• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Foliactive laserkam

Enhet | Innovativ hårvård med laser
Produkten som du letar efter är inte längre tillgänglig, vänligen välj ett av alternativen nedan.

Foliactive Laserkam är designad för att rikta in sig på håravfall samtidigt som den stimulerar hårfolliklarna – med det övergripande syftet att hjälpa till att främja ett hälsosamt hår. Med användning av säker och effektiv Vibratonic® laser, riktar Foliactive Laserkam varsamt in sig på skalpen med närande element, tack vare dess unika ljus som hjälper till att stärka håret från rötterna.

 • Patenterad Vibratonic® teknologi
 • Lasersystem med låg nivå
 • Stimulerar hårfolliklar
 • Ger densitet, styrka och volym
 • Vårdar skalp och rötter
 • Förbättrar cirkulationen
 • GMP
 • ISO
 • Kliniskt bevisad

Varför skulle ett redskap mot håravfall vara av intresse för dig?

Håravfall eller uttunnat hår kan upplevas som genant för både män och kvinnor. Håravfall påverkar ditt självförtroende samt det intryck andra får av dig. Om du tappar hår, behöver du en säker och användarvänlig lösning som fungerar. Krämer, sprayer och kosttillskott som innehåller regenererande ingredienser kan hjälpa vid håravfall men ger kanske inte en tillräckligt snabb effekt. En Laser Comb nyttjar både laser och vibrationsfunktioner. Laser Comb är säker och effektiv, och befinner sig i frontlinjen av de alternativ som finns för hårväxt som kan främja ett hälsosammare naturligt hår.

Vad är Foliactive Laserkam?

Foliactive Laserkam är ett icke-kirurgiskt genombrott inom hårteknologi, som strävar efter att hjälpa män och kvinnor som lider av skador orsakade av håravfall. Den vårdar dina hårfolliklar med oskadliga laserfotoner som syftar till att hjälpa till med aktivering av hårväxt genom att stimulera till aktivitet i dina hårfolliklar. Precisionslasern vårdar hårlinjen och hjälper till att göra hårfolliklarna tjockare. Den revolutionerande teknologin är hjärtat i Foliactive Laserkam, som är fullständigt säker och inte har några biverkningar för varken män eller kvinnor.

Vibrationsteknologi
Vibrationer arbetar för att försöka öka blodflödet. Ett ökat blodflöde kan möjliggöra att viktig näring flödar till skalpen och hårrötterna, vilket tillåter att håret får en större vitalitet.

Laserterapi
Det syftar till att stimulera håret. Laserterapi har blivit ett populärt sätt att stimulera håret de senaste åren. Den kombinerade verkan av ljusstrålarna och massagefunktionen har använts för att öka hårets styrka.

Trådlös teknologi
Enheten ger också hög premium komfort under användningen, och användaren kan dra nytta av total autonomi. Detta är tack vare de enkla kontrollknapparna, vilket gör det möjligt att ändra vibrationens intensitet när som helst.

Så använder du en Foliactive Laserkam

Med laserterapi är det lättare att ha ett friskare och tjockare hår. Passera bara Laserkammen genom ditt hår i upp till 15 minuter, två till tre gånger i veckan. Se till att täcka hela området av din hårbotten för att få bäst resultat. Var inte rädd för att gå över områden mer än en gång. När du använder den här enheten rekommenderar vi att du tillåter upp till tre månader för att se synbara resultat eftersom detta kan variera från person till person.

Råd om användning för Foliactive Laserkam

Du kan använda Laserkammen ensam eller i kombination med andra behandlingar. Den är lämplig för alla hårtyper, färgat hår eller inte, så du behöver inte oroa dig. Men vi rekommenderar att undvika kammen om du nyligen har genomgått någon form av operation på hårbotten eller är skadad i området.

Denna kam är använder den kombinerade kraften hos både borsten och laserteknik, så det är inte nödvändigt att trycka kammen hårt in på huden.

Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

5 Stjärnor
(4)
4 Stjärnor
(0)
3 Stjärnor
(0)
2 Stjärnor
(0)
1 Stjärna
(0)
FANTASTISKT Trustpilot Reviews5

100% baserat på 4 Recensioner

Lämna ett omdöme
 • Jag är imponera och då var jag ändå väldigt skeptiskt först med så många skit produkter på marknaden.

  J Joakim

 • Den är ganska dyr, men för det priset är den riktigt bra,

  M Magnus

 • Får 5/5 i betyg

  A Aleksander

 • Snabb frakt!

  O Oliwer

* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.