måndag - fredag | 09:00 - 18:00

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 799 kr
Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

KeratinMD Hair Building Fibers

28 g Fibrer | Hårbyggande fibrer

Tjockt hår kan vara ett pågående besvär för många människor – ett uttunnat, försvagat hår kan vara ytterst destruktivt för vår självkänsla och dagliga självsäkerhet! Så det är inte förvånande att många söker efter stöd mot det, och vill maskera områden med oönskat utseende. KeratinMD’s Hair Building Fibers förser dig med ett innovativt tillvägagångssätt som nyttjar hårets egna strukturella proteiner, och strävar efter att rikta in sig på varenda hårstrå.

  • Mot besvärande uttunnat hår
  • För att få håret att se fylligare ut på ett naturligt sätt
  • Rena, organiska keratinfibrer
  • Hjälper till att boosta självsäkerhetskänslan
  • Diskret, behändig & efterlämnar inga fläckar
  • Biologiskt nedbrytbar & cruelty free

Även om ett fylligare hår onekligen eftersträvas, så kan vi med säkerhet säga att ingen vill ha ett hår som framstår som oäkta. Ingen vill heller ha ojämna märken vid minsta lilla duggregn! För att rikta in sig på dessa besvär nyttjar Hair Building Fibers det viktiga kroppsproteinet keratin, i en ren och organisk form. Dessa har förstärkts med en färgbeständig beläggning. I kort, strävar dem efter att ge dig den ultimata uppmuntran i ditt utseende.

349
:


Färg

I lager

Fri frakt när du handlar för över 799 kr.

Mer

Besväret med tunna hårstrån

Hårets fyllighet kan försvinna av alla möjliga olika orsaker, från naturligt åldrande och mognande till hormonella förändringar och simpel genetik. Men vad alla drabbade individer är benägna att känna är en önskan av förändring, i synnerhet då håruttunning associerats med markant minskning av självförtroende och personlig lycka. Många av de “bästa” metoderna är dock dyra, invasiva, eller får ett otroligt oäkta resultat. Skulle det inte vara mycket bättre att nyttja hårets egna strukturella natur, för att boosta dess utseende på ett sätt som ger ett trovärdigt resultat?

Otroligt Keratin

Trots naglarna och hårets olika uppseende, är de faktiskt gjorda av samma sak – keratin! Detta strukturella protein är otroligt uppskattat även i den naturliga världen, till exempel i form av noshörningens horn. När det nyttjas optimalt visar det sig tydligt vara en otroligt stark, naturligt förekommande förening. På senare tid har det kommit att användas i innovativa hårprodukter, för att arbeta med befintliga hårstrån genom att använda en naturlig metodik. Varenda fiber syftar till att klamra sig fast vid ett befintligt hårstrå, till och med de särskilt tunna vita hårstråna som finns i ytterst glesa områden, och bygger upp hårets utseende utan kladdiga krämer eller skum, samtidigt som den sublimt maskerar skalpen. Kortfattat kan man säga att de kan användas för att ge ett tjockt, fylligt hår, med ett naturligt utseende i helhet.

KeratinMD Hair Building Fibers

Det här företaget tar ett hängivet ståndtagande för hårets utseende: KeratinMD befinner sig verkligen i frontlinjen gällande uppdraget att hjälpa dem som lider av uttunnade hårstrån. Med detta i åtanke, använder Hair Building Fibers en fulländad formula av keratin, blandad med en unik färgbeständig beläggning. Dessa syftar till att förhindra alla typer av rinnande eller streck, och strävar efter att förbli på sin plats tills det schamponeras bort. I helhet strävar KeratinMD Hair Building Fibers efter att förse dig med ett hår som är fylligt, tjockt, om än naturligt.

Fullständiga ingredienser

Organiskt Keratin, Silica; kan innehålla + / - : Yellow 5 (CI 19140), Yellow 6 (CI 15985), Green 3 (CI 42053), Red 33 (CI 17200), Orange 4 (CI 15510), Blue 1 (CI 42090), Red 22 (CI 45380)

Användning av fibrerna

Applicera på rent, torrt hår efter styling. Håll Hair Building Fibers 2-3 tum (5-7,5 cm) bort från hårbotten, och strö fibrer på önskat område tills skalpen inte längre är synlig. Badda och forma området med dina händer för att sprida ut fibrerna i ditt hår. Vid längre hår, använd fingrarna eller en borste för att fördela fibrerna över längderna för att täcka jämnt. I allmänhet föreslås det att du inleder appliceringen med tillvägagångssättet ”less-is-more”, och bygger på med fler lager vid behov. Efterfölj med KeratinMD Hair-Building Fibers Finishing Spray för ännu långvarigare look.

Vägledning

KeratinMDs sortiment strävar efter att tillhandahålla diskreta, behändiga och oupptäckbara tillvägagångssätt för att möta dina besvär av tunt hår, så du kan känna dig säker och fortsätta din dag med ett starkt självförtroende. Du bör dock alltid läsa igenom den fullständiga ingredienslistan på samtliga nya produkter som appliceras på huden, för att kontrollera om formulan innehåller någonting du personligen är allergisk mot. Om du har några specifika hudbesvär, speciellt dem som relaterar till skalpen, vänligen konsultera din läkare.

Läs mer

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(1)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

80.00% baserat på 5 Kundomdömen

Verifierat Köp

Det enda minuset är att det krävs att du fortfarande har lite hår kvar som fibrerna kan fästa i. Men för fixa hår som har blivit tunt, är det super. Fibrerna gör så att de naturliga hårfibrerna bli mycket tjockare. Därför ser det ut som att du har mer volym på en gång.

I Ivan
Verifierat Köp

Jag vet inte hur det funkar, men fibrerna anpassar sig verkligen till min hårfärg! Jag köpte medium brun och den såg försy alldeles för mörk ut för mitt hår, men när jag använde den så var det en perfekt färgmatch.

E Erik
Verifierat Köp

Jag köpte både den här och en spray som ska få håret att växa mer. Förhoppningsvis behöver jag inte köpa mer fibrer än den här burken, men så länge hjälper den.

F Fred
Verifierat Köp

Mina kollegor förstod inte hur jag kunde ha fått så mycket hår helt plötsligt när jag kom tillbaka efter helgen.

I Ivar
Verifierat Köp

Ser helt naturligt ut!

A Ajdin
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Relaterade produkter