måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Melaniq Supplement for Hair Pigmentation

Mot grått hår
549Kr

Melaniq är en avancerad formel för att bekämpa tecken på grått hår i form av ett kostnäringsprogram. Det är utformat och producerat av de berömda Oxford Biolabs som erbjöd håravfallsläran ett kliniskt och effektivt tillskott mot håravfall med namnet TRX2. Melaniq kommer att inte bara att bekämpa tecken på grått hår utan också upprätthålla en hälsosam uppsättning hår som ger bästa möjliga chans att återställa förlorad färg.

 • Bekämpar grått hår
 • Gjord i Oxford Biolabs – Känd håravfallsforskning
 • Lämplig för vegetarianer
 • Kliniskt testad
 • 100% naturlig utan medicinerade ingredienser, färgämnen eller konserveringsmedel
 • Siktar in sig på hårpigmenteringen från roten
 • Dermatologiskt testad - fri från syntetiska dofter och färgämnen
 • Lämplig för män & kvinnor

Koppar är ett viktigt element i processen för syntes av melanin för håret och utan det kämpar håret för att få sin naturliga färg. Melanin är specialiserade celler som vetenskapligt kallas melanocyter och ger oss den färg vi kan se i vårt hår. Oxford Biolabs har tagit detta kopparelement och bundit det med ett specifikt enzym som är en katalysator för att producera melanin som med tiden kommer att hjälpa till att ge dig din färg tillbaka till sin fulla täckning.

Läs mer
Typ: Kapslar
Antal: 90 Kapslar
Längd: 30 dagar
Rekommenderad dos: 3 a day

Vad är Melaniq?

Melaniq är ett kostnäringsprogram i form av ett tillskott som bekämpar grått hår genom att inducera och ger näring till håret ur ett vetenskapligt och kliniskt perspektiv. Kapslarna innehåller viktiga ingredienser som alla förstärker varandra eller hjälper varandra i lösningen att återföra pigmentering till hår som med tiden har blivit grått eller vitt. Melaniq har en 100% naturlig formel som inte innehåller syntetiska ingredienser och kommer från endast högkvalitativa ingredienser.

Fördelarna med Melaniq

Oxford Biolabs har alltid använt vetenskaplig forskning för att producera kliniska produkter och använder endast naturligt aktiva ingredienser för att säkerställa att kvaliteten på de produkter som de producerar är hög, mindre sannolik att ha negativa effekter och inte kommer att sätta en annan process i kroppen ur balans på grund av syntetiska eller konstgjorda ingredienser.

Hur fungerar Melaniq?

Melaniq är en unik och specialiserad produkt som skapats av håravfallsexperterna vid Oxford Biolabs. Den har formulerats med hjälp av vetenskapliga studier och forskning för att skapa en katalysator och en bas för att producera melanin. Det första steget i syntesprocessen för melanin börjar med tyrosinet i näringsprogrammet. Tyrosin är en aktivering för melanogenes (melaninproduktion) och hjälper till att sparka igång eller inducera kroppen till att producera melanin.

Melaniq formeln innehåller också koppar som är ett huvudelement i melaninproduktion. Håret utan koppar eller näringsämnen gör håret skört och så småningom grått. Koppar bundet till tyrosinkatalysatorn ger en klinisk lösning som ger näring till grått hår och ger ett svar på det ökande problemet med grått hår, tidig, genom ålder eller genom sjukdom.

Kliniska Referenser & Ingredienser

Biosyntes av melanin är beroende av ett antal faktorer men den främsta är närvaron av koppar (Oetting, W.S., 2000) . När kopparhalten är låg i hårsäckarna har studier visat att det kan vara en huvudorsak till grått hår (Naieni, F.F., Ebrahimi, B., Vakilian, H.R. and Shahmoradi, Z., 2012). Nedan är listan över de aktiva ingredienser som har visat genom kliniska studier för att främja hårpigmentering.

Koppar: Detta är kärningrediensen i Melaniq. Den blandas optimalt med ingredienser som fungerar som katalysator eller tillbehör för att främja aktiveringen av koppar. ( Oetting, W.S., 2000 ).

L-Tyrosin: Denna aminosyra är väsentlig för melaninmetabolism och hjälper till att positivt reglera processen för melanogenes (Slominski, A., Zmijewski, M and Pawelek, J., 2011 ) .

Paraaminobensoesyra (PABA): PABA är en regulator i biosyntesen av folsyra i organismer. Studier har visat att det kan påverka hårpigmentering och bidrar till en naturlig färg. ( Zarafontis, C.J.D., 1950 ).

Biotin (Vitamin H): Ett väsentligt näringsämne som hjälper till med hårhälsan samtidigt som den hjälper till att förstärka och optimera effektiviteten hos de övriga 5 aktiva ingredienserna.

Vitamin D: En brist på vitamin D har visat i vetenskapliga studier att bidra till tidigt grått hår ( Bhat, R.M., Sharma, R., Pinto, A.C., Dandekeri, S. and Martis, J., 2013 ).. Därför är det viktigt att bibehålla vitamin D när man ska behandla grått hår.

Katalas: Den här smarta ingrediensen tillsätts eftersom den aktivt strävar efter och avlägsnar väteperoxid, en viktig bidragsorsak till grått hår. ( Wood J.M., Decker. H., Hartmann, H., Chavan, B., Rokos, H., Spencer, J.D., Hasse, S., Thornton, M.J., Shalbaf, M., Paus, R. and Schallreuter, K.U., 2009 ) Fullständig förteckning över ingredienser: L-karnitin, hydroxipropylmetylcellulosa (vegetabilisk kapsel), vinsyra surgörande, kaliumklorid (inklusive 0,5% kiseldioxid), L-leucin, L-valin, L-isoleucin, zinkcitrat, nikotinamid magnesiumsalter av fettsyror, natrium selenit, biotin.

Dosering

Ta 3 kapslar om dagen med ett glas vatten när som helst under dagen. Det rekommenderas att du tar dessa till måltider och du kan ta alla 3 kapslarna samtidigt eller separat. Du måste däremot ta 3 om dagen och följa den rekommenderade dosen för att se optimala resultat. Nedan kan du se etiketten med alla ingredienser och dosering.

När kommer Melaniq visa resultat?

Som med alla näringstillskottsprogram varierar resultaten från person till person beroende på en del externa faktorer. Detta kan sträcka sig från ens metabolism till en persons psykologi. Men i de flesta fall sågs resultaten efter så snabbt som 3 månader men Oxford Biolabs rekommenderar att du följer rekommenderad dosering i 5 månader för att se optimala resultat. Nedan ser du vad du kan och inte kan förvänta dig.

Vad kan jag förvänta mig?

 • Stöd för normal hårpigmentering
 • Det näringsbehov som behövs för melaninbiosyntes som kommer att bekämpa processen för grått hår
 • Inga kända biverkningar - alla ingredienser är naturliga
 • Inga hormonstörningar

Vad bör jag inte förvänta mig?

 • En omedelbar effekt. Om du inte följer den rekommenderade dosen kommer resultaten inte att upprätthållas och vara varaktig. Det är viktigt att du tar Melaniq regelbundet under en längre tid.
 • Komplett omvändning av grånande hår. Melaniq kommer inte helt att rensa ditt hår från alla gråa hårstrån, men hjälper både män och kvinnor att göra de avancerade stadierna mindre svåra och processen mycket långsammare.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (85.51% baserat på 1121 )

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden