• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

HairNation

60 Kapslar

maxmedix

349Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Lider du av håravfall eller av att vara tunnhårig, och vill återfå både hår och självförtroende? Då kommer den helt nya produkten HairNation hjälpa dig att hantera detta problem på ett effektivt och snabbt sätt. Detta kosttillskott mot håravfall hjälper både män och kvinnor att stimulera deras metabolism vilket bidrar till att motverka håravfall och skallighet.

 • Bidrar till starkare hår och hårsäckar
 • Hjälper dig att få längre och tjockare hår
 • Innehåller näring och vitaminer för ett silkeslent hår
 • Snabba och effektiva resultat

HairNation innehåller väl beprövade naturliga ingredienser kända för sina närande effekter. Det kan hjälpa ditt hår att växa och återfå sin forna hälsa utan att du behöver anstränga dig det minsta. De kraftfulla, men naturliga ingredienser kommer att stimulera dina hårsäckar genom att intensifiera deras tillväxthastighet och densitet. Du kommer också att upptäcka att ditt hår blir tjockare, tätare, friskare och längre inom ett några veckors användning.

Läs mer
Typ: Kapslar
Antal: 60 kapslar
Längd: 30 dagar
Rekommenderad dos: 2 om dagen

NÅGRA ORD OM HAIRNATION

VARFÖR VÄLJA HAIRNATION?

Det finns en mängd olika behandlingar för att bromsa håravfall men vilken av dem är effektiva? Liksom vår hud, påverkas håret av tidens gång och de olika produkter som vi ständigt använder. För att hjälpa dig att övervinna dessa skadande faktorer har hårspecialisterna MaxMedix tagit fram en naturlig och revolutionerande produkt. HairNation kosttillskott mot håravfall från Max Medix syftar till att öka styrkan och längden på ditt hår och förhindra håravfall.

Innan du börjar behandlingen, är håret skört. Hårstrån bryts enkelt och ditt hår ser livlöst och skadat ut. Det är dags att göra något åt det och vitalisera håret med potenta ingredienser i MaxMedix Hairnation kosttillskott mot håravfall.

HairNation kosttillskott stimulerar hårsäckarna och injicera hårbotten med eteriska tillväxt-och näringsämnen som främjar håråterväxtt och styrka samt motverkar håravfall. Det kommer att stärka håret, motverka håravfall och uppmuntra återväxt.

Ingredienserna I HairNation är noggrant utvalda

 • BLÅBÄR
 • NATURLIG BAMBU

Nogrant utvalda ingredienser för att ge dig den bästa naturliga hårvården och samtidigt ge ditt kropp och sinne näring och energi.

Metylsulfonylmetan (MSM), bambuextrakt (75% kiseldioxid), Kapselhölje (hydroxipropylmetylcellulosa), blåbärspulver nikotinamid, anti-agglomereringsmedel (Magnesiumstearat), L-selenometionin, Flow medel (kiseldioxid) Oxide zink , glukonat koppar, kapsel färg (titandioxid), D-biotin

VAD ÄR ORSAKERNA BAKOM HÅRAVFALL?

MÄRK AV EFFEKTERNA AV HAIRNATION DIREKT

Med HairNation kosttillskott, kommer du att uppnå håret på dina drömmar snabbt och effektivt.

30 dagars behandling är tillräckligt för att de effektiva ingredienserna i HairNation ska börja verka, så varför vänta längre?

Kunder som har provat denna produkt har märkt de första resultaten inom några dagars användning, utan att förlora varken tid eller pengar under tiden

Med MaxMedix Hairnation kosttillskott mot håravfall kommer du inte att behöva använda en massa produkter fulla av kemikalier och skadliga ämnen för att försöka rädda ditt skadade och tunna hår. HairNation behandlingen är tillräckligt för att ta god hand om ditt hår och ger dig optimala resultat.

*Individuella resultart kan variera.

DOSERING

Man bör ta HairNation kosttillskott 2 gånger per dag. För bästa resultat bör du ta en HairNation kapsel på morgonen och en på kvällen med ett stort glas vatten, en procedur som är lätt att få in i sin dagliga rutin.

En burk av HairNation innehåller 60 kapslar, vilket motsvarar en månads behandling. Vi rekommenderar att du använder produkten under loppet av flera månader för att säkerställa hållbara och långvariga effekter. Eftersom HairNation inte bara motverkar håravfall utan även bidrar med viktiga vitaminer och näringsämnen kan ett långvarigt användande ha en positiv inverkan på dina energinivåer och din allmänna hälsa