• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

KY Jelly Glidmedel

50ml Glidmedel | Vattenbaserat glidmedel
109Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Ky Jelly är ett vattenbaserat glidmedel som kan införas i sexlivet för att öka nöjet och upplevelsen under sex. Ky Jelly reducerar friktionen mellan penis och de vaginala och anala områdena som ger en mjuk och smidig upplevelse under samlag.

 • Reducerar friktionen under förspel och samlag
 • Ökar njutningen för dig och din partner
 • Kan användas med kondomer och sexleksaker
 • Kan tvättas bort med vatten
 • Doftfri, icke fet formula

Eftersom Ky Jelly är vattenlösligt gör det att ditt glidmedel är säkert att använda regelbundet under sex eller i kombination med kondomer och sexleksaker. Det är en icke fet formula som låter dig och din partner njuta av bättre sex utan all röra.

Läs mer

Vad är KY Jelly Glidmedel?

KY Jelly är det mest erkända glidmedlet på marknaden, känt för dess komfort och en naturlig känsla som gör att du kan tillfredsställa din partner längre. Säker, skonsam och enkel att använda kan detta vattenbaserade glidmedel appliceras för att hjälpa till att förbättra intimiteten. Tillskillnad från oljebaserade glidmedel är KY Jelly säker att använda med kondomer och sexleksaker och kan lätt sköljas bort med vatten.

För både män och kvinnor

Både hetro – och homosexuella par kan använda sig av KY Jelly, när du än känner att du behöver glidmedel eller önskar att öka tillfredställelsen, applicera en liten mängd på dina intimområden. En liten klick glidmedel kan omedelbart förhindra vaginal torrhet, som lätt orsakas av stress eller obalans av kvinnliga könshormoner. Hos män kan KY Jelly fungera som ett dämpande skikt mellan penis och vagina eller anal, vilket möjliggör smidigare penetrering.

Hur använder jag KY Jelly?

Eftersom Ky Jelly är vattenbaserat så gör det samlaget väldigt halt och naturligt slätt därför är Ky Jelly mest effektivt att använda direkt innan samlag, en liten eller generös mängd kan appliceras på penis eller mynningar beroende på torrhet. Ytterligare en mängd av KY Jelly kan tillsättas för att upprätthålla fuktigheten som krävs för att slutföra ett samlag.

Kompatibel med sexleksaker

Ky Jelly är lämpligt att använda med latex-kondomer och gummibaserade leksaker, dock reagerar det inte med silikon. Dess vattenbaserade formel gör det också att det inte absorberas av huden vilket gör att du lätt kan tvätta eller torka bort resterna.

Finns det bieffekter?

Det finns inga skadliga bieffekter. Dock innehåller produkten glycerin som kan förvärra vaginala svampinfektioner hos kvinnor som är känsliga. De klibbiga resterna kan orsaka ibland obehagligt lukt och smak. En liten andel av användarna kan också drabbas av vattenretention (uppsvullnad) och minskat motstånd mot mindre infektioner.

Innehåll

Klorhexidinglukonat,
Glukonodeltalakton,
Glycerin,
Hydroxietylcellulosa,
Metylparaben,
renat vatten,
Natriumhydroxid.

Tillskillnad av Petroleumbaserade glidmedel så innehåller denna produkt någon parfym eller färgtillsatser.