måndag - fredag | 09.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

CoolMann ™ Delay Gel

Av: Cobeco Cosmetics

259Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

CoolMann Delay Gel erbjuder en effektiv lösning mot för tidig utlösning, så du slipper oroa dig och kan koncentrera dig på att njuta istället. När gelen appliceras på din penis, ger den en omedelbar och bedövande effekt som hjälper dig att återfå kontrollen över ejakulationen så att du kan ha sex längre och prestera bättre.
 • Njut av sex längre
 • Skapar en milt bedövande effekt på penisen för att minska känsligheten
 • Verkar omedelbart vid applicering
 • Absorberas enkelt och lämnar ingen kladdig yta
 • Kan kombineras med kondomer och säker att använda för båda partners

CoolMann Delay Gel har en milt bedövande effekt som kan minska risken för tidig utlösning och fördröja din orgasm. Detta kan öka din sexuella uthållighet så att du kan njuta av mer långvarigt sex till fullo utan att dra ner på njutningen.

Läs mer

Vad är CoolMann Delay Gel?

Mellan nervsensorerna i epidermis av penisen, finns det en vätska som verkar som transmitter. Då penisen blir utvärtes stimulerad, som vid beröring exempelvis, transporteras det stimuli beröringen skapar mellan nerverna med hjälp av denna vätska. Tillslut når detta stimuli vår hjärna där vi upplever tillfredsställelse.

CoolMann Delay Gel påverkar transmittorvätskan genom att försiktigt göra nervsystemet mindre aktivt och tillfälligt bedöva deras möjlighet till att motta stimuli. Det blockerar det stimuliet som kommer från nervernas gång. Genom att skapa en tillfäligt motverkande effekti till stimulitransmission gör det det lättare för män att kontrollera sin ejakulering.

Hur fungerar CoolMann Delay Gel?

CoolMann Delay Gel verkar genom att kombinera 3 unika, preparerade extract: Hypericum perforatum, avena sativa och mentha piperita. Mentha piperita är en kristalliserad form utav alkohol som endast kan hittas i mintolja. Den har en uppfriskande doft och en bedövande effekt som verkar i koncentrationer under 1%, CoolMann Delay Gel verkar genom att minska penisens känslighet på ollonet, men tar inte bort all känsel utan låter dig fortfarande njuta genom sin speciella utformning av ämnen. Genom att minska din känslighet tillåter den dig att prestera längre utan att kompromissa med sexuell njutning.

Hur använder jag CoolMann Delay Gel?

Applicera ett tunt lager av gelen på penisens ollon och massera in detta ungefär 5 minuter innan samlag. Det kan altså användas som en del av ett förspel.

Hur lång tid tar det innan man får ett resultat?

Du kommer att känna av den milt bedövande effekten av gelen direkt vid applicering och den kommer att vara i upp till 15 minuter, beroende på hur mycket du applicerat och hur pass energiskt sex man har.

Har den några bieffekter?

Denna produkt innehåller endast milda och naturliga ämnen och kan inte skapa några kända bieffekter. Försiktighet skall dock tas och man skall kolla igenom ingredienserna innan applikation och användande för att förhindra en eventuell allergisk reaktion.

Vad har den för innehåll?

PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-7 glyceryl cocoate, laureth-9, aminomethyl propanol, acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, mentha piperita, avena sativa och humulus lupulus.


Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.

Produktbetyg (90% baserat på 2 Recensioner)

Skriv en recension Klicka här

Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

 • * Den fungerar som utlovat, sexet blir verkligen bättre och mer långvarigt
 • * bedövar och är skön. fungerar under sexet! toppen.
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden