi att du använder ett glidmedel.

Hur beställer jag min Nexus Neo?

Att beställa Nexus Neo från ShytoBuy är säkert, diskret och tryggt. Vi levererar och paketerar våra produkter i enkla, diskreta paket för att försäkra oss om att ingen vet om vad du beställt och kom ihåg att om du beställer innan kl 17 en vardag, kan du få din produkt levererad redan nästa dag. Börja nu genom att klicka på "Lägg i varukorg".


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (90% baserat på 2 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Min favouritleksak!
 • * Efter sjukdom var jag tvungen att återuppliva min prostata genom dessa verktyg...måste säga att jag gillar den mer nu än innan! Jag var allt like tveksam hehe
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden