måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Klarna

  Alltid säker betalning

Naturasil Warts ™ Vårtmedel

Av: Naturasil

329.00Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Lider du av vårtor som aldrig försvinner? Naturasil warts mot vårtor kan effektivt hjälpa dig bli av med vårtorna en gång för alla. Det är en skonsam, naturlig, smärtfri och snabbverkande behandling mot vårtor. Vårtinfektion kan vara svårt att bli av med på naturlig väg och tar ofta väldigt lång tid därför kan ett vårtmedel hjälpa dig bli snabbt av med infektionen.

 • Kan effektivt hjälpa dig bli av med vårtinfektionen
 • 100% naturlig formula
 • Motverkar alla former av vårtvirus
 • Kan behandla alla delar av kroppen
 • Kan användas av både barn och vuxna
 • Bryter ner och reducera viruset inom två veckor samt ta bort vårtorna
 • Ingen ärrbildning
 • Effektiv behandling mot könsvårtor

Naturasil Warts är säkert och kan vara ett effektivt sätt att ta bort vårtor. Naturasil hjälper till att behandla på vanliga ställen så som fötter, händer, genitalier och andra områden på kroppen där vårtorna har fått fäste. Detta är en säker hemmabehandling som är utformad och anpassad för allergiker. Med hjälp av naturliga ämnen får du ett mildare och mer smärtfritt sätt att reducera och ta bort virusinfektionen. Naturasil Warts kan behandla och eliminiera kroppsvårtorna inom 2 veckor efter påbörjad behandling.

Läs mer

Vad är vårtor?

Detta är en av de vanligaste infektionerna i världen. De orsakas av HPV virus typ 2, 4 och 7 som bildar en intra epidermal hudtumör. Viruset infekterar huden med mycket smittsamma, mikroskopiska partiklar. Detta orsakar lokala tillväxter runt det infekterade området. Där har du även nervtrådar som vårtorna kan orsaka tryck på, vilket kan leda till smärta - något som dessvärre inte bara är ett kosmetiskt problem.

Det finns flera olika typer av vårtor, och de kan uppkomma på alla hudytor. De kan potentiellt vara mycket smittsamma, då en liten del av den infekterade vävnaden kan överföras vid kontakt med en annan persons hud och föra vidare smittan. Könsvårtor är ett snabbt växande problem, där vårtor på händerna enkelt kan överföras till din partners kön för att sedan spridas via samlag.

Hur kommer Naturasil Warts att verka?

Naturasil Warts använder en 100% naturlig och antiviral formula. Den har 3 aktiva komponenter för att bekämpa vårtviruset HPV; alpha-terpinene-4-ol, thuja occidentalis, samt ricinus communis. Alla dessa är naturliga extrakter med anti virala egenskaper.

Naturasil Warts absorberas snabbt upp av din hud och ditt blodflöde så snart den applicerats. Den antivirala vätskan verkar sedan snabbt för att eliminera HPV viruset, och är utvecklad för att gradvis ta bort vårtan skonsamt och effektivt utan att lämna ärr. Tester har effektivt visat att Naturasil tar bort vårtan oavsett var den sitter på din kropp, inkluderat genitalierna.

Hur snabbt fungerar Naturasil Warts?

Då det finns över 100 olika typer av HPV virus, varierar tiden för hur snabbt Naturasil Warts verkar från person till person. I snitt tar det cirka 2 - 6 veckor för behandlingen att visa resultat, beroende på hur stor vårtan är. Under behandlingen kommer vårtan att minska i storlek och börja flagna vart efter. Då den är borta, kommer samma vårta inte att växa tillbaka igen.

*Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten

Är det säkert att ta bort vårtor med detta medel?

Naturasil Warts är gjord av naturliga ämnen och är därför säker att använda på huden. För att undervika eventuella allergiska reaktioner, prova att applicera på en liten hudyta först för att kontrollera att du inte är allergisk mot några av ingredienserna i produkten.

Produkten bör inte användas av barn under 5 år eller gravida/ammande mödrar.
Använd inte Naturasil formula i eller runt dina ögon

Hur använder jag denna behandling?

 • Tvätta först det infekterade området med tvål och vatten, torka sedan hudytan så att den blir helt torr.
 • Fila lite på vårtan, exempelvis med fotfil eller nagelfil för att ta bort delar av den döda vävnaden på den. Detta kan man göra varje dag, både morgon och kväll, vilket kommer att komplettera behandlingen för att ta bort dina vårtor.
 • Med hjälp av en tipp, applicera vätskan på det angripna området 3 gånger dagligen.
 • För ett så snabbverkande och effektivt resultat som möjligt, kan man under natten lägga lite bomull med vätskan på mot vårtområdet och sätta fast den med hjälp av plåster tejp. Upprepa behandlingen till dess att vårtan helt nedbruten.


Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (91.43% baserat på 7 Recensioner)
Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

Skriv en recension Klicka här

 • * det funkar men luktar för starkt, kan orsaka huvudvärk
 • * Blev av med fotvårtor, tack!
 • * Har använt mot vårtor på mina barn. Mild och bra, allt försvann.
 • * Snabbt resultat
 • * Hur bra som helst, gjorde mig frisk igen. inga biverkningar och gjorde inte ont.
 • * toppenprodukt. rekomenderas.
 • * Efter enbart någon veckas behandling försvann det. Vätskan var lätt att applicera och upplevde inte någon biverkning, såsom smärta eller liknande. Tidigare fick jag en salva utskrivet på recept av läkare. Dock, gjorde det ont som f.n när man hade smort in några gånger. Därmed rekommenderar jag denna. Snabbt, enkelt och smärtfritt. Enda negativa jag har att säga om denna är att den luktar väldigt starkt. Inte så kul att hälla detta på sig på morgonen och gå omkring en hel dag och lukta speciellt. Men helt klart värt det. (luktar inte äckligt, bara väldigt starkt.. nästan mentolliknande på något sätt)
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden