• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Det bästa sättet att fixa en snygg fuskbränna

Drömmer du om att bli vackert bronsbrun i sommar? Det är enklare än du tror – här är allt du behöver veta!

Få saker andas så mycket sommar som en fräsch solbränna. Problemet för många är bara, hur ska man uppnå den? Vissa har inte tid för lata dagar i solen, andra har svårt att få till det utan att bli sönderbrända. Här får du därför tips på hur du får den bästa fuskbrännan att se mest äkta ut!

 • För att förberedda din hud inför en perfekt solbränna, ta en dusch och peela kroppen, för att få bort döda hudceller. Undvik oljebaserade peeling och scrub, oljan kan fungera som en barriär mot solbrännan, vilket gör att den inte fastnar ordentligt på huden. När du har torkat dig, se till att återfukta sträva hudområden - armbågar, knän, fotleder, händer, handleder - med vissa fuktkräm. Detta kommer att stoppa solbränna från att fånga och bygga upp dessa fläckar.
 • Om du rakar benen, försöka göra det en dag innan du applicerar solbrännan. På så vis kommer inte din hud att vara alltför känslig och reaktiv till inför utformningen; och du behöver inte heller raka ovanpå en färsk fuskbränna, vilket skulle kunna exfoliera bort en del av ditt hårda arbete.
 • Nu är det dags för själva appliceringen av produkten. När du applicerar din brun utan sol-kräm, se till att göra de stora områdena av kroppen först: armar och ben, mage och rygg. Sedan kan du fokusera på fötter, fotleder, knän och hals. Om du ser att något av dessa områden mörknat mer än de andra, ta helt enkelt en handduk och polera ner färgen tills du är nöjd.
 • Är du nervös för att applicera fuskbrännan på ditt ansikte? Var inte det. Brun utan sol –krämer har normalt sätt mjuka ingredienser som passar för ansiktet. Men du kan också använda ett bronzingpuder i ansiktet för att matcha till resten av kroppen.
 • Det finns en hel del brun utan sol- produkter och varumärken som erbjuds på marknaden. I allmänhet är det traditionella krämerna de mest fuktgivande alternativen, men de är oftast icke-tonade vilket gör att du behöver vara extra noga med att inte missa några fläckar.
 • Färgade geler är hur lätt som helst att använda, även om du behöver arbeta in dem i huden snabbt innan de så att färgen inte sätter sig fel. När det gäller sprayer, kan dessa vara knepigare att använda. Sprayer är dock bra för påfyllning en solbränna, om du behöver lite extra färg på bröstet eller benen innan du går ut. Sedan finns det brun utan sol-tabletter. Detta tenderar att vara den enklaste och mest populära av alla brun utan sol- varianter, tack vare sin enkelhet och snabba effekt. Tabletterna behöver endast intas regelbundet, har inga biverkningar och gör jobbet med solbrännan medan du tar det lugnt.

Andra intressanta artiklar