måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

iWhite Instant Teeth Whitening Kit Combo Tandblekningskit

599Kr

Med iWhite Instant Teeth Whitening ™ kan du visa upp skinande vit leende igen. Detta är en exklusiv tandblekning som består av: 10 genomskinliga skenor som fästs på dina tänder för att bleka dem, en tandkräm för vitare tänder och ett effektivt blekande munvatten. Med ett revolutionerande tandblekningskit som detta kan du få upp till åtta nyanser vitare tänder utan att skada tandköttet eller emalj. Inga höga kostnader eller återbesök, beställ bara hem tandblekningen och behandla dig i lugn och ro hemma.

 • iWhite Instant Teeth Whitening™ kan göra dina tänder upp till 8 nyanser vitare!
 • Tar bort fläckar, plack och karies
 • Exklusivt kit med skenor, tandkräm och munvatten
 • Skonsamt mot känsliga tänder
 • Snabba resultat

Redan efter den första behandlingen, kan du med iWhite Instant Teeth Whitening ™ se en effekt av vitare tänder. Daglig användning av dessa tre produkter kommer att hålla dina tänder vita och förhindra plack och tandsten från att utvecklas, vilket gör att detta tandblekningskit är perfekt för tandblekning hemma. Produkten har testats för både kompatibilitet och effektivitet och har många nöjda kunder över hela världen.

Läs mer

Vad är iWhite Instant Teeth Whitening™?

Denna uppsättning kombinerar tre produkter som effektivt men försiktigt bleker tänderna upp till åtta nyanser vitare. Detta tandblekningskit innehåller skenor som ger glans till tänderna, effektivt munvatten och tandkräm för vitare tänder. Med dessa tre produkter i ett paket har du de bästa möjligheterna att få en säker och effektiv tandblekning hemma.

*Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten

Tre produkter för tandblekning

iWhite Instant Teeth Whitening ™ består av tre effektiva produkter. Nedan hittar du information om dessa produkter som kan ge dig vita tänder hemma.

iWhite skenor för tanblekning

Detta tandblekningskit innehåller tio genomskinliga skenor som kan bleka dina tänder upp till åtta nyanser - det perfekta sättet att få vitare tänder. Skenorna innehåller bioaktiva kristaller som stärker tänderna och ger dem glans. Uppsättningen är 100 % säker och påverkar inte tänderna eller tandköttet negativt. Produkten är även vetenskapligt testad för sin effektivitet och har redan efter den första användningen visat goda resultat. Skenorna bör endast användas 20 minuter varje dag, och de utgör huvuddelen av effekten i iWhite Instant Teeth Whitening ™. Att få vitare tänder har aldrig varit så enkelt!

iWhite tandkräm för vitare tänder

Tandkrämen från iWhite ™ fungerar effektivt och säkert mot missfärgning och kan användas dagligen. Denna tandkräm för vitare tänder rengör genom ett trippel komplex som kan ses nedan:

 • Ljusa mikrokristaller träffar gör tänderna rena, så att du kan få det där naturligt vita lystert
 • 3 % natriumfytat och 1,3% natrium lossar tandsten och fläckar från dina tänder så att du enkelt och effektivt kan få vitare tänder
 • Ftalimid peroxi capronsyren lossar fläckar på tandytorna utan att angripa tandkött

iWhite munvatten

När det gäller tandhygien, bör inte munvatten underskattas. Detta munskölj är med andra ord en viktig del av detta tandblekningskit. Produkten förebygger gula och överkänsliga tänder och förhindrar bildningen av plack och karies. Bara detta bidrar till att förebygga tandköttsproblem och gör det möjligt för dig att få vitare tänder.


Säker användning

Användning av iWhite Instant Teeth Whitening ™ kan enkelt läggas till i din dagliga rutin, och det är 100 % säkert att använda detta tandblekningskit för att få vitare tänder. Skenorna är redan anpassade och du kan använda dem direkt, utan några förberedelser. iWhite tandkräm för vitare tänder och munvattnet kan användas dagligen. De har testats för kompatibilitet och kan inte skada ditt tandkött eller dina tänder. På ShytoBuy.se levererar vi snabbt, säkert och diskret. Vi använder oss alltid av den senaste säkerhetskryptering, för att göra kundupplevelsen så säker som möjligt.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden