måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Klarna

  Alltid säker betalning

HaliTonic™ mot dålig andedräkt

Av: Native Remedies

499.00Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

En helt naturlig formel mot illaluktande andedräkt som enkelt och diskret kan tas i tablettform. HaliTonic tabletter kan dramatiskt förbättra din andedräkt. Lösa endast upp två tabletter på tungan 2-4 gånger om dagen för att effektivt och långsiktigt stoppa dålig andedräkt. HaliTonic tabletterna kamouflerar inte bara din illaluktande mun utan ger dig frisk andedräkt som håller i sig. Slipp obehaget av en illaluktande mun och känns dig fräsch enkelt och snabbt, du behöver inte ens ett glas av vatten.

 • Gör din mun frisk och fräsch snabbt och enkelt
 • Efter 3 veckors användning kan din dåliga andedräkt vara helt eliminerad
 • En helt naturlig produkt, lämplig för vegetarianer
 • Innehåller avgiftande och bakteriehämmande egenskaper
 • Små diskreta tabletter som är enkla att bära med sig i fickan

HaliTonic kanske inte de omedelbara resultaten av tuggummi, men istället för tuggummi som bara maskerar dålig andedräkt, kan denna produkt faktiskt ta bort den helt genom att effektivt döda bakterierna som orsakar den dåliga andedräkten på tungan. Tabletterna kan förbättra de naturliga rengöringsmekanismerna i munnen, för att göra din fräsch och bakteriefri! Placerar du din order innan kl.16.00 kan du få din beställning redan nästkommande vardag.

Läs mer

Vad är orsakar en illaluktande mun?

Halitosis är det rätta namnet för dålig andedräkt och det orsakas främst av bakterier under tandköttskanten och på baksidan av tungan, vilket gör att det kan vara svårt att bli av med genom att endast borsta tänderna och tugga tuggummi.

Detta tillstånd påverkar ofta det sociala livet för dem som lider av det, då dem är rädda för att andra ska känna av lukten.

De som har det här problemet är angelägna om att finna en åtgärd som kommer att stoppa dålig andedräkt; HaliTonic kunde erbjuda ett sådant botemedel för dem. Då tabletterna effektivt och långsiktigt arbetar för att döda bakterierna som orsakar den dåliga andedräkten.

Vad är HaliTonic?

Dessa tabletter är tillverkade av en helt naturlig formel som kan stoppa och bota dålig andedräkt. Utöver detta, kan denna produkt även förbättra den allmänna hygienen i munnen, genom att stödja friskt tandkött och främja en bättre hals. Dessutom har HaliTonic utformats för att stödja en harmonisk matsmältning. Den är inte avsedd att vara en ersättning för god tandvård, utan som att vara ett komplement för att fungera tillsammans med god munhygien, såsom regelbunden tandborstning, tandtråd och munskölj, för att maximera potentialen att din andedräkt luktar fräscht hela tiden.

Hur kan HaliTonic hjälpa mig?

HaliTonic™ har fyra aktiva ingredienser; Kalk fosfat, Silicea, Carduus mar och Nat sulph. Dessa aktiva ingredienser arbetar i synergi för att förbättra olika aspekter av din munhygien. De olika ingredienserna i HaliTonic är kapabla att erbjuda olika förmåner; de arbetar för att stödja friskhet i dina andetag, hålla den naturliga balansen av enzymer i munnen, eliminera kroppen från gifter och bakterier och många fler fördelar att motverka dålig andedräkt och främja en fräsch mun.

Hur tar jag HaliTonic?

Lös upp två tabletter på tungan 2 - 4 gånger om dagen efter måltid, exempelvis frukost, lunch och middag. Överskrid inte mer än två tabletter per dosering och inte mer än 4 doser per dag. En burk innehåller 180 tabletter. Denna produkt innehåller kiseldioxid och bör därför undvikas av dem som har protes såsom bröstimplantat, pacemakers eller metallplattor. Utöver detta, bör gravida eller ammande konsultera med en läkare innan de tar dessa kapslar.

När kommer jag att se resultat?

I och med att HaliTonic är en naturlig produkt kan resultat och effekt variera från person till person men många upplever optimalt resultat efter 3-4 veckor. Dock kan den dåliga andedräkten komma tillbaka ett par veckor efter avslutad behandling.

Finns det några biverkningar?

Du bör kunna stoppa dålig andedräkt utan biverkningar, eftersom HaliTonic ™ är en helt naturlig produkt. Kontrollera alla ingredienser för eventuella allergier.

Vad innehåller HaliTonic?

Carduus mark 3X, Kali phos 6C, Nat. sulphuricum 6C Nux vom 3X, Silicea 6C, gummi arabicum, laktos, magnesiumstearat , majsstärkelse, sackaros.


Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (80% baserat på 1 Recensioner)
Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Jag har alltid haft problem med andedräkten och det hjälper verkligen även i längden
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden