• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Intense Clitoral Arousal Serum

Med Mintextrakt & Arginin
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Alla vill uppnå de högsta topparna av fysisk njutning – men ibland behöver en kvinna en hjälpande hand! Med förståelse för den obestridliga lockelsen av naturens kraft, valdes växtextrakt ut av Intimate Earth, och blandades skickligt i Intense Clitoral Arousal Serum. I strävan efter att rikta in sig på varje särskild och mystisk aspekt av kvinnlig njutning, är den perfekt utformad för att förstärka din njutning på ett naturligt sätt.

 • Blandning av stimulerande växtextrakt
 • Med organiskt certifierade ingredienser
 • Inkluderar mintextrakt & arginin
 • Helt fri från parabener
 • Lämplig för användning med kondomer
 • 100% vegancertifierad

När upp till 75% av kvinnorna behöver stimulans av den särskilda pärlan för att nå klimax, kan det inte vara överraskande öppning av dess hemligheter blir allt mer populärt för kvinnor och deras partners. Samtidigt ökar medvetenheten om skadliga kemikalier, som ingen vill ha i sina intima regioner. Med inriktning på både dessa behov skapade Intimate Earth Intense Clitoral Arousal Serum, så att du på ett kraftfullt sätt kan rikta in dig på din njutning med de lättaste av beröringar.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Vegetarisk

Magin med Klitoris

Kvinnokroppen har varit omgiven av mystik, och i allra högsta grad varit en gåta, under århundraden – så mycket göms inuti, speciellt när man jämför med den manliga formen! Men med tiden låter sig kvinnor allt mer upptäcka topparna av sensuell extas, som de alltid varit kapabla att uppleva! En av de viktigaste aspekterna av kvinnlig njutning, och som vi ännu har mycket att lära om, är klitoris. Trots att den bara består av en liten pärla på utsidan av kroppen, så består den faktiskt av ytterligare tre tum invärtes och den har endast syftet att ge njutning. Då upp till 75% av kvinnorna kräver klitorisstimulans för att få orgasm, och den innehåller häpnadsväckande 8000 nervändar, är den ytterst viktig för den kvinnliga sovrumsupplevelsen. Skulle det inte vara fantastiskt att, inom räckhåll i sitt nattduksbord, ha en produkt som specifikt utformats för att boosta detta enastående organs njutningsgivande krafter i våra mest passionerade stunder?

Intense Clitoral Arousal Serum

Så många produkter vi använder dagligen är fullproppade med kemikalier – men det sista de flesta av oss önskar är att tillföra dem i våra mest intima regioner! Med förståelse för hur många människor som föredrar ett naturligt tillvägagångssätt, tog Intimate Earth saken i egna händer. De sammanförde en handfull noggrant utvalda växtextrakt i en stimulerande, uppfriskande och lugnande gel, så att du kan njuta av en extra boost under dina heta upplevelser. Intense Clitoral Arousal Serum längtar efter att få ta plats i ditt liv!

Mintextrakt
Det är populärt och känns igen direkt. Det är känt för att ge en kittlande, stimulerande känsla och har anekdotiskt rapporterats kännas ömsom varm och kall. Det används för att ge en kroppslig känsla av uppvaknande.
Arginin
Blod är avgörande för stimulans av både manliga och kvinnliga intima delar. Arginin syftar till att tillhandahålla en värmande stimulans och är känd för att stötta produktionen av kväveoxid, som sägs spela en huvudroll i cirkulation.
Trollhassel
Denna växt utvinns och används som ett naturligt hudmedel överallt. Det är naturligt rikt på tanniner, som är kända för att strama åt ytliga celler: det har en stärkande, adstringerande och åtstramande effekt.
Aloe-extrakt
Tas från den ständigt aktuella växten, som förekommer i hudvård över hela världen, och är välkänd för att vara såväl uppfriskande som lindrande. Det är helt optimalt på känslig och skör hud.
Extrakt av citrongräs
Den här växten känns igen direkt för dess karakteristiskt höga, spretiga och spännande utseende. Tillför en lätt citrusdoft och användningen är populär på grund av dess åtstramande och förstärkande egenskaper.

Fullständiga ingredienser

Purified Water (Aqua), Propanediol, Polysorbate 20, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Mentha Arvensis Bladolja, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extrakt, Arginine HCL Extrakt, Lycium Barbarum (Goji) Fruktextrakt, Cymbopogon Schoenanthus Extrakt, Aloe Barbadensis Bladextrakt, Menthyl Lactate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid.

Användningsanvisningar

Intense Clitoral Arousal Serum är avsett att bli ett väldigt tillfredsställande tillskott till din sovrumsupplevelse. Massera enkelt in en mängd motsvarande storleken av en ärta på ditt klitorisområde; mer kan tillsättas om det önskas. Innan användning, kontrollera de fullständiga ingredienserna, i de fall det skulle innehålla något du personligen är allergisk mot.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(5)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(1)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews4.5

86.67% baserat på 5 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • En ny extra spännande dimension. Bra för att krydda till det lite extra.

  T Trina

 • Jag blir känsligare, kåtare och njuter mer. Bra jobbat.

  K Karin

 • Wow! Jag har aldrig njutit så mycket som med denna gelen!

  C Carro

 • Gud när man tar krämen känner man omedelbart effekt och det känns lite kallt! När man har sex känns allt 10 gånger mer än vanligt. Sex har blivit så mycket mer med denna krämen!

  S Sarah

 • Jag är en kvinna i 60 års åldern som aldrig testat någon intimgel tidigare. Nu när jag köpt denna intimat organics klitoris stimulering så ångrar jag att jag inte testat dessa produkter tidigare. Jag trodde inte det var möjligt att känna så mycket upphetsning i min ålder.

  B Bettan

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.