• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Teeth Whitening Kit

Tandblekningskit
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Leendet är en av de första saker man lägger märke till när man ser en människa. Så varför inte se till att ditt leende ger ett bra första intryck? Mint Cosmetics tandblekning kan effektivt ge dig ett vackert leende igen med vita fina tänder. Du behöver inte lägga pengar på upprepade behandlingar hos tandläkare utan behandlar själv hemma tills du uppnått önskvärd nyans och det bästa av allt! Resultaten håller i upp till 2 år.

 • Få upp till 8 gånger vitare tänder
 • Säker, professionell och snabb tandblekning
 • En behandling tar endast 30 minuter och ger naturligt vita tänder
 • Högkvalitativa tandskenor
 • Perfekt om du är rökare eller en kaffedrickare med gula tänder
 • Utför behandlingen enkelt hemma
 • Kliniskt testad och säker att använda, EU-godkänd
 • Bestående resultat i upp till 2 år
 • Inkluderar en gratis blekningspenna och instruktions-DVD

Mint Cosmetics tandblekning har redan hjälpt tiotusentals människor få vita tänder och ett vackert leende. Oavsett om du är en rökare eller kaffedrickare som är trött på bruna och gula fläckar på tänderna så kan Mint Cosmetics hjälpa dig le med självförtroende igenom och återfå ett vackert vitt leende! Du behöver inte ens gå till tandläkaren! Placerar du din order innan kl.17.00 kan du få ditt tandbleknings-kit redan nästkommande vardag!

*Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten

Vad är det Mint Cosmetics tandblekning?

Mint Cosmetics tandblekning erbjuder dig ett bekvämt och säkert sätt att få tänderna att lysa igen. Många människor som röker, dricker mycket kaffe eller te eller röd vin upplever att deras tänder blir gulare trots att dem tar hand om sina tänder i övrigt. Missfärgningar och fläckar på emaljen kan vara väldigt svårt att bli av med vanlig tandborstning och tandkräm. Mint Cosmetics tandblekning kan hjälpa dig få ett bländande leende igen med vita skinande tänder. Du behöver inte heller besöka en tandläkare och genomföra flera kostsamma behandlingar utan det räcker med att du utför ett par behandlingar á 30 minuter hemma för att du ska kunna få hela 8 gånger vitare tänder. När du uppnått önskvärt resultat så håller resultatet i upp till 2 år. Hemligheten bakom Mint Cosmetics framgång ligger i dess unika tandbleknings-gel som är en av de mest effektiva på marknaden för tandblekning. Gelen ger fullständig täckning av tänderna och gör dem gradvis vitare med en ljusstyrka som varar. Du kan se skillnad i nyansen på dina tänder redan efter en 30 minuters behandling. Använd tandblekningen tills du uppnått önskvärt resultat men inte mer än en gång om dagen i cirka 10 till 12 dagar.

Hur du använder du Mint Cosmetics tandblekning?

Mint Cosmetics ger dig gradvis ett vitare leende. Placera bara munstycket i nykokt vatten i 6-10 sekunder så att det blir mjukt och följsamt för att passa på tänderna. Använd dina fingrar och tungan för att forma munstycket. Den anpassade gjutformen gör att du inte behöver ta like mycket gel som du skulle behöva på ett munstycke men dålig passform. Fyll munstycket med gelen använd applikatorspetsen för att applicera gelen jämt i stycket. Du behöver bara använda ett tunt lager av Mint Cosmetics gel. Du behöver inte få ett bättre resultat för att du tar mer gel, applicera lagom. Sätt därefter på mun-skenan med gelen på tänderna och lämna i 30 minuter. Läs alltid instruktionerna och titta på den informativa DVD före användning.

Hur fungerar det?

Du kan bli förvånad över att syre är en av Mint Cosmetics viktiga ingredienser. När värmen i munnen bryter ned gelén blir den oxiderad, vilket tillåter gelén att bleka tänderna. Syremolekyler arbetar hårt för att aktivt ta bort missfärgningar. Det lägger sig in i porerna i tänderna (liknar porerna i huden) och hjälper till att oxidera fläckar, visat sig vara ett effektivt och säkert sätt att ta bort fläckar och missfärgningar på tänderna och ger dig ett vitt bländande leende. Tandblekningen innehåller en tillräcklig mängd natrium Perboraten hela 0,16 % av formel vilket gör att det fungerar upp till 400 % snabbare än karbamidbaserade geler. Det frigör väteperoxid, vilket bidrar till att tänderna kan uppnå den högsta nivån av blekning de behöver. Varje tillämpning av Mint Cosmetics bör pågå under en minsta 30 minuter.

Snabba resultat

Redan efter den första appliceringen av Mint Cosmetics tandblekning, kan du se framsteg. Men resultaten kan variera beroroende på utgångsskick på dina tänder. Om du har rökt eller druckit mycket röd vin, kaffe eller te under lång tid, kan du ha fläckar eller missfärgning. För att bli av med djupa missfärgningar kan det ta upp till 2-3 veckor innan de kan försvinna. För bästa resultat bör du genomföra hela kuren 30 minuter om dagen i 10-12 dagar. Man bör också komma ihåg att resultat kan variera beroende på användarens grundförutsättningar. Den stora skillnaden mellan Mint kosmetiska tandblekning kit och tandläkaren är kostnaden. Resultaten har visat sig vara desamma. Båda metoderna använder liknande aktiva ingredienser och kan ge stora, märkbara resultat. Beroende på din kost och ålder, är det rekommenderat att fräscha upp ditt leende vartannat eller varje år. Skär även ned på rökning och kaffe drickande för att maximera resultaten.

mint cosmetics tandblekning

Vad får jag med i min Mint Cosmetics box?

 • 3X anpassbara formar
 • 4X blekningsgeler (50 +-program)
 • 1X gratis blekning penna (begränsad tid!)
 • 1X DVD/instruktions manual för tandblekning
 • 1X tänder skugga guide-gör att du kan följa dina framsteg
 • 1X applikatorssticka -möjliggör precision vid tillämpningen
 • Säker att använda

Mint Cosmetics tandbleknings-kit uppfyller alla EU-förordningar i säkerhet, även om det inte rekommenderas att använda den om du är gravid eller ammar. Du kan se mörka fläckar på emaljen efter blekning, men det är helt normalt och orsakas ofta av gamla silver fyllningar. Varje aspekt av Mint Cosmetics tandblekning kit är utformad för att erbjuda dig en trevlig, effektiv och säker tandblekning som verkligen fungerar för att ge dig ett vitt leende!