• Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt när du handlar för över 499 kr

  Beställningar innan 17.00 skickas samma dag

 • Alltid säker betalning

  Välj mellan många olika betalningsmetoder

ClearPores Facial Protection

4oz Kräm | Ansiktskräm mot akne
239Kr

Se mer

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Vill du skydda din hud från tilltäppta porer? Clear Pores ansiktskräm kan vara din lösning! För att minska din akne och lugna din hud är det viktigt med dagligt bruk av bra produkter som skyddar din hud och lugnar existerande akneutbrott. Clear Pores ansiktskräm är utformad för att ge ditt ansikte fukt utan att torka ut.

 • Attackerar bakterierna i porerna
 • Hjälper huden läka
 • Ger din hud fukt utan att göra huden fet
 • Skyddar huden mot smuts
 • Mjuk och lätt att applicera
 • Snabb leverans

Clear Pores ansiktskräm känns inte bara härlig på huden utan den börjar även verka direkt. Du behöver endast applicera krämen en gång på morgonen för att den ska skydda din hud hela dagen. Den kliniskt testade formulan gör det möjligt att rena och lugna din hud på samma gång som den återfuktar. För bästa resultat bör du kombinera ansiktskrämen med Clear Pores ansiktstvätt och kosttillskott.

Läs mer
Typ: Kräm
Size: 115 ml

*Våra kroppar reagerar olika på naturliga ingredienser och därmed varierar resultaten

Vad är det?

Clear Pores ansiktskräm är en unik formula som skyddar huden från akne och hudproblem och gör att huden känns smidig och fräsch hela dagen. Den lugnar nuvarande utslag och motverkar att nya uppstår. Att ta hand om sin hud kan vara en knepig uppgift för många människor, när man har akne kan det bli ännu mer av en utmaning för att hålla huden i schack. Clear Pores erbjuder ett säkert och effektivt sätt att motverka din akne oavsett om du är tonåring eller i vuxen ålder.

Hur fungerar den?

Clear Pores ansiktskräm är helt oljefri. Det framtagen v dermatologer och inkluderar den optimala kombinationen av både alfa- och beta hydroxyl syror:

Alpha hydroxy syror: Dessa element bidrar till att dra fukt i din nyligen exfolierad hud. Detta bidrar till att förhindra tight, flagnande eller torkning känsla man kan få när du använder andra akne produkter.

Beta hydroxy syra salicylsyra vid den optimala 2% koncentration. Beta hydroxyl används eftersom det är oljelösligt. Vilket bidrar till att det kan lösa upp igentäppta porerna. Dess roll är väsentlig för att hjälpa till att förhindra att porerna täpps igen med döda hudceller!

För bäst effekt rekommenderar vi att du kombinerar Clear Pores ansiktskräm med deras rengöring och kosttillskott då dem alla kompletterar varandra för att ge dig jämn och fräsch hud.

Hur man använder jag Clear Pores?

Blöt ned ansiktet och massera först in Clear Pores ansiktstvätt i cirkulära rörelser i cirka 2 minuter över hela ansiktet, undvik dock partiet precis runt ögonen. Därefter torkar du av ansiktet och väntar i cirka 5 minuter och applicera därefter Clear Pores ansiktskräm jämt över ansiktet.

Snabba resultat och säker att använda

Många kunder som använder Clear Pores ansiktskräm har upplevt positiva förbättringar av huden på bara 7-14 dagar efter regelbunden användning enligt instruktioner. Dock kan individuella resultat variera från person till person och utgångsläge et cetera.

Det finns inga rapporterade biverkningar med Clear Pores ansiktskräm. Även om det är alltid rekommenderas att du läser ingrediensförteckningen noga innan användning för att säkerställa att du inte är allergisk mot något. Om du är osäker på att använda Clear porer ansiktskräm alltid rådfråga din läkare först.