måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
  • Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

Hur motverkar laserkammar håravfall?

Laserkammen använder sig av en beprövad teknik, trots att produkten i sig har fått sitt genomslag på senare år. Med mycket erfarenhet i bagaget fortsätter laserkammen att hjälpa män och kvinnor att behålla sitt hår, och dessutom göra hårsäckarna ännu starkare. Läs mer om vad som gör laserkammen så speciell här nedan!

Vad är en laserkam?

Laserkam är känd som en laseranordning som arbetar på låg nivå, och ger känslan av att du håller pensel i din hand, som du drar genom håret. Enheten avger mjuka, röda strålar av ljus som skapar kontakt med din hårbotten. Laserkammen ger många kosmetiska fördelar både för din hud och ditt hår. Tekniken som används av den här enheten har utvecklats under 1980-talet, och i slutet av 1990-talet godkändes enheten av FDA, då främst som en produkt för att förbättra det kosmetiska utseendet på håret.

Många publikationer har diskuterat produktens förtjänster, inklusive TIME Magazine som nämner Laser kammen som en av "årets främsta uppfinningar". Det var slutligen år 2007 som laser kammen belönades med godkännande av FDA som en enhet som legitimt kan stimulera ny hårväxt. Endast tre behandlingar i hela världen är godkände att göra detta påstående. En välkänd och hyllad produkt i detta område är just nu är HairMax Laserkam som du kan beställa hem enkelt och smidigt från ShytoBuy.se.

Vem är laserkammen för?

Denna produkt är för kvinnor och män som kämpar med en början till håravfall, eller har skäl att tro att de har att göra med androgen alopeci. Den kan också användas av de kvinnor som har att göra med korttids håravfall (telogen effluvium) på grund av graviditet, preventivmedel, klimakteriet, eller något medicinskt tillstånd.

Laserkammen kan användas tillsammans med någon annan behandling, i själva verket är det mycket bra om du kombinerar behandlingar med laser kammen för att få ett stabilare resultat. Rådgör med din läkare om vad som kan vara lämpligast för dig.

Hur fungerar laserkammen?

Även om den exakta mekanismen är under fortsatt undersökning, är den allmänna uppfattningen att kammen verkar för att främja en överföring av hår-celler in i tillväxtfasen. Till skillnad från laser hårborttagning, som kan rikta en mycket starkare laserljusstråle för att sätta hår-cellerna i den "vilande" fasen, uppmuntrar den milda och låga laserstrålen hår-cellerna att starta sin tillväxtfas, och producera nytt hår.

Många användare som ser en tillfällig ökning av håravfall precis i början av användandet och slutar då att använda kammen. Detta bekräftar teorin att hårsäckarna har stängts tillfälligt för att starta med utvecklingen av nytt hår. Utsöndring är en normal del av de första månaderna på alla legitima håravfall behandlingar. Det håret du tappar under den här tiden kommer att växa tillbaka med eller utan fortsatt användning av laser kammen, men naturligtvis är fortsatt användning rekommenderad för att göra vinster i behandlingen.

Resultat vid användande av laserkam

Inom de första 5 till 10 veckor, kan du märka tidiga generella förbättringar. Det kan finnas en kort period av utsöndring, det vill säga ökat håravfall, under de första 2 till 4 veckor. Detta är bara att vänta ut. Förbättringar du sedan kommer att se bör omfatta; glansigare, fylligare hår, och en tjockare övergripande kvalitet. Ny hårväxt tar dock längre tid, så det gäller att ha tålamod.

Typiska och mer tydliga resultat börjar visa sig först efter 6 månaders användning. Behandling med laser kam bör fortsättas för att behålla de resultat som uppnåtts. Precis som vi borstar våra tänder för att undvika karies, och duschar med tvål dagligen, måste vi ta hand om vårt hår på detta vis dagligen för att hålla det starkt och friskt.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden