Gratis frakt vid köp över 599 kr

Diskret tjänst
100% diskret förpackning och fakturering

Gratis frakt vid köp över 599 kr
Beställningar innan 12:00 skickas samma dag

Klarnas logga i svart textfäag mot en morkgra bakgrund

Alltid säkra betalningsmetoder
Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

KegelMaster
KegelMaster

KegelMaster

Hjälp mot urininkontinens och prolaps

Översikt

Kegelmaster är en av de populäraste produkterna av sitt slag. Produkten har använts av över 100 000 kvinnor världen över, under de senaste 16 åren, för att stärka bäckenbotten och därmed motverka en lång rad av vanliga problem så som urininkontinens, prolaps och problem vid samlag.

  • En viktig del av det träningsprogram som dr Kegel utvecklat för att hjälpa kvinnor att stärka musklerna kring vid snippan
  • Har använts av mer än 100 000 kvinnor, världen över
  • Godkänt av FDA som hjälpmedel mot kvinnlig urininkontinens
  • Fullt justerbar med 15 olika inställningsmöjligheter
  • Detaljerade instruktioner bifogas tillsammans med en tränings-DVD.
  • Kan levereras inom ett dygn

Många vuxna kvinnor lider av inkontinens och det är ett olyckligt faktum, att många kvinnor kommer att drabbas av detta. Det är inget att skämmas över, och det finns faktiskt något du kan göra åt det! Något så enkelt som att använda en välbeprövad träningsmetod för bäckenbotten kan göra underverk och leda till att du slipper oroa dig för vad som kommer att hända om du råkar hosta, nysa eller skratta.

Vad orsakar stressinkontinens?

Med tiden försvagas bäckenbotten. Denna försvagning beror oftast på skador på de ligament som stöder upp övre delen av urinröret. Försvagningar kan uppstå efter förlossningar, framför allt om förloppet varit utdraget, om barnet varit stort eller om man behövt använda tång eller sugklocka. Symptomen tenderar sedan att förvärras efter menopausen, då bristen på östrogen gör att ligamenten försvagas ytterligare. Stressinkontinens orsakas av plötsligt tryck i urinblåsan, vanligen på grund av hosta, nysningar, träning eller skratt – och vad är väl livet utan skratt? Men vi behöver inte sluta skratta. Hämta bara din Kegelmaster och börja träna bäckenbotten!

Hur fungerar Kegelmaster?

  • Hjälper till att stärka musklerna kring vaginan
  • Det enda träningsprogram som direkt visar dig hur du utför knipövningar på rätt sätt
  • 15 olika motståndsinställningar så att du kan öka motståndet efter hand

Inkontinens är för många ett oerhört känsligt ämne, och många kvinnor känner att de inte kan tala om det öppet. Inte ens med sina närmaste vänner. Därför känner sig många också ensamma i sin kamp – men det är de inte! De flesta kvinnor utvecklar problem med bäckenbotten under någon period av sitt liv. Det är ett otrevligt faktum, och det är här som Kegelmaster kommer in i bilden!

Denna smidiga lilla apparat rekommenderas av läkare världen över, till kvinnor som behöver hjälp att stärka bäckenbotten och att undvika pinsamma små missöden. Apparaten levereras med fyra olika fjädrar av rostfritt stål för att ge dig möjligheten att justera motståndet, så att du kan börja med lågt motstånd och sedan arbeta dig uppåt i din egen takt!

Sätt in Kegelmastern, vrid på knappen och enheten kommer därefter att öppna sig så att du känner ett lättare tryck. Så snart du känner trycket kniper du ihop med bäckenbottens muskler, och släpper sedan efter. Tillverkarna rekommenderar att du gör tre set med 30 repetitioner, vilket borde ta dig mellan 5 till 10 minuter. Passar perfekt att klämma in i ditt dagliga schema – om du ursäktar ordvitsen! Fullständiga instruktioner följer med enheten, inklusive en tränings-DVD.

Säker att använda

Kegelmaster är hypoallergenisk och innehåller inte några phalater, latex, DPA, DEHP eller andra giftiga eller cancerframkallande material. Produkten har godkänts av amerikanska FDA för användning i behandling och förebyggande av kvinnlig urininkontinen.

Vilka bör inte använda Kegelmaster?

Kegelmaster ska inte användas av kvinnor i första trimestern av graviditeten. Produkten kan dock användas under andra och tredje trimetsern, vi rekommenderar dock att du frågar din läkare innan du använder den. Nyblivna mödrar ska inte använda Kegelmastern förrän 6 veckor efter förlossningen. Kvinnor som opererats i urogenitalområdet eller i bäckenet bör inte använda produkten inom 6 veckor efter operationen, och bör alltid fråga sin läkare innan de påbörjar något träningsprogram.

Dessutom bör kvinnor som använder intervaginala produkter så som prolapsringar eller pessar inte använda Kegelmaster. Produkten är också säker att använda under menstruationen men ska absolut inte användas tillsammans med någon tampong

Fördelarna med knipövningar

Knipövningar är den enda kända icke-invasiva och icke-kirurgiska metoden som kan hjälpa kvinnor att öka styrkan i sin bäckenbotten, och med övningarna följer flera fördelar. Bortsett från det faktum att de hjälper mot de pinsamma problemen med stressinkontinens, så hjälper knipövningarna till att stärka slidväggen vilket kan ge dig ett bättre samliv och öka njutningen både för dig och för din partner. Kegelmastern kan även användas av gravida kvinnor som snart beräknas föda, för att förebygga skador på bäckenbotten, något som kan göra förlossningen enklare och mindre smärtsam. Så, vad är det ni väntar på, tjejer?!

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(21)
4 Stjärnor
(4)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)

FANTASTISKT

reviews 5

93.08% baserat på 25 Kundomdömen

Verifierat Köp

Det är inte svårt att använda kegelmaster och är inte nödvändigt med en hel del tid för att utföra övningarna.

E Enya
Verifierat Köp

Jag har lärt mig att det är viktigt att öva på knipet genom snippgympa. Jag har haft problem att få kontakt med musklerna och vet hur jag ska knipa. Men den här märker jag direkt vilka muskler som jag ska anväda och det finns flera inställningar beroende på hur stark man har blivit.

R Rebecka
Verifierat Köp

Kegelövningar is the shit!! Jag fick mitt tredje barn med sugklocka och de vanliga övningarna hjälpte inte.

J Jessie
Verifierat Köp

Smidigt sätt att lära sig göra kegelövningar på rätt sätt. Min barnmorska testade mina slidmuskler under efterkontrollen. Jag knep inte tillräckligt fast jag trodde att jag inte hade några problem. Hon sa att det är många som har större problem än vad de tror, för att de inte vet vilka muskler som de ska knipa till med.

O Ofelia
Verifierat Köp

Jag fick en sfinkter vid första förlossningen och kunde därefter först inte känna att jag var kissnödig alls.. fick gå hos en uroterapeut, det var så bra! Helt klart att man ska ha korrekt knipteknik, men terapeuten poängterade att det viktigaste faktiskt är att man kniper!

V Veronica
Verifierat Köp

Suffered from early incontinence and it was really troubling me. I have used this for 5 months now and its amazing. Its really helped but not solved.

J Jane
Verifierat Köp

excellent product by an excellent manufacturer. Very well built

A Allesandra
Verifierat Köp

Great, finally feeling the difference with my partner!

M Maria
Verifierat Köp

This with a tightening gel and my husband had smiles for hours :) :)

L Lauren
Verifierat Köp

My friend told me about this and said its made her 'neater' downstairs after the birth of her 5th child. I must say i am impressed after using this. I love the different settings.

S Susana

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Du kanske även gillar