ShytoBuy.se

måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 499 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Morning D-Tox

48 Kapslar | Tillskott mot baksmällan maxmedix

För de som gärna njuter av en drink men inte av den hemska baksmällan nästa dag kan Morning D-Tox utgöra det perfekta valet. Detta tillskott innehåller en blandning av vitaminer, mineraler, aminosyror och växtextrakt som din kropp behöver efter en stor utekväll. Den kan hjälpa dig att återbalansera din kropp och att få dig att känna dig fräsch och redo för dagen.

  • För de som gärna njuter av en drink
  • Fulladdat & naturligt allt-i-ett-tillskott
  • Vitaminer, mineraler, aminosyror & växtextrakt
  • Kolin för normal leverfunktion
  • Vitamin B-komplex mot trötthet & utmattning
  • Veganvänligt
  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Glutenfri
  • GMP
299
I lager

Fri frakt när du handlar för över 499 kr.

Mer

Tips mot bakfylla

Vi har alla varit där. Den hemska känslan efter kvällen innan, när du drack några glas för mycket. Även om det går att hitta många så kallade “omedelbara botemedel” för baksmälla är det bästa sättet att ta hand om din kropp efter att du druckit - att fylla på med det som den förlorat. Att återställa din kropp med en hälsosam balans, både innan och efter. Oavsett om du kan hantera många drinkar eller bara en är det första självklara steget återfuktning.

Att dricka alkohol torkar ut kroppen, så det är viktigt att dricka mycket vatten och andra vätskor - särskilt de som innehåller elektrolyter - både före och efter din utekväll. Dessutom utsätts kroppen för mycket stress när du dricker, så du måste fokusera på att stödja dess naturliga detox genom att konsumera rikligt med superfoods. Levern bryter ner omkring 95% av alkoholen, så se till att du får i dig massor av nödvändiga aminosyror som kan hjälpa till att stödja denna funktion genom att bryta ner gifter.

Morning D-Tox

Morning D-Tox är skapat helt från naturliga källor och är ett revolutionerande tillskott som är designat för att hjälpa till att vara bra mot bakfylla och fylla på kroppen efter att ha slitit ut den under en utekväll. Maxmedix kände till vikten av att återbalansera kroppen efter att ha druckit och ville skapa ett naturligt tillskott som endast utnyttjar de bästa vitaminerna, mineralerna & aminosyror. Dessa har kombinerats i en optimal formula som samverkar med din kropps naturliga process för att hjälpa den återhämta sig.

Tack vare Morning D-Tox behöver du inte längre genomlida långa dagar av den fruktade baksmällan. Allt du behöver göra är att ta tillskottet innan du dricker - och sedan på morgonen efter - för att känna dig fräsch och redo att ta dig an dagen. Ett fulladdat, naturligt tillskott utformat med ett noggrant urval av fördelaktiga ingredienser för att motverka bakfylla - Morning D-Tox är här för att hjälpa bota baksmälla!

Hur fungerar formulan?

Genom att ta det innan du dricker hjälper de naturliga näringsämnena i formulan till att förbereda kroppen på alkoholens påverkan.

mot bakfylla

Morgonen efter hjälper formulan till att återbalansera förlorade näringsämnen, att rengöra kroppen och att ge ny energi.

Hur Morning D-Tox kan göra dig redo för dagen

Energi
Energi

Att känna att du är redo att ta dig an dagen är en stor del av att hantera en baksmälla, där en mängd näringsämnen kan hjälpa till. B-vitamin gruppen (B1, B2, B3 & B5) är känd för att hjälpa till att minska trötthet och utmattning, liksom för förhöjd fysisk funktion. Dessutom bidrar både C-vitamin och Mangan till normal energigivande metabolism, medan Ginseng kan hjälpa till att ge hela kroppen en extra boost.

Lever
Lever

OnceNär du har konsumerat alkohol är det viktigt att stödja leverns naturliga avgiftningsprocess. Grundläggande aminosyror är bra för kroppen och av största vikt. Morning D-Tox innehåller ett stort antal aminosyror, som Glucatione, N-acetylcysteine och extra kolin, för normal leverfunktion. Det innehåller också kronärtskocka och gurkmeja som stödjer levern och som sägs hjälpa gallflödet, för eliminering av gifter.

Skydd
Skydd

Att dricka alkohol kan utsätta din kropp för fria radikaler som kan skada cellerna. Därför innehåller denna formula en rad ingredienser som hjälper till att skydda kroppen. Vitamin E, kopparmangan och selen bidrar alla till att skydda cellerna från oxidativ stress. Dessa fungerar i perfekt harmoni med gurkmeja, som är känt för sin skyddande effekt och med svartpepparextrakt som bidrar till formulans biotillgänglighet.

Matsmältning
Matsmältning

Efter att ha druckit kan din mage kännas orolig, därför är det bra att hjälpa till med matsmältningen. Detta är anledningen till att ingefära har inkluderats, eftersom det är känt för att hjälpa en upprörd mage och det till och med har forskats kring dess användning mot illamående. Dessutom verkar kamomill lugnande för kroppen och kan tillsammans med kronärtskocka hjälpa till med ett flertal vanliga matsmältningsproblem i samband med att dricka alkohol.

Komplett lista över ingredienser

Aktiva ingredienser - Ingefärsextrakt (20:1 extrakt 45mg), Koreanskt Panax Ginseng-extrakt (40:1 extrakt 625mg), N-acetylcysteine, L-Taurine, L-Teanin, C-vitamin, Extrakt från gurkmeja (95% gurkmeja), Kronärtskocka (35% Cynarin), Kamomill, Alpha Liponsyra, Kolin, L-Glutation, Vitamin B5 (Pantotensyra), Vitamin B3 (Nikotinamid), Vitamin B1 (Tiamin), Co-Enzym Q10, E-Vitamin, Vitamin B6 (Pyridoxinhydroklorid), Zink, Svartpepparsextrakt, Vitamin B2 (Riboflavin), Mangan, Koppar, Biotin, Krom, Selen.

Andra ingredienser - Kapselskal (Hypromellose), Magnesiumstearat, Kiseldioxid.

Hur det används

Tillskottet Morning D-Tox har utformats för att stödja kroppen medan du dricker alkohol och att tas vid behov. Vid användning, ta 3 kapslar med ett helt glas vatten innan du börjar dricka. Vi föreslår ihop med din middag eller medan du gör dig iordning. Ta sedan ytterligare 3 kapslar med ett helt glas vatten på morgonen efter. Varje burk innehåller 48 kapslar, motsvarande 16 individuella portioner eller 8 utekvällar.

Råd

Detta tillskott använder naturliga ingredienser och veganska kapslar som inte innehåller mjölk, gluten eller laktos. Det innehåller inte heller några konstgjorda konserveringsmedel, smak- eller färgämnen. Vänligen notera att detta tillskott inte förhindrar berusning eller alkoholrelaterade skador som orsakas av långsiktig eller överdriven alkoholkonsumtion, så drick alltid ansvarsfullt. Rekommenderas inte för användning för personer under 18 år.

Läs mer
Morning D-Tox 48 Kapslar | Tillskott mot baksmällan

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(5)
3 Stjärnor
(1)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 4.5

78.18% baserat på 11 Kundomdömen

Verifierat Köp

Ganska få kurer i en burk

v viktorm
Verifierat Köp

Måste allvarligt vara en av de få gångerna som jag vaknade upp efter en rejäl utekväll och inte kände mig helt död.. Bra jobbat.

M Martin
Verifierat Köp

Jag är imponerad över hur pigg jag var dagen efter.

T Therese
Verifierat Köp

Lite bakis var jag efteråt, man jag brukar vara helt slut och nu kunde jag gå till gymmet när jag vaknade.

O Oscar
Verifierat Köp

Placebo eller på riktigt, men hjälpte.

R Rebecka
Verifierat Köp

Ett super tillskott!

A Anonym
Verifierat Köp

Jag tycker att det kändes mycket bättre dagen efter när jag tog den, visst känner man fortfarande av alkoholen men det är inte alls lika jobbigt så jag kommer att fortsätta ta dom här.

M Molly
Verifierat Köp

Lite dyra eftersom att man ska ta 6 kapslar per utekväll så är man som jag en partyprisse som gärna går ut 3 kvällar i veckan kan det bli dyrt i längden. Jag tar dom om jag har en riktig all in kväll planerad eller ska göra något dagen efetr som jag inte vill vara bakis till.

L Liv
Verifierat Köp

Tänk om dom här hade funnits när man var ung och gick på disko var och varannan helg! Nu festar jag inte så ofta men bakfyllan brukar ta ut sin rätt när jag väl gör det men det blir märkbart bättre när jag tar dom här. Jag är så glad att jag fick tipset från mitt barnbarn.

G Gunilla
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter