• Diskret tjänst

    100% diskret förpackning och fakturering

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Lider du av tidig utlösning?

Orsakerna till tidig utlösning varierar från person till person, men en sak som är säker är att du inte är ensam. Nästan alla män upplever någon gång under sin livstid att de kommer för fort, få vet dock varför – vi vet.
Har du problem med att komma för tidigt? Många andra har detta problem, faktum är att tidig utlösning är något som majoriteten av alla män drabbas av någon gång i livet. Vissa lider av detta problem mer reguljärt medans andra endast upplever problemen då och då.

Innebörden av tidig utlösning

I medicinska termer kallas tidig utlösning för PE eller prematur ejakulation. Vad som sedan betraktas som en tidig utlösning är väldigt individuellt. Det finns inget rätt svar för hur länge vaginalt eller analt samlag ska räcka, därför kan det ibland vara svårt att definera det som anses vara en tidig utlösning. Man brukar ofta säga att det är för tidig utlösning om mannen eller kvinnan upplever att det uppstår problem i sexlivet, detta eftersom att mannen inte har kontroll över när utlsöningen kommer.

Orsaken

Orsakerna till tidig utlösning brukar varierara från man till man, det kan vara både psykiskt och fysiskt. När man är yngre, till exempel i puberteten kan tidig utlösning uppstå ganska ofta, då man inte är helt utvecklad. I många fall blir problemen mindre ju äldre man blir. En överkänslig penis samt mycket upphetsning kan orsaka tidg utlösning. Utöver detta kan nervositet och ångest att inte presetera bra påverka. Levnadsvanor kan också spela en stor roll, så det kan hända att mannen måste se över sina vardagsrutiner och kanske lägga om dem aningen.

Statistik

Tillståndet tidig utlösning är ett ganska tabulagt ämne som många män inte vill diskutera, snarare ignorera. Enligt vårat samhälles ideal skall mannen leva upp till bildenav en uthållig älskare som konstant kan tillfredsställa sin partner, dock visar statistiken på något helt annat. En svensk studie visade att 7% av de män som deltog hade stora problem med för tidig utlösning. I en brittisk undersökning uppgav 37% av deltagarna att de någon gång under sin livstid upplevt problem med för tidig utlösning.

Det finns hjälp

Idag finns det en rad hjälpmedel att ta till. Allt ifrån mediciner, tabeletter, krämer, sprayer, maskiner – det finns något för alla. Bland topsäljare på marknaden finns bland annat Viaman Delay Vipes, en fördröjningsservetter som gett goda resultat hos män världen över. Viaman Delay Vipes är en lätt bedövande spray som reducerar känsligheten utan att ta bort njutningen. Den verkar snabbt och effektivt för att kunna ge båda parter största möjliga njutning.

Så ignorera inte detta faktum, du är inte ensam och hjälpen finns. Förbättra ditt sexliv och förläng din uthållighet på ett skonsamt sätt.