måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

EXS Condom

89Kr
:


Type

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

EXS har ett stort utbud av av kondomer för alla olika smaker. Alla EXS kondomer är gjorda av högkvalitativt naturlatex och är behandlade med silikonbaserat glidmedel för ökad njutning. De flesta av EXS kondomer är helt lukt och smakfria så otrevlig gummilukt inte stör er sköna stund.

 • EXS kondomer är gjorda av 100 % naturlatex
 • Behandlade med silikonbaserat glidmedel
 • Finns i flera olika modeller
 • Anatomiskt anpassad passform för smidig påtagning och säker njutning
 • Vid topp för ökad komfort vid alla tillfällen
 • FDA certifierade
Läs mer

Vad är EXS kondomer?

EXS är en utav Storbritanniens största företag inom sexual hälsa och har sedan länge tillhandahållit deras pålitliga kondomer och andra produkter till sjukvården. Alla EXS kondomer tillverkas och testas i kvalitetssäkrade fabriker som regelbundet kontrolleras av FDA. Både kondomerna och förpackningarna är noggrant testade för att garantera kunderna både säkra och sköna kondomer för alla tillfällen.

Hur använder jag EXS kondomer?

EXS kondomer har en anatomiskt anpassad passform som är lätt att ta på. Har du problem med att kondomen halkar av bör du pröva en något tajtare passform, till exempel EXS Snug Fit kondom.

EXS Air Thin Ultra Thin 0.04mm – Supertuna Kondomer - 12 pack
EXS supertunna kondomer är bland de allra tunnaste kondomerna på marknaden. EXS supertunna kondomer är tillverkad av 0.04 mm tunt naturlatex och har en nära och anatomiskt anpassad passform vilket gör att det nästan känns som om du inte hade en kondom på. Samtidigt som du får en nära och naturlig upplevelse ger EXS supertunna kondomer dig ett gott skydd mot könssjukdomar och oönskade graviditeter. EXS supertunna kondom är också helt smak och doft fri.
EXS Snug Fit - 12 pack
EXS Snug Fit är kondomer med tajtare passform som är gjorda av naturlatex och är glidmedelsbehandlade. Kondomens raka passform gör den smidig och lätt att trä på. Denna något tajtare kondom passar dig som tidigare har haft problem med att kondomen glider av.
EXS Ribbed And Dotted - Knottrig och Räfflad Kondom - 12 pack
EXS knottriga och räfflade kondomer ger dig inte enbart ett fullgott skydd utan ökar också njutningen för både dig och din partner. EXS kondomer är gjorda av naturlatex och är glidmedelsbehandlade.
EXS Regular Condom – EXS original kondom - 12 pack
Denna standard kondom från EXS är gjord av naturlatex av högsta kvalitet och behandlad med silikonbaserat glidmedel. Utformad med mer utrymme i kondomens topp är du både säker och bekväm.
EXS Rainbow Flag – Pride Kondomer - 12 pack
Detta är EXS original kondom i en festligare pride förpackning. Liksom alla EXS kondomer är den gjord av naturlatex av bästa kvalitet och glidmedelsbehandlad med ett silikonbaserat glidmedel för högsta komfort.
EXS Extra Safe – EXS Extra Säkra Kondomer - 12 pack
EXS extra säkra kondomer är gjorda av extra tjockt naturlatex och behandlade med silikonbaserat glidmedel. EXS extra säkra kondom har en vidare topp som ger dig mer komfort så att du kan njuta fullt ut av stunden liksom den extra säkerheten.
EXS Girls Mix – 12 pack
Detta 12 pack innehåller EXS högkvalitativa naturlatex kondomer i en ny sötare förpackning. Med fyra olika snygga mönster kan du njuta av kondomerna redan i sin förpackning. EXS girls mix kondomer har en vidare topp för ökad komfort och är behandlade med ett silikonbaserat glidmedel för en extra njutbar stund för er båda.
EXS Black Latex Condom – Svarta Latex Kondomer - 12 pack
EXS svarta latex kondomer har en skön anatomiskt anpassad passform och är gjorda av 100% naturlatex. Kondomens svarta färg kan vara en rolig omväxling från vanliga genomskinliga kondomer. EXS svarta latex kondomer har en vidare tipp för ökad komfort och är rikligt behandlade med silikonbaserat glidmedel för ökad njutning för både dig och din partner. Denna kondom är även helt doft och smakfri så du slipper gummilukt.
EXS Bubblegum Flavoured Condom – Bubbelgum Kondomer - 12 pack
EXS Kondomer med bubbelgum smak har utöver sin anatomiskt anpassade passform och trevliga utseende en härlig bubbelgumssmak som kan höja njutningen för er båda. EXS kondomer med bubbelgum smak har en vid topp för ökad komfort och med både smak och lukt av bubbelgum kan du se fram emot en härlig stund utan gummi odör.


Kundomdömen
Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (96% baserat på 5 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Prövade de supertunna, både jag och killen tyckte de kändes väldigt naturtrogna och behagliga
 • * Tyckte mycket om de här kondomerna. Prövade de knottriga och de var uppskattade både av mig och min partner :)
 • * Jätte bra kändes naturligt
 • * Kul med många olika att välja på köpte ett par stycken på samma gång, snug fit är min favorit hittills
 • * Jag och min kille provade de självlysande, de var inte bara roliga utan också väääldigt sköna ;)
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden