• Diskret tjänst

    100% diskret förpackning och fakturering

  • Gratis frakt vid köp över 499 kr

    Beställningar innan 17:00 skickas samma dag

  • Alltid säkra betalningsmetoder

    Välj bl.a. mellan Klarna, kortbetalning & banköverföring.

Brun utan sol Spray

Bli brun utan sol spray är ett lättanvänt sätt att applicera färg för en mer sommrig hud hemma. ShytoBuys brun utan sol spray tillåter dig med enkelhet att komma åt överallt, även på ryggen och bakom knäna. Sprayen kan till och med användas då man håller den upp och ner, och har gjorts för att att vara så pass bekväm och enkel att använda som möjligt. Detta innebär att du inte behöver uppsöka salonger för att få ett profesionellt resultat, utan kan...

Bli brun utan sol spray är ett lättanvänt sätt att applicera färg för en mer sommrig hud hemma. Brun utan sol spray tillåter dig med enkelhet att komma åt överallt, även på ryggen och bakom knäna. Sprayen kan till och med användas då man håller den upp och ner, och har gjorts för att att vara så pass bekväm och enkel att använda som möjligt. Detta innebär att du inte behöver uppsöka salonger för att få ett profesionellt resultat, utan kan enkelt applicera din brun utan sol spray själv och få en vacker, naturlig solbränna. Formulan är snabbtorkande, färgar inte av sig på kläder, så till skillnad från andra brun utan sol spray produkter är det endast din kropp och inte dina vanliga kläder eller sängkläder som får en vackert guldbrun färg. Applicera enkelt innan du går och lägger dig, gärna efter en dusch eller ett bad för att absorberas så jämnt och effektigt som möjligt, och vakna upp med en naturligt sommarbrun färg.
Brun utan sol spray ger dig en solbränna året runt utan att du behöver åka på solsemestrar eller använda skadliga UV ljus solarier. Till skillnad från just solarier, kan dessa sprayer användas av vem som helst, med allt från mycket ljus hy till de med mörkare hudtoner. De återfuktar även huden, så att den förblir mjuk och välmående. För ett så bra resultat som möjligt, bör du exfoliera din hud innan användning. Detta för att ta bort döda hudceller - så att huden absorberar lika mycket av brun utan sol spray från proto col över hela kroppen, hyn bli även mjukare och lenare. Det är även viktigt att man är torr, efter en dusch eller ett bad, då man använder sprayen. Detta hjälper dig att få en jämn bas, och förhindrar att du får ett fläckigt resultat med ränder. Vänta även med att sätta på dig kläder till dess att den torkat helt, och att kläderna inte stramar för mycket och drar av den nyapplicerade solbrännan. Vissa personer föredrar att använda den direkt efter dusch och bad på kvällen, för att på morgonen vakna upp med en gyllene solbränna.

En brun utan sol spray är idealisk för dig som vill bli brun på ett snabbt och enkelt sätt, på hela eller delar av kroppen. proto-col serien är även naturlig och återfuktande, så att du slipper irriterad hud, så den förblir mjuk, len och full av lyster.

Brun utan sol spray är lättapplicerad och brännan framträder redan inom ett par timmar, du får ett veckert resultat som inte är flammigt eller lämnar ränder efter sig. En spray gör det lättare att nå hela kroppen och flaskan kan till och med hållas upp och ner för att göra din behandling så bekväm och enkel som möjligt.

Utöver brun utan sol spray finns även brun utan sol tabletter med betakaroten som kan ge en ökad naturlig brun ton. Dessa är enkla att ta och skonsamma för din kropp.