• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

Könsvårtor – Myter och missuppfattningar

Trots att könsvårtor är en av de vanligaste könssjukdomarna idag så finns det mängder av myter kring papilloma viruset. Att använda fel metoder för att få bort vårtorna kan leda till förödande konsekvenser som ger betydligt mer skada än bot. Här kommer de vanligaste myterna och missuppfattningarna kring könsvårtor och hur de ska behandlas.

Trots att könsvårtor är en av de vanligaste könssjukdomarna idag så finns det mängder av myter kring papilloma viruset. Att använda fel metoder för att få bort vårtorna kan leda till förödande konsekvenser som ger betydligt mer skada än bot. Här kommer de vanligaste myterna och missuppfattningarna kring könsvårtor och hur de ska behandlas.

"Låter jag vårtorna vara så försvinner dem med tiden"

Du kanske har hört människor som har sagt att deras könsvårtor har försvunnit med tiden. Även fast de kan göra det i sällsynta fall så ska du aldrig vänta på att vårtorna försvinner av sig självt. Faktum är att låter du vårtorna vara kan det vara betydligt svårare att få bort dem och de kan bli inflammerade och leda till mycket skada. Så snart du fått diagnosen så ska du så fort som möjligt se till att få rätt behandling som kan ta bort dina symptom.

"Ser jag inga tecken på vårtor så har jag det inte"

Det här är en av de vanligaste missuppfattningarna kring könsvårtor. Sanningen är att symptomen av HPV kan vara inaktiv i månader innan de börjar synas. Oftast så brukar de ta två veckor från dess att du blivit smittad tills att de dyker upp, och ibland så syns de inte överhuvudtaget. Om du misstänker att du har könsvårtor men inte ser några symptom så borde du besöka en läkare så snart som möjligt, detta för att förhindra att du för infektionen vidare till din partner.

"Jag kan endast få könsvårtor genom oskyddat sex"

Det är sant att oskyddat sex en den vanligaste orsaken till könsvårtor, men det är inte den enda vägen en man eller kvinna kan bli smittad av viruset. Det räcker ibland bara med att du använder samma handduk som någon med viruset för att den ska överföras och leda till könsvårtor.

"Jag kan helt få bort könsvårtor med en operation"

Det här är givetvis inte sanning. Det är faktiskt så att det inte finns någon komplett behandling för HVP, och utbrott av könsvårtor kan uppkomma igen i framtiden. Men den goda nyheten är att framtida utbrott kan förhindras genom vissa homeopatiska behandlingar och krämer.

Wartrol Wart Relief kan ta bort dina vårtor på bara några veckor, ibland även på bara några dagar. Vi har sålt den här effektiva behandlingen i åratal och det har hjälpt tusentals män och kvinnor att helt få bort sina vårtor och förebyggt framtida utbrott.

Då könsvårtor har klassats som en av de vanligaste sexuellt överförbara smittorna så använder tusentals människor den här behandlingen varje år. Sjukdomen är orsakad av ett virus som heter Papilloma (HVP). Det finns inget faktiskt botemedel ännu men det finns vägar att behandla symptomen för. Behandlingarna varierar mellan enkla lösningar till kliniska ingrepp, som att tillexempel frysa bort vårtorna.

Symptomen för könsvårtor kan ofta vara osynliga i flera månader innan de visar sig. Det kan bland annat vara kliningar, obehag och blödnigar kring könet. Vårtorna kan visa sig som platta eller ojämna utväxter och de kan finnas enstaka eller i grupp. Behandlingen kan bekämpa de här symptomen och få bort vårtorna, men det finns inget som kan garantera att vårtorna inte kommer tillbaka igen, ibland handlar det om flera år senare. Eftersom att det inte finns någon permanent behandling så väljer män och kvinnor att regelbundet använda sig av vårtbehandlingar för att kontrollera symptomen.

På ShytoBuy har vi ett lager på de mest väletablerade och populära behandlingarna för könsvårtor. Vi förstår att könsvårtor kan vara både extremt obehagligt och pinsamt för kvinnor och män. Därför har vi Wartrol Warts Relief. Den här behandlingen innehåller naturliga ingredienser som snabbt går in i huden och hjälper till att bekämpa HPV-viruset och symptomen. Vi har sålt den här produkten i många år och flera av våra kunder har hört av sig och sagt hur effektiv behandlingen har varit, helt utan smärta eller spår av någon ärrbildning.

Så som med många produkter vi säljer på ShytoBuy, så förstår vi att diskretion är väldigt viktigt för våra kunder som beställer en behandling av könsvårtor. Därför garanterar vi att leveransen sker i ett anonymt paket helt utan information om vår hemsida eller vad det är som du beställt. Vi kan även erbjuda snabb leverans, du kan alltså beställa en behandling av könsvårtor idag och ha den hos dig imorgon.

Det är viktigt att komma ihåg att våra behandlingar inte är avsedda att helt och hållet bota könsvårtor, eftersom det inte ens finns någon sådan behandling överhuvudtaget. Har du några frågor kring hur behandlingen fungerar, eller om vår service så har vi en hjälpsam kundservice som finns för att hjälpa dig.