måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Klarna

  Alltid säker betalning

Naturasil Scar Therapy | Ärrbehandling

Av: Naturasil

249.00Kr

Naturasil Scar Therapy är en ytligt användbar vätska (15 ml) som effektivt hjälper huden att läka sig själv naturligt efter ärrbildning. Denna process är smärtfri och utan biverkningar i form av fula märken. Som en del av Naturasil serien använder denna produkt endast naturliga ingredienser som anpassar sig till din hudtyp och ger högkvalitativ homeopatisk vård.

 • Passar för alla hudtyper
 • Naturligt effektiv ärrläkning
 • Säker och naturlig behandling
 • Inga biverkningar
 • Godkänd av Homeopathic Agency i USA (HPUS)

Vår hud är den del av vår kropp som utsätts mest för fysiska märken under livet. Detta kan vara dels efter en olycka men också på grund av hudsjukdomar (vattkoppor, akne) eller efter kirurgi. I många fall är vår hud inte självförsörjande för att slutföra läkningen, vilket är varför Naturasil har skapat en produkt som effektivt kan främja kroppens naturliga läkningsprocess. Naturasil Scar Therapy hjälper till att återställa den närings- och fuktbalans som behövs för att ge huden ett likformigt utseende..

Läs mer

Vad är Naturasil Scar Therapy?

Ärrbildning är en naturlig del av hudens självläkningsprocess. Snabba celler flyttar sig till det skadade området för att stoppa blödning och avlägsna död vävnad vid tillverkningen av nya kollagenfibrer. Kroppens sofistikerade mekanism gör det möjligt att stänga den skadade huden så att kroppen kan bibehålla sitt skydd mot föroreningar i omgivningen. Fysiskt är kroppen lika skyddad som tidigare men skönhetsresultaten är tyvärr ofta långt ifrån vad du önskar.

Naturasil Scar Therapy rekommenderas därför för att ge kroppen naturligt stöd för optimal läkning så att du inte får ärr eller märken. Effekten kommer från kraftfulla naturliga ingredienser som hedblomsterolja och lavendelolja som bekämpar bakterier, reparerar huden och verkar som fuktgivande och ger näring.

Vad är fördelarna med Naturasil Scar Therapy?

Naturasil Scar Therapy innehåller, precis som resten av Naturasil serien, 100% naturliga ingredienser. Detta innebär också att det inte finns några kemiska ämnen eller läkemedel som kan irritera huden - med andra ord, du får bra effekt utan några biverkningar.

Vätskan absorberas lätt i huden som snabbt återfår sitt ursprungliga utseende och struktur. Vätskan är också lätt att applicera med hjälp av en speciell precisionsborste som gör att vätskan kan tränga igenom alla groparna i huden och ge lokaliserad och effektiv vård.

Hur fungerar Naturasil Scar Therapy?

När din hud skadas på grund av en skada eller sjukdom börjar immunsystemet omedelbart att skydda och börjar läka det känsliga området. Ett första nytt tunt hudlager bildas snabbt (epitel) för att stänga såret och stoppa blödning. Då förekommer den mest avgörande perioden av läkningsprocessen. Faktum är att vår kropp ofta producerar ett kollagenöverskott, vilket är orsaken till att man får hypertrofiska ärr.

För att avhjälpa denna dysfunktion kan du applicera Naturasil Scar Therapy för att reglera produktionen av kollagen tack vare de naturliga ingredienserna för bättre läkning. Detta främjar ett kosmetiskt bättre resultat av huden efter läkning genom att balansera mängden fukt, näring och vård.

Hur använder jag Naturasil Scar Therapy?

Naturasil Scar Therapy är en behandling som är lätt att använda. Följ bara dessa tips:

 • Innan första appliceringen - testa produkten i en liten mängd på frisk vävnad
 • Om det inte finns någon allergisk reaktion så kan behandlingen börja
 • Applicera vätskan på behandlingsområdet 2 till 3 gånger om dagen
 • Du kommer att känna en märkbar förbättring efter 4 till 6 veckor av daglig användning
 • Skydda området från solljus efter behandling, UV-strålning försämrar läkningen

Vad är ingredienserna i Naturasil Scar Therapy?

Naturasil Scar Therapy består av naturliga växtextrakt som skapar en homeopatisk och djupgående effekt. Här är de viktigaste ingredienserna:

 • Hjulkronolja - erkänd behandling av hudinfektioner tack vare höga nivåer av gamma linolensyra
 • Morotfröolja - föryngrande och fuktgivande effekt för skadad hud. Rik på betakaroten, Vitamin A och Vitamin
 • Hedblomsterolja - sällsynt olja med en anmärkningsvärd effekt genom de tre aktiva ingredienserna anti-hematom, antikoagulerande och spasmolytiska. Kombinationen av detta innehåll bidrar till läkning och minskar inflammation
 • Jojobafröolja - rik på näringsämnen, vilket ger hudcellerna de vitaminer och mineraler som behövs för regenerering (koppar, zink, vitamin E och vitamin B)
 • Lavendelolja - kraftfull antiseptisk effekt som hjälper till att göra huden len och hälsosam
 • Tea tree olja (melaleuca alternifolia) - Innehåller antibakteriella, antifungala och antiinflammatoriska egenskaper

Återstående Ingredienser: Olja från Vitrosfrö, Silicea 6x och Kamomillblommolja.


Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (0% baserat på 0 Recensioner)
Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

Skriv en recension Klicka här

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden