måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Keramene ™ Hårborttagningskräm

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Keramene är en avancerad hårborttagningsprodukt som hämmar hårväxten på ett bekvämt och kostnadseffektivt sätt. Med sitt kliniskt testade innehåll, utgör den en utmärkt produkt för män och kvinnor som vill reducera hårväxten effektivt så att mindre och mindre hår växer tillbaka vartefter man använder den

 • Kan ta bort hår smärtfritt, och minska tillbaka växten utav håret.
 • Utvecklad för att kunna användas på hela kroppen, inkluderat ansiktet.
 • Gör din hud mjuk, och förhindrar inåtväxta hårstrån
 • Minskar behovet av att raka och vaxa sig, vilket gör den mer kostnadseffektiv än salongsbehandlingar

Keramene erbjuder den senaste teknologin inom hårborttagnins produkter, som direkt tar bort håret men även förhindrar återväxten utav det. Den exfolierar och återfuktar huden, vilket förhindrar inåtväxta hårstrån och lämnar huden mjuk och len efter användning.

Läs mer
Typ: Kräm
Size: 180 ml.

Vad är Keramene?

Keramene är lättanvänd som kombinerar växthormonen palmatin och nordihydroguaiaretic syra. Blandningen motverkar att håret växer tillbaka, och hårväxten blir tunnare och finare hårväxt vartefter du använder den. Keramene reducerar behovet av att raka och vaxa dig, och hjälper dig sakta ner hårväxten effektivt.

När kan jag se resultat?

Det positiva med att regelbundet använda Keramene är att den börjar verka redan från första användningen. Den exfolierar och återfuktar din hy, och lämnar den mjuk och len. Efter regelbunden användning kommer du in ett par veckor även att kunna se en synlig förändring i hårväxten, då håret kommer att växa tillbaka tunnare samt långsammare.

Hur fungerar Keramene Hårborttagning?

Keramene verkar på två sätt för så effektiv hårreduktion som möjligt. Till att börja med försätter den hårsäckarna i den katagena fasen, vilket förhindrar de växande hårstråna att sluta växa och får dem att börja falla ut. Genom att sedan förhindra cellernas tillväxtcykel kan detta göra att håret växer tillbaka långsammare. Det hår som sedan växer tillbaka blir allt tunnare och finare vartefter man använder Keramane. Detta minskar behovet av vaxning och rakning, och gör även vaxning mindre smärtsamt och resultatet mer långvarigt.

Hur använder jag Keramene?

För ett så bra resultat som möjligt rekommenderar vi dig att applicera Keramene två gånger dagligen. Då du börjar se en förbättring, kan du minska applicering till en gång dagligen. Du ska inte skölja av Keramene hårborttagningskräm utan låta den sitta kvar och sjunka in i huden.

Har Keramene Hårborttagning några biverkningar?

Likt alla andra produkter och behandlingar från DS Laboratories har även Keramene noggrant testats innan den kommit ut på marknaden, och det har inte rapporterats om några biverkningar från de kunder som använt Keramene, inte heller efter långvarig användning.

Vad innehåller Keramene?

 • Dormin – kan reducera hårväxten och placera hårsäckarna i i den katagena fasen, vilofasen, där de slutar producera nytt hår.
 • Palmatine – kan minska andelen hår genom att sakta ner hårcellernas celldelningen.
 • Nordihydroguaiaretic syra – Kontrollerar hudens celldelning och minimerar generande hårväxt.

Hur beställer jag Keramene?

Att beställa keramene från ShytoBuy är lätt och smidigt. Du kommer redan från första appliceringen få mjukare, lenare och vackrare hy. Tack vara vår snabba service kan du inom kort få ta del av födelarna keramene ger. Gör som tusentals andra män och kvinnor och njut av hårfri hy, utan att betala för dyra salongsbehandlingar. Börja din beställning genom att enkelt klicka på Lägg i Varukorg.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (100% baserat på 3 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Toppen produkt fungerar som utlovat. Rekommenderas verkligen!
 • * Jättebra! Lite dyr men den fungerar verkligen på grova hår och de kommer inte tillbaka på typ 3 veckor.
 • * 5 plus till denna för att den funkar lika bra som vaxning men gör mindre ont :)
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden