måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
  • Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

Intimate Organics

Välj kategori

Intimate Organics är ett brittiskt märke som endast gör naturliga produkter till Intima delar för dig som vill njuta mer under sexuell aktivitet. De erbjuder dig och din partner att njuta mer i sängen vare sig ni har analt eller vaginalt samlag utan att behöva oroa er av biverkningar.
Intimate Organics är ett brittiskt märke som endast gör naturliga produkter till Intima delar för dig som vill njuta mer under sexuell aktivitet. De erbjuder dig och din partner att njuta mer i sängen vare sig ni har analt eller vaginalt samlag utan att behöva oroa er av biverkningar.
Visa som
Sortera efter

Intimate Organics har funnits i knappa 10 år men har redan blivit ett etablerat varumärke av kvalitativa, hälsosamma intima produkter. Varje produkt innehåller en unik formula av naturliga ingredienser som i kombination gör din sexuella upplevelse mer intensiv.

Intimate Organics vet att naturliga alternativ alltid är det bästa på hud och kropp. Det är även vanligt att människor känner sig mer trygga med ett naturligt alternativ när det gäller produkter som man ska använda på ett intimt område.

Bland Intimate Organics produkter kan du vara säker på att det inte återfinns ingredienser såsom parabener en samling av kemikalier som när de absorberas genom huden kan beter sig som östrogen och kan öka risken för bland annat cancer eller hormon relaterade sjukdomar. Utöver detta finns det inte heller någon syntetisk mentol som är känt för att irritera kvinnas mest intima områden. Inte heller kommer du att hitta ALUM, vilket kan störa slidan naturliga PH-balans eller Aspartam, vilket kan sänka kroppens immunförsvar mot infektioner och virus.

Istället är Intimate Organics produkter uppbyggda av naturliga formulor som är certifierade av United States Department of Agriculture (USDA) Styrelsen för certifierade organiska extrakt. Element som ingår i de Intimate Organics produktutbud inkluderar Gojibärs extrakt, citrongräs extrakt och Aloe vera extrakt. Varken produkterna eller ingredienserna är aldrig testade på djur och är helt 100 % vegan vänlig.

Intimate Organics produkter är framtagna efter studier och kundernas omdömen för att i slutändan få fram olika produkter som kunder själva varit med utformat. Att känna sina kunder är nyckeln till allt fabrikat och Intimate Organics vet att utbildade konsumenter gör hälsosamma köpval. Detta har hjälpt dem att bygga en stor framgång med hjälp av nöjda, lojala kunder. Intimate Organics unika och innovativa idéer har tillåtit dem att producera prisbelönta produkter och ge en mer naturlig väg framåt i sexuell förbättring och utveckling.

Intimate Organics vill öka njutning för både män och kvinnor vare sig man har vaginalt eller analt samlag att uppnå njutning på nya höjder. Produkterna är till för att utöka njutningen och ge dig och din partner nya sensationer på olika nivåer enligt era preferenser och önskemål. Intimate Organics kräver högsta kvalitet på ingredienser från hela världen. Samtliga av deras produkter är testade av Intertek för att säkerställa att de uppfyller höga krav på renhet och effektivitet. Intimate Organics inställning till att producera sitt sortiment har tillåtit dem att nå ut till personer som kan ha annars varit försiktiga med vad de utsätter sin kropp i sådana intima situationer.

* Resultaten från våra produkter kan variera beroende på användaren. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden