måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

Foligain.SR Schampo mot Håravfall Schampo mot håravfall

Foligain®

Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Håravfall är ett vanligt problem som drabbar män och kvinnor över hela världen av en rad olika skäl. Den speciella mixen av ingredienser i Foligain.SR bidrar till att behandla den underliggande orsaken till håravfall och uttunning för att hjälpa dig att återfå hår och förbättra hälsan hos resterande hår. Den kan också bidra till att förhindra ytterligare håravfall och förbättra hälsan hos hårsäckarna så att de kan producera starkt, tjockt och friskt hår igen.

 • Förbättrar follikelstimulerande hälsa
 • minskar hårbottensinflammation
 • lämplig för män och kvinnor
 • minskar DHT för att behandla manlig och kvinnlig skallighet
 • Förbättrar övergripande hårhälsa
 • effektiv behandling för håravfall och uttunning

Vetenskap om orsakerna till håravfall har visat att manlig och kvinnlig skallighet orsakas av en ökning av ett hormon som kallas DHT. Produktionen av detta hormon ökar när vi åldras och får håret att försvagas och falla av. Liksom hormonerna kan inflammation runt hårsäckarna också hämma deras förmåga att växa friskt hår vilket orsakar skador och håravfall. Foligain.SR behandlar den bakomliggande orsaken genom att hjälpa dig att få tillbaka håret du har förlorat utan behov av hårtransplantationer och peruker, och ger dig tillbaka förtroendet att bära håret som du vill.

Läs mer

VAD ÄR FOLIGAIN.SR?

Foligain.SR är en effektiv behandling för män och kvinnor som lider av håravfall och gallring. Det har tagits fram med hjälp av specialister för att öka hälsan hos hårsäckarna så att de kan producera friska starka hår. Även folliklar som inte har varit aktiva på ett tag kan behandlas med produkter förmåga att lugna inflammation som har stoppat dem från att arbeta. Cirkulationen förbättras genom användningen av botaniska extrakt vilket ytterligare ökar hårbotten och follikelstimulerande hälsa så att nytt hår kan blomstra.

Foligain.SR är ett anti-håravfallsschampo som regenererar håret, och som ger de nödvändiga ingredienserna för att främja frisk hårväxt. Den behandlar upp de största orsakerna till håravfall och är främst till för svagt och sprött hår.

Foligain.SR-schampot mot håravfall är en formula som innehåller Arginin HCL, Senna och treonin. Dessa ingredienser ökar cirkulationen i hårbotten och öppnar kalium-kanalerna. Den innehåller DHT-blockerare, inklusive ketokonazol och humle, salicylsyra för extra rensning, styrkning såsom biotin samt botaniska extrakt som kombineras för att främja regenerering av friskt hår.

FOLIGAIN.SR: effektiv hembehandling mot håravfall och uttunning

Om du märker att håret är tunnare än det brukade vara och ditt avlopp och hårborste är igensatt med hår, är det dags att agera. Foligain.SR-schampot har utformats med vetenskapliga ingredienser för att förbättra hälsan hos din hårbotten för att behandla håravfall och uttunning. Bara genom att byta ditt vanliga schampo mot denna speciella formula kommer du att behandla den bakomliggande orsaken till håravfall och förbättra hårets hälsa överlag. Detta kommer att resultera i hår som du kan forma som du brukade utan att dölja fläckar och alla utan behov av kirurgiska ingrepp.

Bevisade resultat

Vetenskap, innovation och teknik användes för att ta fram Foligain.SR för att hjälpa dig att behandla ditt håravfall. Produkten har gång på gång visat sig vara effektiv vid behandling av manlig och kvinnlig skallighet. Dess ingredienser är Arginin HCL och treonin som visat sig öka cirkulationen i hårbotten samt öppna kanaler för att leverera kalium. Kalium är viktigt för att bygga starka hårsäckar men när inflammation sker och kanalerna blir blockerade kan produktionen minskas och till och med stoppas. DHT-blockerare har visat sig minska den främsta orsaken till håravfall och rena djupt för att låsa upp hårsäckarna. Detta ger dig ett allsidigt friskare, tjockare hår som du bara inte kommer att kunna sluta använda.

När kan jag börja se resultat?

Du kan förvänta dig att se resultat från Foligain.SR direkt i form av en frisk hårbotten. Den kommer inte att irritera och ditt hår kommer att kännas rent och fräscht. När nytt hår börjar växa kommer du att märka att det är starkare och friskare och att håravfallet reducerats till en normal nivå. Foligain.SR bromsar också hårcykeln så att håret växer längre och fylligare även i områden där håret verkar ha avstannat tillväxten helt och hållet.

Användningstips

 • Använd i samband med Foligain.CW håråterväxts-balsam för bästa resultat
 • Använd dagligen i stället för ditt vanliga schampo
 • fortsätta att använda även när önskat resultat uppnås för att upprätthålla hårväxt

Hur det fungerar

När du först börjar använda Foligain.SR kan du tillfälligt uppleva mer håravfall än vanligt, men det är ett tecken på att produkten börjat kasta ut ohälsosamma hår och är redo att börja växa starkare och tjockare hår. Bli inte orolig av denna tillfälliga del av cykeln. Inom några veckor kommer du att märka ny tillväxt som är där för att stanna. Kontrollera ingredienserna innan användning; om du tidigare har haft en allergisk reaktion mot dem bör du konsultera en läkare före användning.

HUR MAN BESTÄLLER

Du kan beställa Foligain.SR i bekvämligheten av ditt eget hem när du beställer från ShytoBuy. Gå bara in på webbplatsen och sätt håravfallsprodukten i korgen. Välj korgen för att gå till kassan och följ sedan instruktionerna på skärmen för att ange dina betalningsuppgifter, adress och föredragen leveranshastighet. Du kan få din behandling så snart som nästa dag när du beställer och väljer nästa dag-leverans före 16:00. Om du inte kommer att vara hemma kan varan levereras diskret förpackad till en granne eller arbetsplats istället.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (85.57% baserat på 1109 )

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden