måndag - fredag | 10.00 - 18.00

08 44 68 51 35 Chatta med oss
 • Handla tryggt

  Köp nu – betala när du fått din order

 • Fri frakt

  På ordrar över 499kr

 • Klarna

  Alltid säker betalning

Native Remedies BladderWell™

Av: Native Remedies

349.00Kr

I lager
Ordrar beställda innan 17.00 skickas ut samma dag.

Fri frakt
På alla ordrar över 499kr.

Hög kvalitet
Ingredienser av högsta kvalitet.

Diskret tjänst
Diskret förpackning och faktura.

Får du urinrörsinfektion ofta eller är du gravid och har täta urinträngningar? Då är BladderWell från Native Remedies ett alternativ för dig, genom att regelbundet ta BladderWell kan du behandla och undvika symptomen vid urinrörsinfektioner och hjälpa till att reducera symptomen inom 2-3 dagar.

 • Hjälper till att lindra den brännande känslan under urinering
 • Kan motverka de täta urinträngningarna under de toalettbesök
 • Kan motverka uppblåsheten och hjälper kroppen att stabilisera den naturliga vattenbalansen
 • Hjälper till att minska smärtan i nedre delarna av ryggen
 • Stödjer musklerna i blåsan för att behålla styrkan

Reducera symptomen kring urinrörsinfektioner med hjälp av BladderWell idag genom att beställa hos oss på ShytoBuy, placerar du din beställning innan 17.00 hos oss under en vardag så skickas din beställning ut samma dag.

Läs mer

Urinrörsinfektioner

Blåsan är ansvarig för många funktioner i kroppen och ingenting är mer obekvämt än att bli drabbad av urinrörsinfektioner. Medan vissa människor har en frisk urinblåsa plågas många ständigt av återkommande urinrörsinfektioner, särskilt kvinnor.

När urinblåsan och urinvägarna blir irriterade kan en brännande känsla upplevas och smärtor i nedre delarna av ryggen förekomma. När du blir drabbad av en urinrörsinfektion så kommer också som känt göra många besök till badrummet göras, där du kommer uppleva en obekväm känsla av en oförmåga att urinera. Kvinnor kan också få känsliga blåsor medan de är gravida och kan vara osäkra på vilken typ behandling som är lämpliga för dem.

Vad är BladderWell?

BladderWell är en säker och naturlig behandling, innehållande 100% homeopatiska ingredienser, väl utvalda för att hjälpa till att lindra den brinnande känslan vid frekvent urinering och tryck i samband med urinrörsinfektioner.

BladderWell kan användas som en snabb och effektiv lindring vid de första tecknen av en urinrörsinfektion då den brännande känslan uppkommer vid urinering eller när det känns som du behöver urinera och inget urin passerar. BladderWell kan också vara till stor hjälp om du känner smärta i de nedre delarna av ryggen eller buken i samband med en infektion eller irritabel blåsa.

Alla Native Remedies produkter är homeopatiska och är registrerade under farmaceutiska intuitioner av kvalificerade homeopater och ansvariga farmaceuter.

Hur använder jag BladderWell?

För vuxna människor ska två tabletter tas dagligen per timme i tre dagar eller tills symptomen försvinner, tugga tabletten eller låt den lösas upp i munnen. Bebisar och barn kan tabletternas hackas ned i småbitar för att sedan låta det smälta på tungan.

BladderWell är en homeopatisk behandling som är säker att användas av personer i alla åldrar och under graviditeten och amning.

Ta BladderWell 10 minuter efter en måltid eller 30 minuter efter att du borstat tänderna (då din tandkräm kan ha en stark smaksättning av mint som inte bör kombineras med produkten, läs mer under rubriken Är BladderWell säkert?)

När kan jag känna resultat?

BladderWell är 100% homeopatiskt och kan fungera direkt och snabbt för att eliminera den brännande känslan vid frekvent urinering redan efter de första doseringarna. Medan en del redan känner av en nästan direkt förbättring som ökar över tiden så kan andra se resultat efter 3-5 dagars regelbundet bruk.

Hur länge räcker en flaska?

En burk BladderWell innehåller 180 laktostabletter som räcker i cirka 45 dagar, beroende på hur ofta tabletterna intas.

Är BladderWell säkert?

Undvik att ta BladderWell i samband med starka mint-tabletter då mint kan reducera effekten. Om symptomen fortfarande fortsätter och inte försvinner bör du ta kontakt med en läkare. Konsultera också med din barnmorska om du är gravid eller ammar innan du inleder behandling.


Kundomdömen

Vi på ShytoBuy strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga kundupplevelsen och är stolta över den vi feedback vi tagit emot.
Produktbetyg (100% baserat på 1 Recensioner)
Servicebetyg (87.79% baserat på 503 )

Skriv en recension Klicka här

 • * Min mamma har lidit av besvär med blåsan och jag köpte denna till henne hon sa att den hjälpte henne mycket
* Resultaten från våra produkter kan variera från person till person. Läs mer här.

Nyhetsbrev
Registrera dig för erbjudanden