måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Klarna

  Alltid säker betalning

Naturasil™ Tvål mot Skabb

Av: Naturasil

199.00Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Med denna nya tvål från Naturasil mot skabb kan du uppnå snabb och effektiv lindring. Denna tvål har hjälpt många att avlägsna infektionen som kan inträffa var som helst på kroppen. Naturasils tvål mot skabb är en etablerad behandlingsmetod som är baserad på naturliga och unika ingredienser som t.ex. vulkaniskt svavel, ren lavendelolja och naturliga växtextrakt, som har visat sig vara mycket effektiv som behandling mot skabb.

 • Naturasil svaveltvål rengör och utrotar parasiten
 • Innehåller mikroniserad vulkaniskt svavel
 • Hjälper till att lindra klåda och irritation orsakad av skabb
 • Baserad på lavendelolja och andra naturliga växtextrakt
 • Använd 2 gånger per dag under 4–10 dagar

Naturasil tvål mot skabb innehåller inga skadliga ingredienser eller parabener, och är helt baserad på naturliga ingredienser. Denna svavelbaserade tvål hjälper kroppen att bekämpa infektioner från parasiten. För att uppnå en optimal effekt rekommenderas en kombinationsbehandling med Naturasil tvålen och en Naturasil kräm mot skabb. Detta kommer i praktiken att påskynda läkningstiden och lindra klåda och irritation i samband med skabb.

Läs mer

Vad är Naturasil tvål mot skabb?

Naturasil har skapat en unik lugnande svavel-tvål, baserad på lavendelolja och naturliga växtextrakt. Dessutom innehåller tvålen finfördelad vulkaniskt svavel som är känt för att kunna bekämpa skabb. Dessa effektiva ingredienser har länge använts för att bekämpa skabb och har botat män och kvinnor världen över. Tvålen har förmågan att eliminera symptom så som irritation och klåda. Lavendelolja lugnar huden och lämnar den mjuk och fuktig.

Hur är svavel fördelaktig?

Svavel är en mineral som förekommer naturligt och återfinns i områden med varma källor och vulkaniska kratrar. Detta mineral har sedan urminnes tider använts i medicinska behandlingar mot skabb och andra hudsjukdomar. Det finns svavel på cellnivå i kroppen och den totala halten av svavel i vår kropp är 0,25%. Mineralet har en central betydelse för kroppens produktion av keratin, som stärker kroppens hud och naglar. Dessutom stärks också kroppens naturliga produktion av kollagen som bibehåller hudens elasticitet och har en föryngrande effekt.

Hur använder man Naturasils tvål mot skabb?

Det rekommenderas att använda tvålen minst två gånger om dagen i 4–10 dagar på de infekterade områdena. Skapa ett skum tillsammans med varmt vatten och tvätta området. Tillåt skummet att vara kvar på huden i flera minuter och tvätta sedan av.

Naturligt och säkert

Naturasils tvål mot skabb består av naturliga ingredienser som inte innehåller några kända biverkningar. Däremot rekommenderar vi att läsa innehållsförteckningen innan användning för att undvika allergiska reaktioner. Undvik att använda tvål runt ögon, mun och slemhinnor. Gravida och ammande kvinnor bör inte använda svaveltvål.

Innehållsförteckning

Svavel 1X HPUS, Thuja occidentalis 6X HPUS, kokosnötolja, EDTA, glycerin, Gedemæl pulver, laurinsyra, lavendelolja, palmolja, Petrificerat vatten, natriumklorid, natriumhydroxid, Natriumlaurylsulfat, sorbitol, svavel, titandioxid, trietanolamin.


Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (0% baserat på 0 Recensioner)
Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

Skriv en recension Klicka här

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden