• Diskret tjänst

  100% diskret förpackning och fakturering

 • Gratis frakt vid köp över 499 kr

  Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

 • Alltid säkra betalningsmetoder

  Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Bästa brun utan sol spray

Brun utan sol spray är ett lättanvänt sätt att applicera färg för en mer solkysst look hemma. Många tycker dessutom att det är lättare att komma åt överallt och få ett jämnare resultat med en spraytan. Men hjälp av en brun utan sol spray hemma, så kan du dessutom spara stora summor pengar eftersom du kan inte längre behöver gå till till en salong för att få ett professionellt resultat. Istället kan du enkelt applicera din brun utan sol spray själv och få en vacker, naturlig solbränna hemma.

Varför använda en brun utan sol spray?

bästa brun utan sol spray

De flesta vill gärna få en fin solbränna, men det är inte alla som varken vill eller kan sola för att få solbrännan. Som tur är finns det flera riktigt bra brun utan sol produkter som kan ge dig en naturlig färg hemma. Det finns allt mellan krämer, bronzing mousse, spayer och brun utan sol tabletter. En spray är idealisk för dig som vill bli brun på ett snabbt och enkelt sätt, på hela eller delar av kroppen.

Brun utan sol spray ger dig en solbränna året runt utan att du behöver åka på solsemester eller solarier som kan vara skadliga för huden. Till skillnad från många andra bus produkter, så kan dessa sprayer användas av vem som helst, med allt från mycket ljus hy till de med mörkare hudtoner. En bra spray återfuktar även huden, så att den förblir mjuk och välmående.

Fördelar med en brun utan sol spray

 • Ger en snabb solbränna på med synliga resultat på bara några minuter eller timmar beroende på vilken spray som du använder dig av.
 • Lättare att få ett jämnt resultat med en spray till skillnad från många andra brun utan sol produkter. På så sätt kan du få en solkysst look som ser naturlig ut och som inte är flammigt eller lämnar ränder efter sig.
 • Brun utan sol spray tillåter dig med enkelhet att komma åt överallt, även på ryggen och bakom knäna.
 • Är oftast snabbtorkande eftersom du oftast applicerar ett tunnare lager av produkten till skillnad från en brun utan sol kräm.
 • Många brun utan sol sprayer återfuktar huden för att ge ett bättre resultat.

Bäst resultat med en Brun utan sol spray

brun utan sol spray före och efter

Även den bästa sol utan brun spray kan ge dig ett ojämnt resultat om du applicerar den fel. Hur du förbereder huden och applicerar sprayen kan med andra ord ha en stor påverkan på resultatet! Som tur är det varken svårt eller omständigt. Följ de här tipsen nedanför så kommer det att vara lätt att få jämn solbränna.

Exfoliera först för en jämn solbränna

Du har säkert hört det flera gånger förut, men för ett så bra resultat som möjligt,så bör du exfoliera din hud innan användning. Detta för att ta bort döda hudceller - så att huden absorberar lika mycket av brun utan sol spray över hela kroppen. Genom att exfoliera huden innan, så kan du även förlänga resultatet eftersom det oftast tar längre tid innan färgen flagnar. Det kan även hjälpa produkterna så att de går snabbt in i huden och torkar snabbt.

Torka huden för att ett bättre resultat

Det är även viktigt att huden är torr när du använder en brun utan sol spray. Vissa personer föredrar att använda den direkt efter dusch och bad på kvällen, för att på morgonen vakna upp med en gyllene solbränna. Det är självklart helt upp till dig, men det är ett stort plus om du ser till att huden är riktigt torr innan du använder en sol utan brun spray.

Det är därför oftast bäst att vänta ett litet tag om du precis har duschat eller tagit ett bad så att huden är riktigt torr innan du sprayar. Även den bästa brun utan sol spray kan ge ett fläckigt resultat med ränder om du applicerar den när huden fortfarande är fuktig.

Undvik mörka fläckar på kläderna

Det bästa sättet för att undvika mörka fläckar på kläderna är att låta bus produkterna torka in ordentligt innan du sätter på dig kläderna. Även den bästa brun utan sol spray kan färga av sig på kläderna om den inte har torkat in ordentligt. Vänta därför med att sätta på dig kläder eller att lägga dig i till exempel sängen tills den bruna färgen har torkat in ordentligt. Använd helst även löst åtsittande kläder efter färgen har torkat för att undvika att kläderna stramat åt för mycket och drar av den nyapplicerade solbrännan.

En annan anledning för varför du inte bör smörja in dig med brun utan sol produkter innan huden är helt torr, är för att det tar längre tid för färgen att torka när huden är fuktig.

Alternativ till Brun utan sol spray?

brun utan sol spray alternativ

Ett annat enkelt alternativ till att få en solkysst look kan vara att använda dig av brun utan sol tabletter som kan ge dig en solbränna utan att behöva utsätta huden för UV-strålning. Dessa tabletter är 100% naturliga och kan ge dig både en solbränna och göra det lättare att bli brun. Genom att minska mängden UV-strålning som huden utsätts för, så kan dessa tabletter även motverka hudens åldrande.

Dessa brun utan sol tabletter kan dessutom vara ett bra alternativ för personer som tycker att brun utan sol spray är svårt eller omständigt. Genom att regelbundet använda dig av ett naturligt tillskott, så kan du få en jämn och fin solbränna. Dessa är enkla att ta och skonsamma för din kropp. Här kan du även läsa mer om betakaroten och solbränna.