måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Klarna

  Alltid säker betalning

Naturasil Candida Clear ™ | Mot svampinfektioner

769.00Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Naturasil Candida Clear är ett naturligt kosttillskott för att hjälpa kroppensimmunförsvar och bidra till att stärka kroppens försvar mot till exempel svampinfektioner av Candida, som ofta påverkar slemhinnorna i underlivet på både män och kvinnor.

 • Hjälper till att bekämpa invärtes svampinefektioner
 • Vitamintillskott med naturliga ingredienser
 • Öka kroppens produktion av godartade bakterier
 • Stimulerar och stödjer tarmsystemet
 • 100% naturliga ingredienser
Svamp i underlivet kan orsaka klåda och flytningar. Påbörja en kur så snabbt som möjligt för att förhindra att svampinfektionen förvärras. Placerar du en order innan kl.17.00 kan du få din produkt redan nästkommande vardag. Läs mer

Vad är Naturasil Candida Clear?

Jästangrepp som candida infektioner kan vara indikationer på andra sjukdomar som diabetes mellitus, tumörer och kroniska sjukdomar, men är ofta ingenting allvarligt men är obehagligt och behöver behandlas.

Behandling av svampangrepp är centralt för att bli av med candida infektion, både i systemisk och i lokal form. Med kosttillskottet Naturasil Candida Clear slipper du de typiska biverkningarna som vanliga svampbekämpningsmedel för lokalt bruk kan leda till (exempelvis magproblem, diarré, illamående och förhöjda nivåer av lever enzymer).

Eftersom Naturasil Candida Clear är ett naturligt kosttillskott innebär att du kan ta Naturasil Candida Clear varje dag för att stävja candida-svampinfektion och bidra till att bygga upp din kropps motståndskraft.

Hur fungerar Naturasil Candida Clear?

Detta är ett kosttillskott som absorberas av kroppen. Kombinationen av B-vitaminer och naturliga fetter från växtoljor kan hjälpa till att bekämpa bakterier, som annars kan uppehålla immunförsvaret och på så sätt försvaga motståndskraften mot svampinfektioner. Detta kosttillskott påverkar syra-bas-balansen i magsäcken och stör bakteriernas upptag av näringsämnen.

Hur tar jag kapslarna?

Tag två kapslar två gånger dagligen i samband med att du äter. Candida Clear kan också med fördel tas tillsammans med andra preparat från Naturasil för att exempelvis bekämpa ljumsksvamp (tinea cruris), nagelinfektioner, ringorm och fotsvamp.

Finns det några biverkningar?

Jämfört med traditionella behandlingsmetoder saknar detta kosttillskott farliga biverkningar. Den innehåller endast naturliga ingredienser, som passar både män och kvinnor oberoende av ålder. Om du är osäker på om du ska börja använda detta tillskott eller har andra frågor ska du alltid konsultera din läkare. När du börjar äta ett kosttillskott såsom Naturasil Candida Clear bör du alltid se över ingredienslistan för att försäkra dig om att du inte är allergisk mot någon av ingredienserna.


Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (85% baserat på 4 Recensioner)
Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Smidig och många kapslar så den räcker länge.
 • * Har känt mig allmänt bättre efter att jag började ta denna så den funkar garanterat.
 • * snabbt symtomfri. tack så mycket!!
 • * ah äntligen något som fungerar. jag slipper doktorn och biverkningar. uppskattas!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden