• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

Hur får man friska naglar?

De är bland det mest sköra vi har på kroppen och de kräver mycket omtanke och vård, trots detta får de ta mycket skada och för lite omhändertagning. Det är viktigt att komma ihåg att trots att de är en ytterst liten del av kroppen så behöver även de uppmärksamhet för att de skall kunna behålla sin hälsa och inte utsättas för till exempel infektioner.
Vi har 20 av dem, de är sköra, kräver vitaminer och vård. Många av oss går ofta till salonger för att behandla naglarna pynta dem med färg och mönster. Ibland biter vid på dem, river av dem, upplever infektioner eller smärta i dem. Vet du vad det snackas om?

Såklart! Våra naglar. Våra 20 stycken vackra naglar. Vissa bryr sig knappt om att de existerar, kanske till och med lite för lite. Medans de för vissa andra är bland det viktigaste de har på kroppen. Korta, långa, runda, spetsiga? Blå, grå, zebramönster eller guld – vad väljer du? Idag kommer de i alla former. Går du till en salong kan de göra nästan vad som helst för att de skall bli så som du vill ha dem.

Vad många kan glömma bort är att våra naglar faktiskt är väldigt sköra, och även de behöver tas hand om. Nageloljor, handkrämer, tvätt och nagelfilar kan hjälpa dig att hålla smuts och orenheter borta. Det krävs oftast inte mer än någon minut av dig för att ge dina naglar lite extra kärlek, så ta tiden.

Ibland kan vi vara olyckssamma och råka ut för nagelsjukdomar så som nagelsvamp. Det är vanligt förekommande och oftast ingenting att oroa sig för. Det drabbar oftare tånaglarna än de vi har på händerna men kan botas med enkla behandlingar. Varför detta händer kan ha olika orsaker, det kan vara så simpelt som att du använder fel sorts strumpor eller för trånga skor. Kanske har du inte tvättat dina fötter ordentligt och därför skapat för mycket orenheter. I vilket fall går det att behandla enkelt och smärtfritt, och gör det innan du smittar någon annan.

Idag finns allt från förebyggande krämer till tvålar.