• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

Intim hygien

Den vaginala infektion som påverkar kvinnors intima hygien mest är tillståndet bakteriell vaginos. Det uppkommer och kan utvecklas då det finns för mycket av elakartade bakterier i underlivet, och kan skapa symptom som att det kliar, bränner, illaluktande flytningar vilket alla kan påverka hur ren och fräsch en kvinna känner sig.

Den vaginala infektion som påverkar kvinnors intima hygien mest är tillståndet bakteriell vaginos. Det uppkommer och kan utvecklas då det finns för mycket av elakartade bakterier i underlivet, och kan skapa symptom som att det kliar, bränner, illaluktande flytningar vilket alla kan påverka hur ren och fräsch en kvinna känner sig. Om du har en sådan infektion, kan det vara svårt att bli av med en sådan infektion, och den kan blossa upp utan förvarning. Forskning har visat att 1 av 4 kvinnor lider av bakteriell vaginos, men endast hälften märker av och känner att symptomen påverkar deras intimhygien.

Bakteriell Vaginos och flera av dessa symptom kan enkelt behandlas med en hypoallergenisk underlivstvätt. Då den vaginala infektionen har förbättrats, kan du även fortsätta att använda intimtvätt produkten för att förhindra framtida utbrott av bakteriell vaginos. ShytoBuy erbjuder lösningar för intim hygien problem, och försäkrar dig om att du kan känna dig fräsch och ren dygnet runt.

Alla kvinnor vill känna sig fräscha, även intimt sett. Detta kan dock vara svårt att uppnå ibland och kan påverkas av flera olika faktorer. Det kan vara din menscykel, typ av underkläder eller vädret som påverkar hur fräsch och ren du känner dig. Det finns flera produkter för intimhygien tillgängliga, och varierar från våtservetter till tvålar och sprayer. Dessa kan rubba din naturliga PH balans då de ofta innehåller uttorkande och irriterande ämnen som parfymer. Genom att använda högkvalitativa produkter anpassade för underliv och intim hygien kan det hjälpa dig att känna dig fräschare och undvika illaluyktande flytningar så att du känner dig trygg med din kropp.

Det finns vissa saker du kan göra för att behålla och framförallt förbättra din intima hygien, som att tvätta ditt underliv dagligen, och bära bomollstrosor. Utöver detta kan man även använda produkter som är specifikt anpassade för kvinnors intimhygien. Dessa är hypoallergeniska och innehåller inte parfymer eller ämnen som kan torka ut eller irritera den känsliga vävnaden. Detta gör att du både kan tvätta dig, men ändå behålla din naturliga PH balans som förhindrar att elakartade bakterier kan bildas, som kan orsaka oönskade dofter och flytningar.