måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

HairMax Laserband 82 | Laserband mot håravfall

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

HairMax laserhjälm LaserBand 82 är en exceptionell apparaten för att bekämpa håravfall. Med exceptionell kvalitet och den senaste medicinska expertisen, är laserhjälmen revolutionerande för att motverka ärftligt håravfall. HairMax laser hjälm LaserBand 82 stärker dina hårsäckar genom photobiostimulation, en process som ger näring, aktiverar och främjar återväxt av håret. Denna ljusenergi stärker hårsäckarna och stimulerar hårfollikernas tillväxt. Detta kommer att göra håret tätare, tjockare och mer rikligt när det växer ut.

 • Ger näring, stimulerar och hjälper återväxt av hårsäckar
 • 82 laserstrålar särskilt utformade för att stimulera håråterväxt
 • Godkänd av hälsomyndigheterna för total säkerhet
 • Kan se synliga resultat inom några veckor
 • Snabbt och enkelt: 90 sekunder per session
 • 2 år tillverkargaranti

HairMax är det mest populära märket av kvinnor och män som lider av skallighet och håravfall. Med hjälmen LaserBand 82 HairMax kommer håret att få en förnyad vitalitet och volym. Denna enhet behandlar effektivt hårtillväxt via laserljus som kallas photobiostimulation, som liknar fotosyntesen i växter.

Läs mer

Vad är HairMax LaserBand 82?

Denna produkt stimulerar effektivt håråterväxt. Utrustad med 82 stycken medicinska lasrar ger HairMax LaserBand 82 en höghastighetsbearbetning som ger märkbar skillnad på bara 90 sekunder. Den unika designen av headsetet tillåter det stimulerande laserljuset att nå de kapillära vävnaderna för att stärka hårsäckarna och på så vis stimulera håråterväxt så väl som stärka det nya håret! Den energi som frigörs när du bär hjälmen hjälper till att återuppliva hårsäckarna genom samma typ av kapillärutveckling som den framkallar i hårbotten.

HairMax LaserBand 82: Lasertekniken för hår.

Alopecia, håravfall i dagligt tal, är vanligtvis ärftligt och kommer ofta med åldern. Håravfall beror på koncentrationen av dihydrotesteone hormon (DHT). Detta hormon attackerar och försvagar hårsäckarna i vilka nytt hår bildas. På så sätt får hårfästet inte de nödvändiga näringsämnena. Så småningom försvagas håret och hårsäckarna allt mer och till slut börjar man tappa håret och på grund av skadorna på hårsäckarna växer inte håret tillbaka.

Laserenergin stimulerar blodflödet till hårsäckarna för att nytt hår ska kunna växa ut. Detta sker genom att laserstrålarna absorberas av huden och stimulerar mitokondrierna. Med bättre blodtillförsel till hårsäckarna får de mer syre och näringsämnen. Således, kan de försvagade hårsäckarna regenerera och producera nytt hår. Efter några veckors behandling återfår skadade hårsäckarna sin tidigare vitalitet.

Hårets tillväxtprocessen går igenom flera faser (anagen och katagen). HairMax LaserBand 82 har utvecklats för att förbättra hårväxten i var och en av dessa faser.

Bevisade resultat

Patienter världen över har redan testat denna banbrytande produkt mot ärftligt håravfall och resultaten har varit häpnadsväckande goda. Läkare och kirurger rekommenderar hjälmen för patienter som en full god fösning för den som inte vill lägga sig under kniven.

Hjälmen HairMax LaserBand 82 bedöms ge snabba och effektiva resultat enligt användare och läkare världen över. Genom att agera direkt på hårrötterna, stimulerar enheten hårets återuppbyggnadsprocess och ger dig en friskare och hälsosammare hårbotten.

Individuella resultat kan variera. Läs mer här

När kan jag börja se resultat?

De flesta användare börja se resultat efter 12-16 veckor. Det kan vara bra att tänka på att man inte får bättre resultat om man använder hjälmen oftare än 3 gånger i veckan utan att det till och med kan vara kontraproduktivt.

Bruksanvisning

För att få snabba och effektiva resultat är det lämpligt att använda HairMax laserhjälm LaserBand 82 tre gånger i veckan a’ 90 sekunder per session, med åtminstone en dag mellan två behandlingar. Genom att följa dessa riktlinjer, kommer din hårbotten att få den tid som behövs för att skalpen ska återhämta sig så att man får maximal håråterväxt. Hårsäckarna kommer effektivt stimuleras och ditt hår kommer att återupplivas och växa ut igen.

1-8 veckor 2 till 3 månader 3 till 5 månader 5 månader och över
De flesta användare har rapporterat att de redan efter de första 1-8 veckorna upplever förändring och föryngring av hårbotten, som blir ljusare och känns friskare. Användare vittnar i allmänhet om håråterväxt redan efter den första behandlingsmånaden. Det kan handla om en hårets längs, eller genom förtjockning av håren närmast hårbotten. I kliniska studier, visade det sig att de flesta användare av HairMax under denna period märker de fulla effekterna av HairMax behandling. Dessa effekter kan vara: håråterväxt, att håravfallet avstannar och att hårbotten återupplivas ... Det är dock inte ovanligt att behöva vänta ännu lite längre. Om inga resultat är synliga efter 5 månader, ska du inte ge upp utan fortfarande fortsätta att regelbundet använda HairMax: det är viktigt att fortsätta att behandla håret 3 gånger i veckan, 90 sekunder per session. När och vilket resultat man får beror självklart på ens individuella förutsättningar och hur länge ens håravfall har pågått. Det är därför viktigt att påbörja HairMax behandlingen tidigt för bästa möjliga resultat.

Använd inte apparaten för länge eller för ofta. Det finns en risk för blockering av hårsäckarna och därmed hela vitaliseringsprocessen. Därför rekommenderar vi att du använder HairMax LaserBand 82 var 2-3: e dag enligt anvisningarna för att uppnå bästa möjliga resultat.

Om du följer anvisningarna på ett korrekt vis bör du få mjukare, tätare och starkare hår.

Finns det några biverkningar?

Efter alla års forskning har man lyckats förfina apparaten och på så vis har biverkningar som orsakats av användande i stort sett eliminerats. Den enda risken är att du blockera den effektiva återväxtsprocessen genom att du använder den för ofta. Om du däremot följer anvisningarna med 90 sekunder per session tre gånger i veckan kommer du vara nöjd och kanske även återfå ditt självförtroende.

Det välkända märket HairMax erbjuder nu en ny serie av laserenheter med banbrytande teknik som är helt säkra för hemmabruk. Kombinera nytta med nöje, HairMax laser hjälm LaserBand 82 är en unik produkt i sitt slag, denna extremt korta behandlingstid gör det enkelt att vara konsekvent i sitt användande och du kan till och med kolla på tv eller läsa mejlen samtidigt som du har på dig den.

Dess effektivitet ligger bland annat i dess förmåga att användas både på vått och torrt hår. Man bör se till att ha en ren hårbotten utan några rester av hårvårdsprodukter eller andra kemikalier. Hårprodukter som sol- olja, gel eller sprej kan nämligen förhindra laserns effektivitet på hårsäckarna.

Hairmax laserband
Gynnar Prima 7 Ultima 12 LaserBand 82
Laser modell 7 12 82
Kliniskt bevisat effektiv
Godkänd av hälsomyndigheter
Biverkningar?
Trådlös Signal för laddat batteri Endast vibration Pip & vibration Pip & vibration
Laddningsbart batteri
Behandlingstid 15 minuter 8 minuter 90 sekunder
2 års garanti
Internationell nätadapter
Pris - - 7,499.00Kr


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (93.33% baserat på 3 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (85.6% baserat på 1111 )

 • * Har prövat allt innan och detta är det bästa jag har prövat hittills kan verkligen känna skillnad i hårbotten
 • * Har prövat de andra hairmax grejerna och varit nöjd men denna känns ännu bättre och har läst massa bra om den på nätet. Har bara använt den några dagar men jag tror det här kommer förändra mitt hår för gott!
 • * Fungerar fantastiskt började använda den precis men man kan verkligen känna att den fungerar, toppen!
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden