måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
  • Handla tryggt

    Köp nu – betala när du fått din order

  • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

    Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

  • Alltid säker betalning

    Välj mellan många olika betalningsmetoder

Drogtester

Drogtester erbjuds med diskret leverans, resultat med hög tillförlitlighet och CE märkning för dig som vill se om du har någon form utav illegala substanser i kroppen. Med drogtester för hemmatest kan du i bekvämligheten av ditt eget hem, direkt avgöra om du har någon form av substans i kroppen som du skulle testa positivt för.

Drogtester erbjuds med diskret leverans, resultat med hög tillförlitlighet och CE märkning för dig som vill se om du har någon form utav illegala substanser i kroppen. Med drogtester för hemmatest kan du i bekvämligheten av ditt eget hem, direkt avgöra om du har någon form av substans i kroppen som du skulle testa positivt för. Du behöver inte längre boka tid hos läkare eller vårdmottagning för att testa dig, och resultatet för dina drogtester ges direkt, du behöver inte skicka vidare det för analys. Efter att du följt instruktionerna för drogtesterna kan du invänta svar på så lite som 5 minuter.

Drogtester för hemmabruk tillåter även dig som förälder att ta reda på om ditt barn använder någon form utav illegal substans. För dig som är osäker på om du fått i dig en drog utan din egen vetskap, som efter en sen kväll ute, eller för att bevisa att du inte använt droger, kan drogtester hemma som ger svar direkt vara ett bekvämt sätt att få svar. ShytoBuy erbjuder med hjälp av BodyTest från Cobeco Pharma ™ ett tillförlitligt och säkert sätt att testa sig själv eller sitt barn för droger, där man slipper skicka in testerna för analys.
Dessa drogtester för hemmabruk är ett bekvämt alternativ för dig som inte vill gå till en klinik. Du behöver inte heller skicka in dina tester för resultat utan de ges inom ett par minuter efter avslutat dorgtest. De kommer även i en förseglad förpackning, vilket eliminerar risken för att testerna skulle vara kontaminerade redan från början vilket annars hade kunnat riskera tillförlitligheten i testernas resultat. Drogtester från BodyTest Cobeco Pharma ™ kommer med detaljerade instruktioner och är mycket lättanvända och hygieniska att använda för ett så säkert och tillförlitligt resultat som möjligt.

ShytoBuy’s drogtester innehåller allt du behöver för att testa dig eller ditt barn för illegala substanser - droger i kroppen. De är lättanvända, har en tydlig display och ger dig svar inom 5 minuter efter användning. De är idealiska för dig som vill visa för någon att du är drogfri, eller om du är orolig över ditt barns hälsa. För dig som är osäker om du har fått i dig någon form utav drog eller illegal substans är Cobeco Pharma ™ BodyTest ett bra alternativ. De kommer med tydliga instruktioner och ger dig resultat snabbt och tillförlitligt.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden