• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Fördelar med att använda laserenheter för att bekämpa håravfall

Om du söker säker, bekväm och kostnadseffektiv behandling mot håravfall, är en laserkam precis rätt produkt för dig! Idag kan du välja mellan flera olika modeller av laserkammar och få ett fylligare huvud inom några veckor.

Laserenheter för att bekämpa håravfall

Oförklarligt och överdrivet håravfall är smärtsamt för de flesta män och kvinnor, särskilt om det går så långt att de drabbades kala skalle börjar bli synlig. Vissa människor acceptera situationen och låter livet ha sin gång, att inte behandla och istället raka av sig allt hår är även det ett alternativ.

Men idag finns det även många som vill rädda sitt hårfäste och behålla det hårsvall de kan. Det finns en mängd behandlingar för att motverka håravfall på marknaden idag, men endast ett fåtal av dessa är säkra och ger märkbara resultat.

Laserkam - revolutionerande håravfallsbehandling

Laserkammen är en produkt som är känd för sin säkerhet, effektivitet och användarvänlighet. Denna håravfallbehandling har visat sig vara effektiv för 90 % av användarna och har godkänts av FDA för hemmabruk. Användandet av en låg nivå laser samt ljusterapi, gör att denna medicintekniska kam stimulerar hårsäckarna för att främja hårväxt och stoppa håravfall. Enheten genererar energi som bidrar till att öka blodflödet till hårbotten och återställer hårets hälsa.

Fördelar med ljusterapi har innovativt kombinerats med patenterade hår-delnings ”tänder” i laser kammen. Tänderna skapar en väg för ljuset så att det når rätt plats i hårbotten. Om du förlorar ditt hår och letar efter en håravfallbehandling som ger verkliga hårväxtresultat, då är laser kam den bästa produkten för dig! Med regelbunden användning av denna enhet, kan du:

 • Öka hastigheten av hår-tillväxt
 • Stoppa hår-gallringsprocess
 • Öka hårets densitet
 • Förbättra din hårbottens hälsa

På ShytoBuy can vi erbjuda Theradome Laser Helmet en typ av laserbehandling mot håravfall som fått mycket positib respons från våra kunder. Detta är en hands-free behandling som ger dig friheten att motverka håravfall medan du utför andra sysslor och intressen. Laserhjälmen arbetar genom att aktivera hårsäckarna.

När bör du börja använda laserkam?

Om du har börjat märka att mer hår ligger på badrumsgolvet, mer hår följer med din borste när du borstar ditt hår eller om din hårbotten har börjat synas mer och mer tydligt på sista tiden, då är det dags att du börjar använda HairMax laserkam för att behandla håravfall och främja hårväxt. Både män och kvinnor kan använda denna produkt för att få hjälpa att behålla sitt hår längre. Låt inte tunt hår påverkar ditt självförtroende när du kan stoltsera med vackert och glänsande hår, utan någon större ansträngning! Detta gör du enkelt genom att köra din laser kam genom håret några minuter varje dag. Det kan inte bli enklare och säkrare än så!

Du som vill slippa en kal hjässa - här har du lösningen! Se till att börja kamma i tid och rädda så mycket av ditt kvarvarande hår som möjligt med din laser kam.