måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

HairMax kosttillskott mot håravfall

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

HairMax kosttillskott mot håravfall verkar för att effektivt förstärka hår, hud och naglar. Det har nått berömmelse genom en rik kombination av naturliga vitaminer som stärker hårrötterna och effektivt ger näring åt håret. Dessa kapslar arbetar direkt inuti de kapillära vävnader för att stimulera och stärka hårväxt. Dessutom bidrar dessa tillskott också till att stärka naglarna och till en friskare hud genom att tillhandahålla viktiga näringsämnen till din kropp.

 • Verkar på några sekunder
 • 100% säkra och naturliga
 • Kan öka ditt hårs volym och täthet
 • Tillverkad med naturliga och ekologiska ingredienser
 • Skapar en naturlig look
 • Lämplig för vått och torrt hår, ingen lukt
 • Kompatibel med andra HairMax håravfallsbehandlingar

Innehåller inga/inget: konstgjorda smakämnen, konserveringsmedel, socker, mjölk, laktos, gluten, vete, jäst och natrium.

60 kapslar för 30 dagar.

HairMax kosttillskott mot håravfall stärker dina hårsäckar genom att det adderar de näringsämnen som ger näring, aktiverar och främja återväxt. Dessa kraftfulla naturliga medel stärker hårsäckarna genom att stimulera deras tillväxt. Detta kommer att göra håret tätare, tjockare och mer rikligt. Som om inte detta var nog ger HairMax kosttillskott mot håravfall dig även fräschare en hud och friskare naglar.

Läs mer
Typ: Kapslar
Antal: 60 kapslar
Längd: 30 dagar
Rekommenderad dos: 2 om dagen

Vad är HairMax kosttillskott mot håravfall?

Detta kostsupplement stärker hårets vävnader på ett säkert sätt med kraftfulla naturliga ingredienser som förnya dina hårsäckar, naglar och hudlager. Denna process främjar effektivt håråterväxt och vitalitet. Kollagen, keratin, biotin och niacin kommer att hjälpa dig att få starkare och mer hår och mycket mer resistenta naglar samtidigt som det bidrar till vitalisering hårsäckarna.

HairMax produkter har också vunnit årets skönhetsprodukt som arrangeras av den berömda tidskriften "New Beauty" förutom att ha fått mycket goda recensioner i tidningar som Elle, Man Health, InStyle, Allure, och många andra...

Många användare har uppgett att de har märkt en positiv skillnad när man kombinerar HairMax kosttillskott mot håravfall med HairMax-enheter. HairMax kosttillskott ger dig en bättre hårväxt, mer resistenta naglar och bättre hy utan bekymmer. Många har redan testat och varit mycket positiva. Det är inte förvånande att deltagarna i ett test som omfattade 460 användare har funnit att i genomsnitt ökade hårtätheten med ytterligare 20 hårstrån per kvadratcentimeter genom en kombination av HairMax kosttillskott mot håravfall och HairMax laser-enheter!

När kan jag börja se resultat?

De flesta användare börjar se resultat efter 3 månaders användning av HairMax kosttillskott mot håravfall. För bästa resultat i form av hårväxt, är det rekommenderat att använda HairMax laserprodukter (HairMax LaserBand 82, HairMax Ultima 12 HairMax Prima 7).

Användningstips

För att få snabba och effektiva resultat är det lämpligt att ta HairMax kosttillskott mot håravfall 2 gånger om dagen. Ett piller på morgonen och ett annat på kvällen i samband med måltid. I själva verket erbjuder dessa tillskott alla nödvändiga näringsämnen för kroppen genom dess kraftfulla effekter de tillför vävnader och hårsäckar.

Finns det några biverkningar?

HairMax kosttillskott mot håravfall är 100% naturliga och har inga kända biverkningar. Med kombinationen av 100% naturliga ingredienser passar den allas metabolism genom att stimulera tillväxten av hårsäckar, naglar och att förbättra epidermal hälsa. Dock bör du som är allergisk alltid kolla innehållsförteckningen även för naturliga produkter för att säkerställa att du inte är allergisk mot någon utav ingredienserna.

Det bästa med HairMax kosttillskott mot håravfall är dess förmåga att kombinera 100% naturliga ingredienser såsom näringsämnen som främjar en hälsosam hår, hud-och nagelväxt; 2500 mcg biotin per portion för att producera keratin vilket förbättrar elasticiteten och hälsan i håret, niacin som hjälper att förbättra blodcirkulationen i hårbotten och MSM (svavel) för kollagen och keratin som är avgörande för en sund tillväxt av hår och kraftfulla antioxidanter. Dess effektivitet ligger i dess förmåga att tillföra positiva effekter både på hud, naglar och hår utan några farliga ämnen och utan några kemikalier.

Hur kan jag beställa min HairMax Kosttillskott?

Det är lätt att beställa HairMax kosttillskott mot håravfall från leluna.se. Det är enkelt, snabbt, diskret och säkert. Kom ihåg att vi skickar ditt paket om du beställer före 16:00 på föregående arbetsdag för att du skall kunna börja din anti-hårlöshetsbehandling.

Om du vill ha mer information eller helt enkelt fråga oss en fråga om HairMax-laserkam eller om våra tjänster (betalning, leverans, garantier tex.), kan du kontakta oss från måndag till fredag, från 09:00 till 19pm på 08 44 68 08 80 (kostar som ett lokalsamtal). Starta din behandling utan dröjsmål och klicka på "Lägg i varukorgen" för att starta din beställning.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (100% baserat på 1 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Den här fungerar verkligen :) tagit de i ett halvår nu samtidigt som jag har använt laserkammen och man kan verkligen se att jag har fått tillbaka hår
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden