• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Sulphur Original Soap

100g Tvål | Renande mineraltvål med källvatten

Harrogate

99Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Prismatch
Visa oss ett lägre pris på samma produkt så matchar vi det.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Registrerad medicinteknisk produkt
Compliant with European Medical Device Directive 93/42 EEC.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Som Storbritanniens ledande svaveltvål har denna originaltvål från Harrogate Sulphur Soap™ en formula som på ett milt sätt tar hand om huden. Denna premiumtvål innehåller exklusivt svavel och källvatten från Harrogate's mineral-spa och kan hjälpa till att rensa, rena och skydda alla hudtyper och den är även lämplig för känslig hud.

 • Innehåller aktivt svavel och källvatten från Harrogate Spa
 • Berikad med fördelaktig vitamin E
 • Hjälper till att rena och rensa huden
 • Lämplig för alla hudtyper
 • Optimal för regelbunden och daglig användning
 • Ej testad på djur

Tack vare sina naturliga ingredienser är Harrogate Sulphur Soap™ en innovativ kombination av vård och skönhet. Mineralkällorna i Harrogate har varit populära i många år för sina kända spabehandlingar och nu kan du få den spa-liknande känslan med Harrogate Sulphur Soap där hemma. Din hud förtjänar det bästa så varför inte ta hand om den med naturlig lyx.

Läs mer

Harrogate’s berömda ‘English Spa’

Med upptäckten av mineralkällorna ända tillbaka till år 1571, av ingen annan än Queen Elizabeths läkare, döptes staden Harrogate i North Yorkshire till ”The English Spa”. Detta beror på att källorna som upptäcktes visade sig innehålla ett flertal främjande mineraler inkluderat svavel, järn och salt, vilket ledde till att flera förmögna besökare från hela världen flockades till den lilla staden för att prova de exklusiva spa-behandlingarna från det mineralrika vattnet.

Svavel i hudvård

Svavel är en essentiell mineral och behövs i alla kroppens celler, i synnerhet i håret, huden och naglarna. En av de viktigaste rollerna som svavel har i kroppen är att hjälpa till med kollagenproduktion, proteinet som hjälper till att bilda celler och hålla dem friska. Kollagen är särskilt användbart för huden då det hjälper till att hålla den stark och slät. På grund av det har svavel fått namnet” naturens skönhetsmineral” och blivit en populär ingrediens i naturliga hudvårdsprodukter, då svavelprodukter som är specifika för spa-orten Harrogate är särskilt avancerade.

Harrogate Sulphur Soap™ - The Original

Denna originaltvål från Harrogate Sulphur Soap™, som är Storbritanniens ledande svaveltvål, har tagits fram speciellt för att på ett milt sätt ta hand om huden. Harrogate Sulphur Soap är gjord genom handdraget källvatten som innehåller svavel från Harrogate's berömda spa och är infuserad med extra vitamin E, vilket gör den till något utöver din alldagliga tvål. Detta skapar en svaveltvål i premiumklass som kan användas på alla hudtyper, även känslig hud på daglig basis. Tack vare de fördelaktiga ingredienserna som finns i denna tvål kan den ha flertalet potentiella användningsområden, från att hjälpa till vid torr och irriterad hud, rensa och rengöra till att vara en lyxig och doftande badtvål.

Full ingredienslista:

Sulphur Soap - The Original: Natrium talgfettsyra (natrium-Palm Kernelate), Aqua (vatten), svavel, parfym (Doft), Glycerin, natriumklorid, tokoferylacetat (Vitamin E), linalool, Butylphenol Methylpropional, hexylkanelaldehyd, bensylalkohol, citral, tetranatrium EDTA, tetranatrium etidronat, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, citronellal, Färger: CI 77891 (Titanoxid), CI 47005 D & C Yellow No.l0).

Användning

Harrogate Sulphur Soap är gjord på högkvalitativt svavel och källvatten, vilket gör den tillräckligt mild för att användas på alla hudtyper på daglig basis eller då man önskar. Vid applicering tar du enkelt tvålen på våt hud och masserar in för att skapa ett lödder. För att få ut mest av din svaveltvål föreslår vi att man behåller löddret på huden ett par minuter innan man sköljer av med vatten. Efter användning klappar du huden torr med en ren handduk.

Då denna tvål innehåller naturliga ingredienser så finns det inga kända biverkningar. Precis som vid alla nya hudvårdsprodukter rekommenderar vi att man läser ingredienslistan innan första användning för att kontrollera om det finns några personliga allergener. Denna tvål är endast avsedd för utvärtes bruk, undvik kontakt nära ögon eller mun. Om du får tvålen i ögonen så skölj med rent vatten.