• Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

Fertilitetsbehandlingar

Omkring 25 procent av alla par runt om i England har problem med befruktning, och många av dem använder sig av ett fertilitetskit eller en ört behandling som hjälper till att öka chansen för befruktning. Många vänder sig just till naturliga kosttillskott för att slippa negativa biverkningar...

Tusentals par använder sig av IVF-behandlingen från NHS varje år. Kvinnor fram tills idag har nämligen endast varit berättigade en behandling av IVF genom ” the National Institute of Health” och ”Clinical Excellence”, och detta endast om de är mellan 23 och 39 år. Enligt nya förslag från NHS så ska nu även kvinnor upp till 42 år bli berättigade en behandling med IVF.

Det finns olika alternativ idag. Den äldsta varianten har dock börjat slås ut av fler bättre och mer skonsamma alternativ än det som fanns förr. Det är viktigt att känna till alla alternativen innan man bestämmer sig för en bröstförstoring.

NICE som är det styrande organet inom NHS vill nu öppna de här behandlingarna även för homosexuella par, med kravet att de har misslyckats sex gånger med privata fertilitetskliniker. Varje avslutat test med IVH kostar NHS £3000 och ifall de väljer att öppna de här behandlingarna även för homosexuella par så kommer kostanden oundvikligt att öka, men NHS kan inte säga hur denna ökning kommer att påverka skattebetalarna.

Att göra en privat IVF behandling kan bli dyrt, alternativet är att gå genom NHS trots att väntetiden kan vara väldigt lång. Om du väl gör en IVF behandling men att den sedan visar sig vara misslyckad så har du redan förlorat din plats i kön och blir då placerad sist. Hela processen kan därför bli olidligt lång och kan vara en tung psykisk process, som i vissa fall leder till att par separerar.

Som tur är så finns det naturliga åtgärder för att öka chansen för kvinnor att bli gravida. Omkring 25 procent av paren runt om i England har problem med befruktning, och många av dem använder sig av ett fertilitetskit eller en ört behandling som hjälper till att öka fertilitetsförmågan. Det finns både ett kit för män och kvinnor, för män så går behandlingen ut på att man ska öka spermamängden, den här behandlingen ger dig goda chanser till befruktning speciellt då båda två använder sig av ett varsitt kit.

Om du finner det svårt att bli gravid, kom ihåg att din läkare finns till hands att visa dig möjligheterna för IVF behandlingar, och fungerar det inte så bli inte allt för nedstämd. Det finns som sagt andra produkter på marknaden som kan hjälpa dig att bli gravid.