• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

Mörka ringar under ögonen

Mörka ringar under ögonen är vanligt bland både kvinnor och män, men kan se osmickrande ut och det är därför väldigt vanligt att man sminkar över dem för att dölja deras synlighet. Mörka ringar under ögonen är ett vanligt skönhetsbekymmer bland såväl äldre som yngre och det finns olika grundorsaker till varför de uppkommer.

Mörka ringar under ögonen är vanligt bland både kvinnor och män, men kan se osmickrande ut och det är därför väldigt vanligt att man sminkar över dem för att dölja deras synlighet. Mörka ringar under ögonen är ett vanligt skönhetsbekymmer bland såväl äldre som yngre och det finns olika grundorsaker till varför de uppkommer. Det genetiska arvet – hur nära blodkärlen ligger under den tunna och transparenta huden under ögat, hur mycket man sover – har du varit ute sent en kväll kan den mörka tonen bli mer framträdande och pigmentering har också betydelse då huden under ögat är mycket tunn. Vill du se naturligt vacker och pigg ut, och slippa sminka över de mörja ringarna under ögonen erbjuder vi effektiva och naturliga behandlingar, från välrenommerade tillverkare.

Huden under ögonen är känslig och tunn, och kan därför väldigt lätt skadas. Desto tunnare hud under ögonen man har, desto mer framträdande kan mörka ringar under ögonen bli. Solen kan förtunna huden, vilket tillfälligt kan göra den ljusare. På lång sikt kan detta dock skada huden, och bidra till tidigt åldrande i form av rynkor. Gulaktiga mörka ringar under ögonen kan bero på solskador, och har bildats av melaninet i kroppen. Blåaktiga beror på ytliga blodkärl, blodansamlingar, som kan uppkomma då du varit uppe sent en kväll, sovit dåligt, är sjuk, skadat huden eller på grund av din genetiska uppsättning. Du kan dock själv behandla detta, med effektiva krämer. Skin Doctors har blivit mycket populär i främst England, där du kan finna Skin Doctors produkter i flera butiker, i allt från deras motsvarighet till Sveriges apotek, till butiker mer inriktade på skönhet.

Krämerna mot påsar under ögonen hjälper till att bland annat stärka kapillärerna under ögonen. De återfuktar även huden, och kan i vissa fall ta bort fina linjer och inte endast missfärgningen. Alla krämerna har ett naturligt innehåll, och listas som cosmeceuticals. Smink kan vara uttorkande, och innehåller ofta konserveringsmedel, parfym och olika färgämnen. Därför kan det vara bättre att använda en kräm som anpassats för att användas kring de känsliga ögonen som tar bort orsaken till uppkomsten av ringarna och reducerar synligheten så att du inte behöver täcka över detta utan får en mer naturligt vacker hy.

Ett vanligt skönhetsproblem är mörka ringar under ögonen. Det kan drabba både yngre och äldre, såväl kvinnor som män. Huden under ögonen är mycket tunn och känslig, och olika faktorer kan göra att huden blir mörkare. De kan även bli mer framträdande i stigande ålder. Milda krämer kan hjälpa dig att återställa den mörka hudfärgen under dina ögon, så att du ser piggare, fräschare och yngre ut.