• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

Hudfärg och pigmenteringar

Din hud är kroppens största organ, så det är viktigt att se efter den oavsett om du är kvinna eller man och din ålder. Det är aldrig för sent att börja ta hand om din hud på ett bra sätt, du behöver helt enkelt använda produkter som är utvecklade för din hudtyp.

Din hud är kroppens största organ, så det är viktigt att se efter den oavsett om du är kvinna eller man och din ålder. Det är aldrig för sent att börja ta hand om din hud på ett bra sätt, du behöver helt enkelt använda produkter som är utvecklade för din hudtyp. Genom att inkorporera hudvårdsprodukter som har blivit utvecklade för din hud i din dagliga skönhetsrutin kan du effektivt få en mjukare hy som är lenare, fastare, har mer lyster och spänstigare vilket även bidrar till en vackrare hudfärg

Utöver den grundläggande hudvårds rutinen, där du använder anpassade produkter som tvättar, tonar och återfuktar huden, vilket görs morgon och kväll, bör du även tillföra din hud näringsämnen och intensive behandlingar regelbundet. En intensivbehandling kan användas vid mer enstaka tillfällen, eller en timme innan sänggående för att tillåta din hy att absorbera produkten så att den kan användas till sin fulla potential. Välj bland de behandlingar vi erbjuder nedan, så att du kan försäkra dig om att det är exklusiva produkter av hög kvalité som är vänliga mot huden du använder.

Förutom att använda anpassade produkter för din hudtyp och som kan bekämpa åldrande  eller pigmentfläckar, bör du även ha en god och balanserad diet. Detta hjälper dig från insidan att bekämpa de fria radikaler som finns i luften och omkring oss vilka kan skada huden- Regelbunden träning kan optimera din hälsa och får näringsämnen att lättare transporteras till de ställen där de behövs i kroppen, och kan hjälpa till att göra huden fastare och ge den mer lyster. En god sömn är att föredra,  7-8 timmar per natt då även detta gör dig mer motståndskraftig mot fria radikaler och reparerar de skador på huden som kan ha uppkommit under dagens gång.

Ibland kan din hud och din hudfärg upplevas som grå och tråkig, och du kan behöva en rengöring på djupet eller en exfolierande behandling som får den att se vacker och frisk ut igen. Andra hudproblem som kan uppstå är trasiga vener eller områden med ökad pigmentering- pigmentfläckar. ShytoBuy erbjuder ett brett utbud av hudvårdsprodukter som kan hjälpa dig med hudblekning.