måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Manuka and Tea Tree Oil Skabbolja

Av: Manuka Naturals

249Kr

Manuka Skabbolja har speciellt skapats för att bekämpa resistenta skabbangrepp. Oljan används också vid sterilisering av skärsår och insektsbett.

 • En naturlig metod fri från biverkningar
 • Angriper parasiten och kan lindra och ta bort symtom.
 • Kan minska rodnad och utslag
 • Skonsam olja för huden
 • Fri från kemikalier

Manuka Skabbolja tränger igenom hudens yttersta lager där parasiten befinner sig. Oljan är fri från kemikalier och bekämpningsmedel. Då behandlingen är 100% naturlig fungerar den att använda på de flesta av kroppens ytor och alla hudtyper.

Läs mer

Vad är skabb?

Skabb är en hudparasit som trivs i det yttersta hudlagret hos oss människor. Under huden bygger de små gångar för att lägga sina ägg vilket kan leda till kliande eller svidande hud. Ibland kan det klia så mycket att det blir sår varför det är fördelaktigt att behandla så snart som möjligt efter diagnos. Förekomsten av skabb har ökat något i Sverige under de senaste åren på grund av fler semesterresor utomlands.

Vad är symtomen av skabb?

Det främsta symtomet på skabb är svår klåda som gör sig särskilt påmind under kvällar och nätter. Somliga kan få hudförändringar och sår på grund av intensivt kliande och rivande. Ibland kan man även se små knottror eller blåsor vid skabbgångarna. Trots att det kan vara svårt att inte riva på det berörda området bör man försöka att låta det vara, då det alltid finns infektionsrisk om man går med öppna sår. Hos somliga kan det uppkomma en viss rodnad i huden som ett resultat av skabb. Vid särskilt allvarliga fall av skabb kan en hård skorpa bildas på huden men så länge man behandlar skabben så snart den upptäcks är risken minimal att utveckla denna svårare typ av skabb.

Att tänka på vid behandling av skabb

Eftersom smittan sprids snabbt är det viktigt att ta han om problemet så snart som möjligt för att förhindra spridning. Det är även lämpligt att personer i den smittades närhet behandlas eftersom skabb kan överföras mellan personer till exempel om de använder samma handduk, kommer i kontakt med varandras hud, samt vid sexuell kontakt.


Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden