måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

My Shreddies Support Boxer For Men Mot lukten av gaser

My Shreddies

499Kr
:


Storlek

Vi kan nog alla hålla med om att hur naturligt det än är, så finns det inget mer beklämmande än att råka släppa sig bland folk, luktfiltrerande underkläder från My Shreddies är ett säkert och bekvämt sätt att undvika den besvärade odör som uppstår när olyckan väl är framme. My Shreddies Boxers för män använder en unik och nyskapande bakdel tillverkad av kolfilter som fångar upp och neutraliserar gaser. My Shreddies underkläder har uppmärksammats av bland andra BBC News, Day Break och BBC Radio 1 för att nämna några få.

 • My Shreddies Boxers filtrerar bort lukten om olyckan är framme
 • Ger stöd åt din manliga utrustning för en välutrustad framhållning
 • Använder sig av prisad kolteknologi för att filtrera bort gaser
 • Tillgänglig i storlekarna Small, Medium och Large
 • My Shreddies tillåter dig äntligen att bevara ditt självförtroende högt när olyckan slinker igenom. Stödkalsongerna lyfter även upp ger stöd för din manliga utrustning för en välutrustad och större framhållning.

  Läs mer

Vad är My Shreddies Support Boxers?

Helt enkelt är kalsongerna från My Shreddies ett av de mest effektiva gasfiltrerande underkläderna på marknaden idag. Det har uppmärksammats och hyllats i radio och tv- program som BBC News, BBC Radio 1, Day Break och blev även prisvinnaren av ACA (Association for Continence Advice) - 'Look Good Feel Good', år 2009. My Shreddies hjälper dig att filtrera gaser utan några pinsamheter tack vare sin bakpanel i kol. Dessa boxers bekväma passform lyfter upp och ger stöd för din manliga utrustning för en välutrustad och större framhållning

Hur fungerar de?

My Shreddies Support Boxers är utrustade med en Zoreflex-aktiverad bakpanel av kol. Zoreflex är poröst av naturen och hjälper därför till att ta upp och neutralisera lukter, kalsongerna kramar också om konturerna av dina ben, din midja och kroppslinje så ingen lukt kan komma igenom, det är därför det är viktigt att välja rätt storlek som passar dig.

Vilken storlek ska jag välja?

Att välja rätt storlek för dina Shreddies är väldigt viktigt eftersom fel storlek kan leda till läckage av lukt. Det rekommenderas att du mäter av din midja i förväg för att säkerställa att du beställer rätt storlek. Sömmen på bakpanelen ska ligga tätt intill din hud och linningen bör också passa väl mot din midja. Bakpanelen ska vara spänd runt skinkorna, om de är för lössittande kan det leda till att kalsongerna blir mindre effektiva.

DAM
XS S M L XL
Storlek 34 36 38 40 42
Midjemått (Cm) 58-63 64-69 70-79 80-89 90-101
Höftmått (Cm) 83-88 89-94 95-104 105-114 115-126
HERR
- S M L XL
Höftmått (Cm) 76-81 84-89 91-97 99-104

Hur tvättar jag mina My Shreddies Support Boxers?

För att säkerställa att din My Shreddies förblir effektiva med att filtrera lukten av gasbildning rekommenderar vi att man bara tvättar dem med Soda Crystals i 40 ° C och utan sköljmedel eller blekmedel. Torka dem sedan i en ljummen torktumlare (medelvärme) . Du kan också torka dem på ett element, men för att se till att all fukt avdunstar från kolfiltret rekommenderar vi främst att torktumla dem.

Vad är då Soda Crystals, som du ska använda när du tvättar? Soda Crystals, eller Soda Kristaller (Natriumkarbonat) på svenska, har funnits i generationer innan det moderna tvättmedel började användas. Soda Crystals är känt för sin förmåga att skära igenom tuffa fläckar och smuts på kläder. Det är användbart i en mängd olika tvättuppgifter. Du hittar Soda Crystals (Natriumkarbonat) på de flesta välsorterade stormarknader, det kan även köpas under namnet hushållssoda eller målarsoda på järn-och målaraffärer.

Vad är My Shreddies Support Boxers tillverkade av?

My Shreddies kalsonger är tillverkade av;
-46% Bomull,
-46% Modalfiber,
-8% Elastan
Fibret i kalsongerna innehåller 100 % kol.

Hur Länge håller My Shreddies?

Om plagget tvättas och används efter rekommendationer så finns effekten kvar under minst 2-3 år.

Hur beställer jag?

Det är lätt och diskret att köpa dina My Shreddies Support Boxers på ShytoBuy. Klicka bara på Lägg i Varukorg och sedan vidare till kassan när du handlat färdigt på vår sajt. Vi har fri frakt med Posten och 24timmars-leverans med UPS. Observera att av hygieniska skäl kan denna produkt inte returneras om förpackningen har öppnats.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (100% baserat på 2 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (85.57% baserat på 1109 )

 • * helt fantastiska!!
 • * Har beställt de här utomlands förut.. vad bra att jag äntligen kan beställa dem här!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden